MartinezSa er fortid hos Movistar Riders.

Spansk AWP'er forlader Movistar Riders

Movistar Riders er nede på fire mand.

MartinezSa er færdig i Movistar Riders.

Det skriver den spanske organisation på X fredag.

Nyheden er dog ikke overraskende, da mediet SheepEsports tidligere på ugen meldte, at MartinezSa var på vej til 9z.

Movistar Riders bliver dermed ramt af endnu et hårdt slag, som de også blev tidligt i november. Her var det i stedet svenske NIP, som var på rov i det spanske, da de skrev under med Movistars nu tidligere IGL, alex.

MartinezSa var ligeledes en vigtig brik på holdet. Han kom til som erstatning for SunPayus i august 2022, og lige siden har han leveret ganske pæne tal med en gennemsnitlig rating på 1.09.

Sammen med Movistar Riders nåede MartinezSa da også slutspillet i ESL Pro League hele to gange, mens de også hev en sejr hjem i Australien, da de vandt ESL Challenger Melbourne.

Nu venter der dog angiveligt nye eventyr for AWP'eren sammen med 9z, der ligger nummer 27 i verden.

Movistar Riders består nu af:

  • mopoz

  • dav1g

  • adamS

  • JUST

#1(Med 0 svar)
3. december 2023 kl. 08:02
DOMINA7HOR
Så fandt 9z endelig deres erstatning for try. De var angiveligt også ude efter nqz, men han endte altså med at vælge paiN i stedet.

I øvrigt ikke første gang 9z forsøger at handle ind hos Movistar Riders. I løbet af efteråret forsøgte de eftersigende, at hente den på daværende tidspunkt bænkede dav1g. Denne gang ser det dog ud til, at de har mere held med, at lokke en Movistar-spiller til Sydamerika.

Movistar Riders kan nu passende slå en handel af med 9z, som sender try i den anden retning. Han har stadig et stort talent, synes jeg, og måske et skifte til Europa kan være med til for alvor, at forløse potentialet. Sproget bliver i hvert fald ikke noget problem.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.