Nikolaj Nyholm er en af de tre nye løver i Løvens Hule.

Astralis-formand er ny løve i hulen

Når den nye sæson af Løvens Hule ruller over skærmen, er Astralis' bestyrelsesformand én af løverne.

Går du med en iværksætter i maven og har tanker om at lægge vejen forbi DR's populære TV-program, Løvens Hule, så kommer du med al sandsynlighed til at støde ind i Astralis' bestyrelsesformand, Nikolaj Nyholm.

Han er nemlig én af de tre nye 'løver' i Løvens Hule, som den 4. januar næste år løber over skærmen med en ny sæson.

Det skriver DR på sin hjemmeside mandag morgen.

Foruden pladsen som bestyrelsesformand i Astralis, er Nikolaj Nyholm blandt andet også en af grundlæggerne RFRSH, som var ejer af Astralis og BLAST.

Den nye sæson af Løvens Hule bliver for første gang uden Jesper Buch, der har valgt at takke af, ligesom også Christian Arnstedt og Jacob Risgaard er fortid i hulen.

I deres sted er foruden Nikolaj Nyholm også Tahir Siddique, der har været en del af Livescore samt Morten Larsen, stifteren bag takeway-platformen Hungry. Desuden udgøres investorpanelet af Anne Stampe og Louise Herping Ellegaard.

#1(Med 31 svar)
18. december 2023 kl. 12:14
Hunt
Så får man Nyholm med, så lærer man at kaste penge ned i sort hul?

Fuck hvor fedt..
#2(Med 25 svar)
18. december 2023 kl. 12:53
murph
Nyholm, medgrundlægger af RFRSH og Blast, castet til et af DR's mest populære programmer vs Hunt, aktiv bruger på Dust2.dk, hvor han bruger det meste af sin dag.

(:
#3(Med 0 svar)
18. december 2023 kl. 13:06
rask
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Nyholm er nu også aktiv inde på Dust2.dk fra tid til anden.
#10(Med 23 svar)
18. december 2023 kl. 14:20
Hunt
Så det firma bag astralis der taber penge konstant og blast det samme?

10/10 work
#12(Med 9 svar)
18. december 2023 kl. 15:10
murph
Hvor ser du mig skrive det? Men gad da godt se dit CV ift hans? Mon ikke der står ‘Elite rank på dust2.dk’ på dit 😂
#13(Med 8 svar)
18. december 2023 kl. 15:37
Hunt
Jeg har tabt færre penge end ham, så har vi da i hvert fald en start..

Men kom igen om 20 år, så har jeg forlængst overhalet den klovn ;)
#15(Med 0 svar)
18. december 2023 kl. 15:42
murph
En er i hvert fald sikkert, og det er, at du stadig er aktiv her om 20 år 😂
#16(Med 2 svar)
18. december 2023 kl. 16:27
Udknud
Det er sgu ikke en særlig pæn side af dig selv du viser der :(
Hvad med at reflektere lidt over det?

Men hvad har du egentlig at have de udsagn i så?
Lad mig gætte på at du bare "papegøje-gentager" hvad du hører fra Richard Lewis og Thorin.
Har du selv noget at have dit had i? Eller må man bare svine alle offentlige personer til efter godt befindende.. Hvad faen er det for noget det niveau du viser her..
Kom dog med nogle argumenter så i stedet for bare at svine til..

Det er sgu ikke til at holde det der had ud..

Har du f.eks. ulejliget dig med at slå Nikolaj Nyholm op på Wikipedia og checke hvad han har beskæftiget sig med før Astralis før du brækker dig ud over dette forum?
Tror du man bliver castet til Løvens hule hvis man ikke har forstand på iværksætteri og start-ups? Det tænker jeg da f.eks. ikke man gør.
Plus at man nok ikke bliver castet hvis man ikke har nogle penge at investere..

Ift. Astralis så er det da muligt at det ikke er så god en investering som man havde håbet fra starten. Der var vel håb om at der var flere muligheder for at skabe indtægtskilder.. Men det er jo bestemt heller ikke alle start-ups der bliver kæmpestore økonomiske succeser, tværtimod.. you win some and you loose some..
Som Løvens hule også viser hvis man følger med i programmet.

