ruggahs kone har fået en diskusprolaps, og det er derfor, han meldte afbud til BLAST mandag.

ruggah slår fast: Afbud til BLAST hænger ikke sammen med Astralis-skifte

Den danske coach har på X slået fast, at familieproblemerne ikke hænger sammen med Astralis-skiftet.

Mandag meldte ruggah fra til OG's åbningskamp til BLAST på grund af familieproblemer.

Tirsdag morgen kunne Astralis så præsentere den 35-årige danske coach som ny cheftræner, når hans kontrakt med OG udløber.

Men afbuddet til BLAST og skiftet til Astralis hænger ikke sammen. Det slår den danske coach fast på X tirsdag formiddag.

Min kone har fået en diskusprolaps i lænden og har haft orlov i to uger på grund af kraftige smerter, skriver ruggah og har siden retweetet opslaget med en opfølgende kommentar:

Lige for at gøre det klart, så har mit fravær til BLAST intet med dagens nyheder at gøre, skriver den danske OG-coach.

OG skød mandag BLAST Premier Spring-gruppespillet i gang mod Vitality, hvor ZywOo og co. uddelte læsterlige tæsk til OG.

#1(Med 8 svar)
23. januar 2024 kl. 12:01
Hunt
Fair nok udmelding fra ruggah, så er spørgsmålet bare hvorfor Astralis PR team ikke kunne lægge 2 og 2 sammen og tænke sig om 15min, evt vente med at præsenterer en ny coach der alligevel ikke træder til endnu og lige mens han er væk fra OG af "personlige årsager". Det er seriøst vildt at folk der får en løn for at lave PR hos astralis, men IGEN fucker så stort op..
#2(Med 7 svar)
23. januar 2024 kl. 12:16
DOMINA7HOR
Så er det vist heller ikke værre, vel? Jeg ved ikke hvem der er værst, deres PR team, eller de kloge hoveder, som pludselig skal antage, at hans familieproblemer og skiftet til Astralis var et og samme. Det siger altså mere om de personer, som ikke har andet at lave, end at antage hvordan de tror det hænger sammen, end det gør om deres PR team.

Hvorfor skal Astralis' PR team forholde sig til og leve efter kedsommelige mennesker med mærkelig teorier? Det skal de ikke, så stop nu, tak.
#4(Med 6 svar)
23. januar 2024 kl. 12:22
Hunt
Siger bare det ser dårligt ud udefra og derfor er noget man som PR team skal tænke over.

Især med Astralis historik med at hente trænere på mere eller mindre legit måder, som før har givet dem bøder. Hvorfor så ikke gøre sig bare lidt umage, han starter alligevel ikke før april alligevel.

Dårligt pr arbejde fra Astralis side...
#14(Med 5 svar)
23. januar 2024 kl. 17:47
ZoNe
Hvorfor komme det ikke bag på nogen du har en negativ holdning til den nyhed.
Men den kæmpe viden du efterhånden har om virksomhedsstyring, PR, HR arbejde burde du være et kæmpe CEO potientiale til SAS/postnord de savner ski lidt bedre styring. Hold nu op det er vildt 🤣
#15(Med 4 svar)
23. januar 2024 kl. 17:48
Hunt
Fordi astralis laver lort i den igen? Det er deres fejl og ikke min fejl for at pege den ud.

Hvis astralis stopper med det lort de laver gang på gang, så stopper jeg med at hænge dem ud. Det synes jeg burde være en aftale! Men hvis de fortsætter stilen, så hænger jeg dem også fortsat ud.
#16(Med 1 svar)
23. januar 2024 kl. 17:52
ZoNe
Kun dig ser lort på lort alle steder, fedt du lige tramper på en mand med en sygemeldt kone i en anden tråd føj siger jeg bare. Du må godt nok have nogle vilde udfordringer med det kæmpe behov for Huntstabbi andre mennersker.
#17(Med 0 svar)
23. januar 2024 kl. 18:00
Hunt
Der er mange andre som også gør det og hvorfor mon, måske fordi der er lort over det hele?

Det er mest bare kun jer herinde på dust2/danmark som ikke ser lorten. Det er mere sådan noget kejserens nye klæder hvor i helt blinde og kan ikke se noget som helst der sker lige foran jer.
#19(Med 1 svar)
23. januar 2024 kl. 23:31
_Jeppe_
Hvor modent af dig!
#20(Med 0 svar)
23. januar 2024 kl. 23:35
Hunt
Kommer det fra en af jer astralis fans der i bunkevis brækkede jer over en privat person fordi i føler jeg trådt på hahahah hvad havde du regnet med?
#3(Med 10 svar)
23. januar 2024 kl. 12:17
DOMINA7HOR
Fair han melder ud, når nu nogle mennesker ikke har bedre ting at give sig til, end at sprede deres antagelser. Det burde ikke være nødvendigt, at han skal ud og forklare sig selv, men ak ja.
#5(Med 9 svar)
23. januar 2024 kl. 12:23
Hunt
Når de melder ud nu som de gør, beviser jo at andre end bare lige mig har tænkt de tanker, så de derfor melder ud og forklarer det.
#6(Med 8 svar)
23. januar 2024 kl. 12:30
DOMINA7HOR
Det påviser bare, at andre end dig ikke har bedre ting at give jer til, end at spekulere og antage.

