SASHI VINDER POWER LIGAEN

SASHI skriver sig ind i historiebøgerne

SASHI ER VINDERNE AF POWER LIGAEN.

Det står klart, efter HUNDENs tropper vandt med 2-1 i aftenens utrolig tætte finale af den 24. udgave af POWER Ligaen.

Sashi-spillerne er derfor 65.000 kroner rigere, ligesom de har gjort sig fortjent til en ny turnering, der har 70.000 kroner på højkant.

Aggressivt spil banede vejen på Nuke

Sashi kom også bedst fra start på Nuke, da HUNDENs tropper vandt pistolrunden uden problemer. Det samme kunne dog ikke siges om runden bagefter, som virkelig ændrede kampen.

En varm scout fra leakz sørgede nemlig for, at CEPTER fik kontrol over kampen og sikrede sig seks runder i streg efter den vundne force-runde, før Sashi endelig kom tilbage i kampen, efter PR1mE vandt et vigtigt 1v2 clutch.

Der var desværre for Sashi ikke meget andet at komme efter i første halvleg, da især brzers aktive og selvsikre spil lagde fundamentet for en flot halvleg på 9-3.

CEPTERs flotte spil stoppede heller ikke ved sideskiftet, da brzer og kompagni meget sikkert vandt pistolrunden og skabte sig et godt udgangspunkt for at lukke kampen.

Efter en håndfuld runder blev kampen også lukket i CEPTERs favør, og det var især til cadeau for buNNy, der hev et flot 1v2 clucth op ad lommen. med sin deagle.

Vildt comeback sikrede næsten CEPTER titlen

På Ancient fortsatte CEPTER med den flotte form, da de bragte sig i front med 2-0, inden Sashi svarede stærkt igen ved at bringe sig foran med 8-2.

CEPTER fik sig reddet halvlegen en lille smule, da buNNy og kompagni hentede de resterende to runder, så de kun gik til pause bagud med fire runder.

Efter pausen kom Sashi foran med 10-2, inden CEPTER satte gang i et vildt comeback.

CEPTER bragte sig tilbage i kampen ved at udligne til 11-11, og det var tydeligt at se på Sashi-spillerne, at det begyndte gå på dem.

Stimen fortsatte, da CEPTER snuppede runden til 12-11, men Sashi vågnede endelig op og bragte kampen ud i overtid. Og her sørgede Sashi for, at kampen skulle afgøres på Mirage.

Tæt på endnu et comeback

Mirage var meget ulig de andre maps, da Sashi meget hurtigt bragte sig i front med 7-0, inden CEPTER endelig fik hul på bylden.

CEPTER-mandskabet fik vundet et par runder, men så begyndte Sashi atter engang at dominere, og det endte med at blive belønnet med en flot 10-2-føring ved pausen.

Efter pausen hev CEPTER tre runder i hus, og det fortsatte frem indtil, at Sashi endelig fik lukket kampen 13-10.

Med sejren er Sashi altså vinderne af den 24. sæson af POWER Ligaen, hvorfor de bliver 65.000 kroner rigere samt modtager en plads i 22BET Christmas Cup.

Danmark Sigurd 'buNNy' Fritzbøger 34 - 51 -17 63.2 67.6% 0.82

Vi ses igen til næste sæson af POWER Ligaen til midten af januar, når den 25. sæson af Danmarks bedste liga vender tilbage.

#1(Med 0 svar)
2. december 2023 kl. 23:03
Kristja
Stort tillykke til HUNDEN og co. n1Xen er en stjerne spiller. Og PR1me skal virkelig have ros for en stærk performance i dag. Og ligeså skal nutnut vel også roses for en flot LAN debut.
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Stort tillykke med sejren - fedt med masser af maps og sashi havde bare mere power!
#3(Med 0 svar)
3. december 2023 kl. 09:42
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Tillykke til Sashi, så røg der nok lækkert kød på grillen 🤣 Fed finale i går! Bunny havde satme en varm deagle