Men igen.. hvad skal vi bruge dit had til herinde.. øv :(
Og det er da endnu mere pinligt at være dig, når man sidder og sviner en person til som med stor sandsynlighed sidder og læser med.. Føj hvor er du bare en nederen type når du går i det mode der.
#25(Med 1 svar)
18. december 2023 kl. 17:41
Hunt
Jeg udviser samme niveau som Nyholm selv ligger herinde.. om det så er godt eller skidt, må du selv om.

Jeg kan ikke sige ret meget om hvad han har lavet før astralis, det ved jeg ikke nok om. Men kan dømme ham på de efterhånden en del år i astralis og er ikke imponeret. Hverken over de tal der er leveret eller hans mediehåndtering.

Jeg sviner ham lidt til pga hans tidligere ageren med at smide klovne emojier når han ikke kan klare/indse at et underskud er et underskud, lige meget hvor hårdt du prøver at spinne det til noget godt. (i hvert fald her, det er trods alt ikke lige et enkelt år det er negativt og det ellers bare kører, så havde det været noget helt andet).
#30(Med 0 svar)
18. december 2023 kl. 19:19
MB-J
Hvilken esport tier 1 org har lavet overskud udover ence i en periode?
#21(Med 3 svar)
18. december 2023 kl. 17:35
herkuladedrik
Med dine gode argumentationsevner og ualmindeligt gode evne til at kommunikere med andre mennesker er jeg sikker på, at du nok skal nå rigtig langt :).
#23(Med 2 svar)
18. december 2023 kl. 17:36
Hunt
Sagde ikke jeg ville nå langt, bare længere end Nyholm ;)
#26(Med 0 svar)
18. december 2023 kl. 17:50
herkuladedrik
.
#44(Med 0 svar)
19. december 2023 kl. 10:27
Lunar
Hvilken milliard virksomhed er det nu du er direktør for hunt? Ved du hvorfor nyholm ikke svare dig? Fordi han bruger sin tid på at drive forretning, og ikke Dust2 kommentarer. Så hvis du vil overhale ham eret sted at starte at stoppe med at kommentere på Dust2.
#18(Med 12 svar)
18. december 2023 kl. 16:58
kombardo
Du er med på Astralis sammenlagt har givet et overskud efter salget af deres LEC spot?
Omvendt kunne man jo fristes til at spørge, hvilke orgs tror du kører på overskud? Faze var jo ved at gå falit og blev opkøbt, Heroic så heller ikke for godt ud før de her for nyligt blev solgt videre. NIP har i mange år levet af investeringsrunder som aldrig er endt i et overskud samme gælder Vitality som jo var nødsaget til at reducerer Zonics (og sikkert også magisks) løn med hele 60-70% efter Zonics eget udsagn.
Selv en org som Copenhagen Flames måtte dreje nøglen om pga. finansieringen ikke længere var der på trods af gode resultater.
Det er ikke en særlig lukrativ forretning, men når man ser på Astralises årsrapport har de jo år efter år kunne overgå deres deres deficit med en højere omsætning og på samme tid reduceret deres tab år for år. Det er på ingen måde en usund økonomi de kører og hvis du ikke tror mig så bare gå ind og læs Tomis (lurpis) tweet vedrørende dette som trodsalt ikke er Astralises fan på nogen måde (tværtimod)
#24(Med 11 svar)
18. december 2023 kl. 17:37
Hunt
Ence og tror Liquid er tæt på, men ellers er der ikke rigtig nogen som giver overskud.

Hvis alle spiste lort, så var det stadig ikke sundt. Bare fordi alle gør det.

Du kan overgå så meget du vil, men så længe resultatet ikke engang er tæt på at give overskud, så kan du overgå hvert år de næste 100år..
#28(Med 1 svar)
18. december 2023 kl. 18:02
soga
Så alene den bedrift at have det mest succesfulde CS hold nogensinde, nytænke måden det skal køre rundt på - uden større amerikanske penge indsprøjtninger, få cs ud til hr og fru Danmark, giver ingen point hos dig? Som du selv udemærket godt er klar over, har "denne" fase for CS hold været meget svær at holde rentabel, så jeg synes at man bør kigge og sammenligne med konkurrenterne. Han kunne også have åbnet en kiosk, som var rentabelt - havde det gjort ham dygtigere - i dine øjne?

