Nu bør kassad og kompagni ikke være bekymret over, hvornår de checker ind.

Efter kritik: Kvalifikationen udvides til 2048 hold og én ekstra spilledag

I stedet for 1024 kan 2048 hold spille med i den fjerde kvalifiaktion.

Fredag aften blev den tredje af i alt fire kvalifikationer til majoren i København skudt i gang, men ligesom de to tidligere kvalifikationer gik det langtfra problemfrit og stille for sig.

Gårsdagens kvalifikation tillod nemlig kun 1024 hold på deltagerlisten, hvorfor holdene, som checkede ind, efter alle 1024 spots allerede var taget i brug, røg på ventelisten, og skulle håbe, at et spot blev ledigt til dem.

Et af holdene, som blev påvirket af dette, var BLEED, som ikke nåede at checke ind, før alle pladser blev optaget, da en af deres egne spillere ikke checkede ind i tide.

Det skrev kassad på X.

Herefter fortsatte kritikken på de sociale medier, da især kassad brokkede sig over, at man havde et maksimalt antal af hold på deltagerlisten, selvom meningen med disse kvalifikationer er, at de skal være for alle.

PGL og Challengermode har tilsyneladende taget kritikken til sig, da de lørdag formiddag har annonceret, at den fjerde og sidste kvalifikation vil tillade 2048 hold.

Efter at have gennemgået tilmeldingsprocessen for EU-kvalifikation #3, har vi besluttet at ændre planlægningen og formatet for EU-kvalifikation #4 for at imødekomme den store efterspørgsel efter den sidste åbne kvalifikationsplads til EU Closed Qualifier, skriver en admin i support-Discorden.

To brackets med 1024 hold

Med flere hundrede hold bliver strukturen ikke særlig overraskende også mere uoverkommelig for PGL, hvorfor man har valgt at lave to brackets med 1024 hold i hver.

Holdene vil nemlig blive fordelt i to brackets, A og B. Holdene i bracket A spiler søndag frem til ottendedelsfinalerne, mens holdene i bracket B gør det samme på mandag. Herefter vil holdene fra begge brackets, som er nået til ottendedelsfinalerne, fortsætte spillet på tirsdag.

Hvis det samlede antal af tilmeldte hold bliver mere end 1024, spilles bedst-ud-af-tre-kampene, som har en plads i den lukkede kvalifiaktion på højkant, i semifinalerne.

Det vil også sige, at holdene i bracket A spiller om to pladser, og det samme gør holdene i bracket B. Desuden vil det være første gang nogensinde, at mere end 1024 hold spiller med i en europæisk major-kvalifikation.

Hvis deltagerlisten derimod ender med at være på 1024 hold eller mindre, bliver kvalifikationen afviklet som de sidste tre gange, hvor holdene kvalificerer sig i kvartfinalen.

Du kan tilmelde dig den fjerde kvalifikation her.

#1(Med 0 svar)
13. januar 2024 kl. 10:42
Bygning7
jamen god vind til casterne med at finde hoved og hale i alle de kampe.
challengermode havde rigeligt med problemer med at styre brackets 1. open qual. Og med mulighed for dobbelt op på kampene, spår jeg kaos og ragnerok.
#2(Med 0 svar)
13. januar 2024 kl. 10:52
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Gal man.
#3(Med 0 svar)
13. januar 2024 kl. 10:54
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg er glad for, at jeg ikke skal arbejde i morgen og mandag 😂
#4(Med 0 svar)
13. januar 2024 kl. 10:56
DOMINA7HOR
De er simpelthen nødt til, at få styr på de her åbne kvalifikationer. Det er fint nok det er for alle, men det er et kæmpe cirkus, og de bliver ved med at lukke snydere ind i blandt.

Få nu lavet en slags verifikationssystem. Få sat nogle ordentlige kriterier op, så det ikke bare er alle og en hver, som kan vade ind i sådan en turnering. Og så få dog styr på det anticheat.

Det kan heller ikke passe, at et hold først bliver udelukket i den tredje kval., efter allerede kvit og frit, at have deltaget i de to første. Her tænker jeg på det hold, som slog 00NATION, for derefter at blive udelukket. zEden var selv inde på, at de tidligere havde klaget over dem, og de var nok ikke de eneste.

Jeg får lange løg af at se, hvor uprofessionelt disse åbne kvalifikationer til verdens største turnering, bliver drevet. Det er et cirkus og et mareridt, og de er simpelthen nødt til, at få bedre styr på det.
#5(Med 3 svar)
13. januar 2024 kl. 11:23
aGk
Major Qualifiers: Where the rules are made up and the points don't matter.
#6(Med 0 svar)
13. januar 2024 kl. 12:12
rijaH
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Hahaha genialt :D
#7(Med 1 svar)
13. januar 2024 kl. 12:24
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Steen & Stoffer reference?
#8(Med 0 svar)
13. januar 2024 kl. 21:01
Groggster
Vist mere Whose Line Is It Anyway. Fremragende freestyle-comedy-show dengang :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.