cadiaN tror på, at Team Liquid er holdet, som kan bringe ham et major-trofæ.

cadiaN: Her er grunden til at valget faldt på Team Liquid

cadiaN fortæller i et interview, hvorfor netop valget faldt på Team Liquid.

cadiaN er småt ved at finde sig tilpas i Team Liquid, efter holdet nu er sammensat.

I interviewt kommer cadiaN ind på, hvordan det nye Liquid kom til livs, og at cadiaN i samarbejde med holdet fandt de sidste brikker til holdet.

Da holdkortet blev præsenteret for mig, og jeg fik hjulpet til med at finde de sidste brikker, så er det et projekt som, jeg har stor tillid og tro til. Vi har potentiale og håber vi er i stand til at udleve potentialet til det fulde.

Jeg synes, at personalet og spillerne omkring holdet er fantastiske. Jeg ser meget frem til det.

En af de store drømme for cadiaN, er at vinde et major-trofæ. Selvom cadiaN i sin tid med Heroic, var blandt de bedste hold i CS:GO, så formåede han aldrig at løfte en major-trofæ. Dette har været en af de store faktorer til at valget faldt på Team Liquid.

Der var forskellige muligheder for, hvilken retning, jeg vil tage min karriere hen. For mig, var den første prioritet at spille på det hold, hvor jeg følte, at jeg havde de bedste chancer for at vinde store trofæer.

En ting som jeg ikke fik med mig fra CS:GO, som jeg gerne vil have, var et major-trofæ. I den forstand tror jeg, at Liquid og jeg, jagter det samme. Jeg ved at det bliver svært, men jeg tror, at det her, er stedet, hvor jeg har de bedste muligheder for at for fat i major-trofæet.

De nye holdkammerater

Team Liquid havde inden den nye startfemmer, allerede begyndt at rydde op i holdet. To af spillerne i Liquid fik chancen for at blive på holdet og spille sammen med cadiaN. Her fortæller cadiaN, at han havde haft både NAF og YEKINDAR i tankerne, da det nye hold skulle sammensættes. NAF havde allerede et godt forhold til cadiaN, inden cadiaN blev rygtet til Team Liquid.

Da holdet var sammensat, kiggede jeg i begyndelsen især på NAF og YEKINDAR, som to virkelig interessante brikker.

Jeg er virkelig begejstret for at spille sammen med NAF. Han er faktisk en, som jeg har haft en god kemi med. I nogen tid har jeg altid haft en god snak med NAF i elevatorerne og hilser altid på ham med et smil.

Han er virkelig en talentfuld spiller. For mig, så spiller han ens i studiet og i en stor arena. Det er virkeligt værdifuldt.

En stor mulighed opstod, da Twistzz ud af det blå blev rygtet fra FaZe. Først var det Zonics saudiarabiske Falcons, der var favoritterne til at hente den canadiske stjerne, men det tilbud afslog Twistzz, da i følge ham selv, gik i mod hans værdier. Til sidst faldt valget på en ung brasilianer, som var eftertragtet flere steder.

Vi begyndte stille og roligt med at “cooke”, i forhold til hvilket fjerde- og femtemand vi skulle rette fokus mod og ud af det blå, opstod der en overraskelse med Twistzz. Dette tog projektet for mig, fra et projekt, hvor vi måske skulle udvikle holdet i et stykke tid, før vi kunne gå hen og vinde, men med tilføjelsen af Twistzz, så vil vi være super konkurrencedygtige fra dag et af.

Efter Twistzz så manglede vi bare en femtemand. En af de ting som jeg var vokale omkring, var at vi manglede en spiller, der ikke kun var rigtig god til spillet, men også passede ind i forhold til rollerne. Det var grunden til, at vi valgte skullz.

Den unge brasilianer, skullz er en spiller, som mange ikke har kendskab til, derfor lavede HLTV en artikel, hvor de ser på skullz’ statistikker og historien bag det brasilianske talent.

Til sidst i videoen, giver cadiaN en stor tak til Heroic, for fire store år, der ikke kun ændrede cadiaNs karriere.

Se hele videoen her:

#1(Med 2 svar)
9. december 2023 kl. 12:26
Ludiii
Er det noget NA cooking vi har her?
#2(Med 0 svar)
9. december 2023 kl. 13:13
JernLars
Det er farligt cook de har gang i - ingen tvivl om at de kommer til at gøre det godt
#3(Med 0 svar)
9. december 2023 kl. 19:24
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
friturestegte oreos
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.