Eller, for at sammenligne med en anden, Jeff Bezos, som kørte underskud godt 10 år med Amazon - for dernæst at blive en af verdens rigeste mænd. Efter 8 år må du da nok have tænkt, hold kæft en amatør?
#51(Med 0 svar)
21. december 2023 kl. 09:58
eyM
Nej, det er ikke nok!
Han er en taber! For det siger Hunt jo!
#29(Med 6 svar)
18. december 2023 kl. 18:07
kombardo
ENCE havde et minimalt overskud (sjovt nok også første gang man faktisk hører om ENCE's årsopgørelse).
Ved ikke hvorfor du tror Liquid kører med overskud, jeg har ikke set noget der skulle antyde dette?

Jeg tror mere det er manglen på økonomisk of forretningsforståelse der halter her.....Mener du de eneste nøgletal man kan se noget ud fra er overskud/underskud ved en årsopgørelse?
Igen..prøv at læs Lurpises tweets omkring Astralises årsopgørlser, det er trodsalt en person som har tjent millioner på investeringer.
twitter.com/tomi/status/1643087358034857985

Nu vi taler om personer med investeringssans, så er her et citat fra en se og hør artikel:
"Nyholm er ny i løvestolen. Han har to virksomheder, han investerer fra, som hedder Beatnik ApS og NEOFISH ApS.
Han er den eneste ejer i begge virksomheder, og lægger man hans egenkapitalen sammen i begge, har han svimlende 53 millioner kroner i egenkapital, som han altså kan kaste efter iværksættere i det populære tv-program."

Men ja han ved selvfølgelig ikke hvad han laver ^^
#40(Med 5 svar)
18. december 2023 kl. 21:22
Hunt
ence/liquid fair nok, men pointe med ence står dog stadig. Liquid var kun hvad jeg så på et tidspunkt, men aner ikke hvor legit det hvad, men nok ikke super legit.

Er godt klar over der er mange andre ting at tage ud fra en årsopgørelse andet end overskud/underskud. Men over tid skulle det jo gerne give plus, så længe man taber penge hvert år og skal skyde penge ind for ikke at gå konkuns. Så er det ikke optimalt. Det kan hverken dig eller Nyholm bilde mig ind.

Men så lad os kigge på fremtidsudsigterne. 2023 har man solgt sit LEC spot, det giver en del penge i kassen. Men der sidder nok en investor eller to som gerne vil have lidt tilbage. Så alle små 200m går nok ikke direkte i kassen. Man misser 1/1 major i 2023, man køber stort ind af spillere staehr, jabbi, stavn.

Så ja 2023 ender med overskud, men så er det jo der hvor man kan kigge lidt udover + eller -, for man kan jo ikke sælge sit LEC spot hvert år. Samt med de nye regler fra 2025 og frem, der må antage at partner hold fremover kommer til at spille færre events, fordi tier 2 hold uden partner spots nu vil tage del i det. Så man er ikke garanteret blast/esl mere. Samt de indtægter der kommer med fra et partner spot (uden dog at vide hvor meget holdene reelt set får tilbage af overskuddet blast ikke har?).

Nyholm kan sagtens have gjort 100 andre gode ting andre steder, men derfor betyder det ikke at han gør det godt her. Erkend et nederlag. Fedt han har gjort det godt i virksomhed A, B og C, men ikke i Astralis.
#41(Med 3 svar)
18. december 2023 kl. 21:34
kombardo
Så du erkender at din finansielle viden er begrænset til
Overskud = godt.
Underskud = dårligt.
Igen, når ens omsætning stiger med en højere andel end hvad dit tab var tidligere år mens man på samme tid nærmer sig ligevægt i sit regnskab har man sådan set ikke noget problem. Igen læs Tomis tweets, hvis du ikke tror mine ord.
Derudover mener du at vide, at salget af LEC spottet går direkte i lommen på investorer på trods af dette ikke er noget en investorer nogensinde ville kunne kræve? Det må du gerne lige linke en kilde til.
Du er med på udbetaling til ejerkredsen samt bestyrelsen indgår i hvert af deres årsregnskaber?
Erkend du i stedet at du ikke har den nødvendige viden og kompetence til at kommentere på deres finansielle situation eller udvikling.
#42(Med 2 svar)
18. december 2023 kl. 21:57
Hunt
Så du erkender at din finansielle viden er begrænset til
Overskud = godt.
Underskud = dårligt.

