Britiske MMS nåede RMR-turnering i foråret med det daværende Viperio-mandskab.

Danskerduo pryder nyt Viperio

De to danskere skal blandt andet spille ESL Conference og forsøge at sende Viperio til endnu en RMR-turnering.

Den britiske organisation Viperio vender tilbage til Counter-Strike med en danskerduo på holdkortet.

Viperio erhvervede sig tidligere på måneden ex-RAPTORS-kernen og heriblandt danske zodi, der i september var med til at vinde det britiske LAN-event ESL Premiership.

Det nye Viperio-hold fuldendes af den blot 18-årige tjekkiske spiller pandi7o og danske mAnGo, der senest har spillet for XI Nordcom og MASONIC.

Jeg er begejstret for at annoncere, at jeg har skrevet under med Viperio. At slå sig til det her talentfulde hold og denne respekterede organisation er et spændende skridt i min karriere. Jeg glæder mig til at arbejde med det internationale holdkort, og ser frem til at bidrage alt jeg kan, lyder det fra mAnGo i Viperios pressemeddelelse.

Internationalt hold - for det meste

zodi løfter opgaven som holdets ingame leader, mens mAnGo svinger AWP'en. Foruden danskerduoen og pandi7o tæller holdet også briterne MMS og ReegaN.

Sammensætningen af nationaliteter betyder, at Viperio er kategoriseret som et europæisk hold, hvilket begrænser deres adgang til forskellige turneringer og kvalifikationer.

Ifølge mediet UKCSGO agter holdet dog alligevel at spille med i britiske turneringer, hvor britisk cryths erstatter pandi7o, ligesom de ønsker at spille med i nordiske kvalifikationer ved at skifte en dansk stand-in ind på holdkortet.

I det nye år kan Viperio se frem til ESL European Conference, hvor de er inviteret som følge af deres sejr ved det britiske ESL Premiership, samt Pinnacle Cup og RMR-kvalifikationerne.

Organisationen gjorde sig for alvor bemærket i foråret, da det daværende Viperio-mandskab spillede med i den europæiske RMR-turnering, efter de gik hele vejen fra den åbne kvalifikation.

Om zodi og mAnGo kan gøre dem kunsten efter og sende Viperio til endnu en RMR-turnering vil vise sig om få uger, når det gælder de åbne kvalifikationer til majoren i København.

Viperio består af:

  • Danmark zodi

  • Danmark mAnGo

  • MMS

  • ReegaN

  • pandi7o
    --

  • Papp (coach)

#1(Med 0 svar)
26. december 2023 kl. 22:28
JakobHelms
Det lyder godt nok spøjst at man gider bruge energien på at køre sådan et reelt syvmandslineup for at få ordnet de ekstra kvals - det havde ellers gode hold som Sprout heller ikke rigtig held med.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.