Vis nu lidt respekt. Det burde ikke være nødvendigt, at manden skal udpensle en privat situation omkring sin kone, noget som i bund og grund ikke kommer dig og andre spekulanter ved.

... og nej, det har intet at gøre med Astralis' PR team. Det er heller ikke deres job, at skulle forholde sig til nogle kedsommelige mennesker, der ikke har bedre ting at give sig til, end at prøve, at få 2 og 2 til at give 60.
#7(Med 7 svar)
23. januar 2024 kl. 12:30
Hunt
Send den anmodning om respekt til Astralis der med deres pr show skaber den her situation.

Når jeg kan tænke så langt, så må der sidde en person eller to hos Astralis der kan det samme og tage en beslutning ud fra den viden. Det burde ikke være så svært
#8(Med 6 svar)
23. januar 2024 kl. 12:32
DOMINA7HOR
Nej, det er ikke dem der skaber den situation. Det er dem der sidder bag en og keder sig så meget, at de skal antage og regne ud og spekulere på andres vegne.

Det er voksne mennesker der må bruge deres hjerne. Nu må du simpelthen stoppe altså.
#9(Med 5 svar)
23. januar 2024 kl. 12:33
Hunt
Det er dem selv med deres historie og timing der gør folk sidder og tænker som jeg gør.

Behøver jeg nævne hunden og den bøde de fik?
#10(Med 4 svar)
23. januar 2024 kl. 12:34
DOMINA7HOR
Du kan nævne det herfra og til Nordpolen, hvis det skal passe ind i din agenda.

De to sager har intet med hinanden at gøre, men det kan du end heller ikke se.
#11(Med 3 svar)
23. januar 2024 kl. 12:36
Hunt
Jeg kan i hvert fald godt se hvor de kunne bære hen ad og jeg er ikke den eneste...

Så det måske bare dig der er lidt for blind?
#12(Med 2 svar)
23. januar 2024 kl. 16:25
KimR
Som mangeårig læser - men nyoprettet profil - så må jeg simpelthen sige at jeg heller ikke ser sammenhængen. (DOMINA7HOR vi må vist til optiker sammen :))
Når det så er sagt så forstår jeg simpelthen ikke at det altid er Astralis’ skyld. Enten er det dårligt PR, hunden, orgen der skrald, en bøde, jabbi/stavn situationen, indsæt selv rant her. Medgivet har der været situationer der ikke har været helt kønne, men det er Astralis ikke enige om ;)
I den her situation synes jeg simpelthen ikke dine argumenter holder.
Man kunne jo også forestille sig at informationen er noget OG har plantet for at prøve at presse Astralis til at betale buy-out. Det kan også være at Casper har bedt Astralis lave den press release efter at være blevet kontaktet af journalister?
Der kan jo også være nogle forretningsmæssige aspekter der gør at de bliver nødt til at melde det ud, uanset hvor “uheldig” du synes timingen er.

Jeg glæder mig over at se Casper på Astralis. Han har gjort det godt i OG, de har jo ligget omkring top 10-20 med en top 6 peak, med spillere der ikke var fra øverste hylde.

Jeg må simpelthen spørge, hvorfor har du set dig så sur på Astralis? Det er jo den samme rant vi har hørt på i et par år nu? Hvis der ikke er noget konkret, kan vi så ikke aftale at du vender tilbage når der er? Det her du har gang i bidrager virkelig ikke konstruktivt til debatten herinde.

Disclaimer: Jeg er ikke specielt Astralis fan, jeg er bare glad for al dansk CS.
#13(Med 1 svar)
23. januar 2024 kl. 17:43
Hunt
Astalis er langt fra enig som skodsager i cs som "sport", men de betyder ikke det så bare er okay.

Grunden for timingen nu kan godt være der, men den er bare stadig dårlig. Fordi jeg og andre nu sætter 2 og 2 sammen, havde de tænkt sig om ingen og planlagt bedre, kunne de nemt have undgået det.

Har jeg set mig sur på astralis? Både og, tid heler fuck ups, men når fucks ups bliver lavet igen og igen, så står jeg bare udefra og tænker "shitshow alligevel". Så hvis astralis ikke laver mere lort i den i resten af 2024 og 2025, så vil mit syn på dem også blive bedre.

Jeg har også rost astralis de gange jeg mener de har foretaget sig noget smart. Fx at fyre kasper hvidt, bænke xyp og gla1ve. Samt sikkert et par andre ting.
#18(Med 0 svar)
23. januar 2024 kl. 20:04
KimR
Jeg er enig i at der er truffet dårlige beslutninger på ledelsesgangen.
Efter Device/Dupreeh/Magisk forlod i slutningen af 2021 har de jo desperat forsøgt at tage nye spillere ind, der skulle spille i det gamle system. De har desværre ikke kunne få den samme kvalitet ind (pånær blameF og tildels k0nfig). Dertil har de nye spillere/trænere godtnok heller ikke fået lang tid til at bevise sig. Man (KH) har simpelthen været i vildrede og shoppet rundt i øst og vest i mine øjne.

Nu tror jeg de har et klasse lineup og coach der burde kunne spille med om det helt sjove allerede senere i år.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.