-Nej, jeg har en bachelor i økonomi, så kan godt se udover overskud/underskud = godt/dårligt.

Selvfølgelig er der mere indsigt i bestyrelsen hos astralis end hvad jeg kan se ud fra et regnskab fra proff.dk

Men at antage de LEC penge går direkte i det sorte hul i kassen, allesammen i hvert fald.

Hvis du investerer i en virksomhed, så forventer du jo et afkast på et eller andet tidspunkt. Igennem nu 9 år har det kørt med underskud og umildbart ikke det store afkast hvis noget. Nu efter salget er der et år med overskud, så sidder der nogen og forventer at få noget igen. Nok ikke hele overskuddet, men heller ikke ingenting. Det behøver vi ingen kilde til, det er basic viden og logik. Det behøver man heller ingen bachelor for at kunne gennemskue.

Erkend at jeg ikke har den viden? Nej, for den vil jeg mene jeg har. Så ud fra hvad der kan ses i regnskabet draget en konklusion. Som jeg forelagte for Nyholm der kom tilbage med klovne emojis.
#47(Med 1 svar)
19. december 2023 kl. 13:17
Kristja
Fortæl mig lige hvordan det hænger sammen, at du hater på Astralis for at deltage i pr/medie dage på tour de Danmark, så der kan komme penge i kassen via eksempelvis fans og investorer.

Men du hater også på Astralis og Nyholm for at være i underskud? Til trods for, at de som nævnt tidligere hver år bevægede sig i mod + og hvert år havde et mindre underskud end det foregående.

Nu har de solgt deres partner spot, og fået ekstra midler i kassen, så nu er de vel forventeligt i +. Og forhåbentlig kan vi se i beregningen, om de stadig var gået mod + uden salget af LEC spottet.

Hvordan kan du så fortsat sidde her og udsprede had mod dårlig forretning? Og samtidig prale med en bachelor i økonomi? Det er noget der ikke hænger sammen...

Desuden er dine udtalelser jo fuldstændig modsigende og meget dobbeltmoralske?
#48(Med 0 svar)
19. december 2023 kl. 13:19
Hunt
Man kan sagtens fejle både sportsligt og økonomisk, bare se på astralis lol.

Praler? Langt fra, men når folk herinde påstår jeg ikke ved noget om emnet, så nævner jeg det.
#52(Med 0 svar)
21. december 2023 kl. 13:00
Suroma
men Hunt... sig til når du rammer en egenkapital på +50 millioner, du påstår jo selv at du kan gøre det bedre end Hr. Nyholm.
Jeg tror den eneste evne du besidder, er at svine alt der har noget med Astralis at gøre til.
Dit liv må være indholdsløst, eftersom du har til til at hænge ud herinde den ganske tid..... Trist.
#32(Med 1 svar)
18. december 2023 kl. 19:21
MB-J
"tror" xD
Fedt at roaste Astralis når "næsten" alle andre tier 1 orgs også kører underskud.. :D
#39(Med 0 svar)
18. december 2023 kl. 21:12
Hunt
Sidder ikke med alle orgs regnskab.

Ja, det er et problem at få skabt overskud for stort set alle. Men derfor er det stadig et problem. Forskellen er bare at ejeren af Vitality ikke prøver at fortælle mig at deres underskud bare er super duper.
#4(Med 3 svar)
18. december 2023 kl. 13:21
bimse
satme en vild kommentar i forhold til de ting, som han har lavet i sit liv kontra, hvad du har lavet med dit, hunt.
#9(Med 2 svar)
18. december 2023 kl. 14:19
Hunt
Så er det sgu gået ned af bakke siden kan vi se
#17(Med 1 svar)
18. december 2023 kl. 16:33
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Du så cringe 😂
#19(Med 0 svar)
18. december 2023 kl. 17:00
Hunt
ilm <3
#5(Med 0 svar)
18. december 2023 kl. 13:26
Madsen
Stop nu bare Bao!
#6(Med 12 svar)
18. december 2023 kl. 13:42
MartinChrist
Nyholm er jo aktiv på Dust2 - bare går ind og find hans profil hvor i kan se hans evner til at argumenter :D

