blaq følte sig nødsaget til at skifte ud på holdkortet. (Foto: MASONIC)

MASONIC henter spiller op fra 2. division

Den danske organisation har nu præsenteret deres nye og relativt ukendte spiller.

MASONIC har onsdag officielt præsenteret mAnGo, der erstatter notaN på holdkortet.

Holdet stillede med mAnGo for første gang tilbage i starten af august, hvor der desuden skete en udskiftning på AWP-posten, da Kristou spillede med i stedet for Hansi.

Udskiftningerne skete allerede en måned efter, at MASONIC præsenterede mandskabet med notaN og Hansi på holdkortet, og det skyldtes holdets præstationer, der ikke levede op til målsætningerne, fortæller MASONICs direktør, blaq, nu til Dust2.dk.

Vi startede sæsonen ud fint med en produktiv bootcamp, og holdet gjorde en indsats for at løse udfordringerne på serveren, men efter flere turneringer hvor vi stort set ikke præsterede som hold eller lavede de resultater, vi målretter os efter i MASONIC, var jeg nødsaget til at ændre i vores line-up, fortæller blaq i forbindelse med annonceringen af mAnGo.

Dagens annoncering af mAnGo melder dog ikke noget om Kristou, der fortsat har til gode officielt at blive præsenteret i MASONIC-trøjen.

blaq har ikke ønsket at kommentere på hvorvidt - eller måske mere relevant hvornår - Kristou bliver en fast del af holdkortet.

mAnGwho?

Mens Kristou er et velkendt navn, er det formentlig de færreste, der er stødt på den 21-årige mAnGo.

MASONIC har fundet sin nye spiller i POWER Ligaens 2. division, hvor mAnGo i sidste sæson tørnede ud for 2kool4skool i divisionens gruppe A.

Holdet vandt blot halvdelen af deres kampe og endte i midterfeltet, men mAnGo selv udmærkede sig med en 1.0 rating på 1.28 - den højeste i Ligaens 2. division.

Og selvom hans firepower er en del af forklaringen på, at han nu har fået chancen hos MASONIC, ligger der mere end bare statistikkerne bag beslutningen om at hente den relativt ukendte spiller.

Der ligger mange timers arbejde bag ved beslutningen, med demo-gennemgang og samtaler. Kim (mAnGo, red.) har været god i de samtaler vi har haft og han har også vist at han har meget firepower. Hans personlighed passer godt ind i gruppen, så jeg tror, med tiden, at han udvikler sig hurtigt, forklarer blaq, direktør i MASONIC.

Han er en energisk spiller med meget firepower og har troen på sig selv. Han er rigtig god for sit team, og går meget op i at lære i vores træninger og fra den feedback han får af de andre på holdet. Den ydmyghed og firepower han bringer til bordet er det, vi har brug for i MASONIC for at kunne udvikle spillere og udvikle holdet.

MASONIC stiller i øjeblikket med følgende holdkort:

  • Danmark fr0slev

  • Danmark PR1mE

  • Danmark fez

  • Danmark mAnGo

  • Danmark Kristou

Faktaboks

Fast facts: mAnGo

Navn: Kim 'mAnGo' Larsen

Alder: 21 år

Tidligere hold: 2kool4skool (2. division), Floki Esport (3. division), MultiHunters (3. division)

Historik og præstationer
mAnGo har spillet seks sæsoner i POWER Ligaens divisioner. I sidste sæson opnåede han den højeste rating i POWER Ligaens 2. division med en rating 1.0 på 1.28.

mAnGo ligger nummer 31 i Danmark på matchmaking-platformen FACEIT med lige knap 5000 elo og spillede med ved de danske LAN-finaler i Redbull Flick i 2021 og 2022.

#1(Med 0 svar)
6. september 2023 kl. 12:27
KMcs
Han skyder 40 på Nuke
#2(Med 0 svar)
6. september 2023 kl. 12:36
Lunar
Ikke sleep på mango, han er altså vild nok
#3(Med 2 svar)
6. september 2023 kl. 12:40
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Han er i hvert fald god til RedBull Flick, så hvis han er bare halvt så god på et hold, har blaq atter engang lavet en stor signing
#4(Med 1 svar)
6. september 2023 kl. 12:53
Lunar
Man ville ikke være dum at stole på blaq, hvis han ser noget i ham er der nok noget der. Masonic har en pænt god track record med pickups
#5(Med 0 svar)
6. september 2023 kl. 14:53
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Ja han virker god til at spotte talent, men håber han snart finder en anden awp end kristou.. han er godt nok pinlig
#6(Med 0 svar)
6. september 2023 kl. 15:01
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Det en spændende ung gut som jeg også ved b0ychild tidligere har nævnt som talent.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.