n1Xen er optimistisk for fremtiden.

Nykåret MVP om bagland: "Der er meget mere styr på tingene"

For første gang i ligaens historie har Sashi vundet POWER Ligaen, og det var især takket være n1Xens flotte spil.

Dust2.dk i Astralis Nexus

n1Xen.

Hvis du ikke allerede er bekendt med navnet, kan du godt blive det, for den 20-årige AWP'er har virkelig haft en gennembrudssæson.

Det blev så sandelig også belønnet med en fortjent MVP-medalje samt en flot titel i Astralis Nexus efter aftenens sejr over CEPTER.

Da Dust2.dk fangede stortalentet, var det også en fed følelse, han stod tilbage med.

Det er en fed følelse endelig at begynde at vinde noget. Vi har haft en rimelig sløj start på CS2 generelt, men vi har rykket os rimelig meget som hold de sidste par uger. Vi har lige vundet United21, så det begynder at se noget bedre ud på HLTV også, nu når vi er begyndt at vinde lidt - og også med ligaen nu.

Og så går det også bare godt til vores træninger. Det går bare godt, og jeg kan helt klart mærke, at vi har rykket os meget som hold. Så det er en fed følelse.

Det var dog langtfra en problemfri sæson for n1Xen i Sashi, da han for en stund blev degraderet til akademiholdet og bagefter lige pludselig blev holdets nye AWP'er.

Han tog trods alt mod opgaven med oprejst pande, og især HUNDENs støtte har hjulpet ham meget, fortæller n1Xen til Dust2.dk.

Vi spiller første halve sæson med Jens (J3nsyy, red.), hvor jeg spiller som riffel igennem den del af sæsonen, og så skete der jo en masse, og så rykkede jeg lige kort ned på akademiholdet på grund af nogle personlige årsager. Så skulle de bruge mig igen i anden halvdel af sæsonen, og så mistede de Jens, og så stod de og manglede en AWP'er, og så skulle man lige pludselig være AWP'er, som også var lidt specielt, fortæller n1Xen og fortsætter:

Det er noget, jeg har prøvet før, men det var lidt specielt bare lige at springe ud i det igen ud af ingenting. Men jeg har fået en masse hjælp og støtte af HUNDEN, så det har været lige til. Jeg bryder mig mere om at bruge den i CS2 end i GO, så det er positivt. Og det bliver min faste rolle fremadrettet, det er dét, vi kører med. Det skal nok blive godt.

Du har tiltrukket dig en masse opmærksomhed med dine flotte statistikker og dit flotte spil denne sæson. Hvor langt tror du selv, at du kan nå i din karriere?

Forhåbenligt meget langt. Det var også derfor, jeg skrev under med holdet igen, fordi vi har fået HUNDEN med inde over, og jeg tror enormt meget på ham og på det her projekt. Jeg synes, det er en god konstellation af spillere, vi har fået samlet, udtaler n1Xen til Dust2.dk og uddyber:

Vi kan pisse godt med hinanden, og det kører godt med baglandet, og der er meget mere styr på tingene. Det hele kører bare, så jeg tror meget på det her projekt. Nu har vi fået hul på bylden efter et års tid med dårlige resultater, så det er pissefedt at begynde at vinde igen, slutter n1Xen.

Vi ses igen til næste sæson af POWER Ligaen til midten af januar, når den 25. sæson af Danmarks bedste liga vender tilbage.

#1(Med 0 svar)
3. december 2023 kl. 09:46
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Klasse spiller! Sindssyg sæson og flot finale. En rigtig MVPetersen
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.