Klovne smileys er ofte i brug.
#7(Med 11 svar)
18. december 2023 kl. 13:54
murph
Ofte?
#8(Med 10 svar)
18. december 2023 kl. 14:19
Hunt
Desværre ja lol
#11(Med 9 svar)
18. december 2023 kl. 14:22
Kristja
Klovne smile til ære for dig, af selveste Nyholm. Det er en stor sejr for dig åbenlyst 😂
#14(Med 8 svar)
18. december 2023 kl. 15:37
Hunt
Det udstiller bare dem som ejer/kører astralis.
#20(Med 7 svar)
18. december 2023 kl. 17:26
Kristja
Det synes jeg egentlig ikke. Han førte en sober samtale med dig, men du blev jo ved med at køre i deres underskud, som egentlig var på rette vej. Og selvfølgelig havde du ret i, at deres slag af LoL spottet ville bringe dem i plus. Men det var da en pæn udvikling de havde været i. Og derfor synes han måske at du var en klovn, fordi du bevidst så på deres underskud, i stedet for deres positive retning mod et plus 🤷🏻‍♂️
#22(Med 6 svar)
18. december 2023 kl. 17:35
Hunt
Sober samtale, men hiver klovne emojis frem?

Han kan ikke erkende fakta.. Det kræver ikke en phd at se det - før tallene, år efter år.
#27(Med 4 svar)
18. december 2023 kl. 17:51
Kristja
Du ignorerer fuldstændig de fakta jeg giver dig, den logiske basale fornuftige måde at se tingene på, når de går i mod plus?

Og så undre du dig over at du får en klovne smiley kastet din vej? Come on... Hvorfor skal du spille offer kortet altså, det forstår jeg ikke hunt.

Han har da på intet tidspunkt i jeres samtale benægtet, at de ikke har haft et underskud? Det er sundt for debatten at ikke alle er Astralis fanboys, men jeg synes efterhånden det virker som om du decideret har et had mod Astralis og alt det står for, og alle der støtter op om Astralis.

Jeg har sagt det før, men synes du er kørt ud på et ærgerligt sidespor, det klær ingen at være så negativ, og du er bestemt ikke den eneste der har fejl her på siden, men prøv da at tænk lidt over tingene, ignorer dem der bare er "efter dig" og så hold dig til en god debat :)
#33(Med 1 svar)
18. december 2023 kl. 19:27
Hunt
Nu er den samtale med Nyholm noget tid siden og kan ikke huske præcis hvad der blev skrevet. Andet end de klovne emojis.

Det man godt være det går fremad, men det må være en nedre grænse for hvor meget man kan spinde til noget godt.
#38(Med 0 svar)
18. december 2023 kl. 21:04
Kristja
Men man kan jo ikke forvente et kæmpe firma/organisation inden for cs, vil bringe grønne tal de første par år. Cs er jo intet ved siden af bla fodbold. Og der tror jeg da heller ikke, at alle ligger i plus hver år?

Jeg synes da det er positivt at kigge på deres underskud, og så se det er gået mod den positive retning, og endda med flere millioner mod plus hver år?

Og skal du have genopfrisket hukommelsen, så bare hop ind på hans profil, du er den sidste han har kommenteret til :)
#36(Med 1 svar)
18. december 2023 kl. 20:36
C1rkus
Giv op ven.. Du prøver at stikke en kniv i en sten.

Som han selv siger han husker kun han fik klovne smileys tilbage.

Nu husker jeg ikke særlig godt, men som jeg ved det svarede nikolaj ham på spørgsmål om økonomien så godt han kunne og havde tilladelse til, men hunt sad fast i de samme spørgsmål igen og igen, deraf klovnesmileys :D
#37(Med 0 svar)
18. december 2023 kl. 21:01
Kristja
Det var et forsøg værd. Men ja husker man kun de ting man selv betegner som negativt, så er det svært at være positiv generelt 😅

Men du har nemlig helt ret. Og man kan faktisk bare gå ind på Nyholms side, hans anden sidste kommentar her på siden, det er netop en klovne smiley til hunt ^^
#50(Med 0 svar)
20. december 2023 kl. 23:13
nkolaj_
Astralis
Guld Sæsonkort Sæson 16
Kære Hnut, det er glædeligt at vi begge kan bidrage til esport på hver vores måde. Glæder mig til at følge dit virke. Much love, Nikolaj
ps. Ja, klovne emoji er brugt én gang af mig herinde, du kan være stolt
#31(Med 1 svar)
18. december 2023 kl. 19:23
cleansation
Savner de dage hvor man kunne slippe for at betale TV licens.

