Tauson stopper i Sprout efter fire måneder.

Dansk talent stopper i Sprout

Det 18-årige talent Tauson stopper i Sprout med øjeblikkelig virkning, da han er blevet solgt.

Sprout og Tauson bekræfter på det sociale medie X, at Tauson stopper i Sprout, da han søger af andre veje. Nærmere bestemt er stortalentet blevet solgt, fortæller BERRY til Dust2.dk

I dag siger vi farvel til Tauson, som har fundet et nyt sted at spille og derfor er blevet solgt. Tak til Tauson for at virkelig godt stykke arbejde på både Academy- og Main-holdet, udtaler den danske coach.

Tauson selv teaser samtidig også for, at fremtiden er på plads. Således skriver han, at han står klar med spændende nyheder snart.

Tauson kom til Sprout i juli måned, da han blev købt fri af MASONIC, hvor Sprout senere annoncerede deres akademihold med Tauson på holdkortet. Udover at Sprout hentede Tauson, så hentede de også sl1m3 til akademiholdet.

sL1m3 er senere hen rykket op på førsteholdet, da Sprout solgte det ukrainske supertalent w0nderful til NAVI.

I slutningen af august måned, var Tauson stand-in på førsteholdet, hvor den tyske organisation efterfølgende hev ham op permanent.

Det blev ikke til det, som han håbede, da Sprout har været flittige med at prøve nye holdopstillinger i løbet af den seneste måneds tid, hvilket har kostet en plads på førsteholdet for Tauson, som blev degraderet til akademiholdet.

Med Tausons farvel til Sprout er J3nsyy hentet ind som stand-in, mens polske AxEcHo er tilbage i startfemmeren, oplyser Sprout til Dust2.dk.

Sprout Academy består af:

  • AJTT

  • Vacancy

  • fNk

  • AxEcHo

  • Danmark J3nsyy (Stand-in)

  • Feed (Coach)

#1(Med 0 svar)
3. december 2023 kl. 20:29
B00stedCunt
Kunne man tænke Heroic kunne finde på at hente ham?
#2(Med 1 svar)
4. december 2023 kl. 12:10
Fonder
Tænkte Heroic med det samme.
Mens så tænkte jeg, neej kan han klare sig.?
Og så tænkte jeg også, det ved jeg jo ikke en skid om.
Har ikke checket fyren ud, endnu. 😁
Spændende alligevel
#3(Med 0 svar)
4. december 2023 kl. 12:26
Mads_Miskat
Det vidst en knald eller fald hos Heroic, han har ikke ligefrem vist T1 potentiale, men han har vist potentiale og med det rigtige team kunne der nok ske ting
#4(Med 0 svar)
5. december 2023 kl. 04:24
DOMINA7HOR
Med al respekt for Tauson, så bør Heroic handle fra en højere hylde end den han ligger på. De bør alt andet end lige kigge efter spillere af nicoodoz, regali, Zyphon og dupreehs kaliber. Det er den hylde de bør tage fra. Og det bør der også være penge til.

Min første tanke var MOUZ NXT eller Apeks Rebels. Det virker måske blot som et skridt til siden, men at komme til organisationen MOUZ, ville alt andet end lige være et skridt op.

Det kan selvfølgelig også være et dansk hold, men for Tauson ser jeg kun få danske hold være aktuelt, f.eks. Preasy, ECSTATIC, Espionage eller Sashi, hvis en af disse skifter ud.
#5(Med 0 svar)
10. december 2023 kl. 04:34
DOMINA7HOR
Opdatering: Tauson er angiveligt blevet signed af Ambush. Deres nye hold kommer til at bestå af ham, Maze, innocent, anarkez og Kind0. Med cube som coach.

Ifølge HLTV er Maze stadig tilknyttet Ambush, om end han er bænket.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.