Det næste step er at Steen Laursen med, for at vise hvor langt man kan komme ved at arbejde med tvivlsomme personer som Kasi Jesper.
#35(Med 0 svar)
18. december 2023 kl. 20:17
BEDST
Ville da 100x hellere høre på Klaus Riskær eller Stein Bagger end en eller anden no namer fra Astralis.
#34(Med 10 svar)
18. december 2023 kl. 20:15
BEDST
Hvor er det pinligt - manden er jo total blottet for evner : ) Cirka lige så meningsløst som Mia Wagner, hvis karriere er skabt via penge fra sin far og bror - men ok, så længe det er godt TV, så skal de nok vinkle det som om, at de rent faktisk ved hvad de taler om.
#45(Med 0 svar)
19. december 2023 kl. 11:40
MartinChrist
+1
#46(Med 8 svar)
19. december 2023 kl. 12:17
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Prøv at fortæl mig lidt om hans baggrund. Glæder mig til at høre om din indgående viden.
#49(Med 7 svar)
20. december 2023 kl. 21:43
BEDST
Altså det tog 15 sekunder at trække en rapport på ham på BIQ insights - vil du skilte med mere uvidenhed?
#53(Med 4 svar)
21. december 2023 kl. 13:22
Udknud
Det vil jeg gerne, kan du ikke uddybe hvorfor han er total blottet for evner?
Hvis du ikke kan bakke injurierende påstande op med nogle argumenter, kan vi så ikke blive fri for dem?
#56(Med 3 svar)
21. december 2023 kl. 21:08
BEDST
Kan du ikke læse et regnskab? alt er offentligt tilgængeligt...
#57(Med 2 svar)
21. december 2023 kl. 21:51
Udknud
Nej 😉, så belær mig venligst om hvorfor det er ok at konkludere at manden er total blottet for evner, når han ifølge nettet har 53 mio at investere for.
Så har man vel haft succes med et eller andet?
Og hvorfor i alverden bliver du ved med at rode rundt i det LEC spot som om det er noget negativt?
Om noget så var det sgu da knaldgodt købmandsskab og rettidig omhu at sælge nu??
Jeg gad da godt have lavet 100%+ på en investering i den størrelsesorden.
Hvorfor er den handel alene ikke bevis på visse evner for en god investering??
#58(Med 0 svar)
21. december 2023 kl. 22:12
BEDST
Selvfølgelig har han ikke 53 mio. DKK at investere for - er det fordi du tror at man kan investere egenkapital eller hvordan kommer du frem til at han har disponibel kapital i det omfang :D?

LEC er ikke nævnt en gang i vores samtale - er du fuld?
#59(Med 0 svar)
23. december 2023 kl. 20:53
BEDST
Hvorfor udtaler du dig egentlig om noget, som du ikke har noget som helst viden om? Bare nysgerrig?
#54(Med 1 svar)
21. december 2023 kl. 13:20
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Ja. Jeg vil have dig til at fortælle mig om, hvor blottet han er for evner. Nu har du jo gjort dig ulejligheden og hentet en rapport. Fortæl mig, hvordan han har været i stand til at skabe så stærkt et brand som Astralis, og hvor pengene er kommet fra. - Det må være en vildt interessant fortælling om en person, der ingen evner har, men alligevel har placeret Danmark i første række inden for esport.

Glæder mig til at høre mere <3
#55(Med 0 svar)
21. december 2023 kl. 21:13
BEDST
Hvorfor fører du snakken over på branding, når den bør gå på at skalering eller bundlinje?

Du kunne også vende den om, og forholde dig til, at han aldrig lykkes med at generere et eneste overskud på baggrund af verdens mest vindende cs:go-hold? og at han førte Astralis frem tli en afnotering efter cirka tre år på børsen med kontinuerlig værdiforringelse og et selskab der kun overlevede fordi de solgte deres LEC spot...

Glæder mig til at høre mere <3
#43(Med 0 svar)
19. december 2023 kl. 10:07
Hartvig
Thorborg ville have været en fed tilføjelse. Men han har vidst afvist at deltage flere gange
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.