joels suspendering løftes den 6. januar 2024.

joel vil sagsøge personerne, der spredte løgne

joel er blevet kendt uskyldig af ESIC, men svenskerens omdømme er blevet skadet i forløbet.

Torsdag formiddag løftede ESIC suspendering af joel, da man ikke kunne fremvise tydelige nok beviser på matchfixing-anklagerne.

Og det har fået joel til tasterne.

I et langt X-opslag erkender den 19-årige svensker sine fejl, ligesom han afslører, at han har kæmpet mod ludomani - nu vil han bruge sin stemme til at hjælpe andre.

Vi er alle tilbøjelige til at lave fejl, men jeg er kun ansvarlig for mine egne. Der er øjeblikke, jeg ønsker, aldrig var sket, da de har haft en varig indflydelse på både min karriere og mit generelle velbefindende.

Jeg har kæmpet med ludomani, og modsat misforståelser har jeg aldrig udnyttet intern viden til personlig gevinst. I stedet har jeg stået over for tab, ikke gevinster, i denne kamp.

Jeg er stolt af aktivt at håndtere og bekæmpe dette problem i mig selv. Mit håb er, at mine ord påvirker andre, især gamere, og opfordrer dem til ikke at begå de fejl, jeg har gjort, især i en scene, der er blevet kraftigt formet og drevet af gambling.

Svenskeren understreger, at han aldrig har matchfixet, mens han ligeledes fortæller, hvordan hele situationen har taget et præg på hans mentale helbred.

Jeg matchfixede aldrig, og jeg er glad for, at ESIC anerkendte det, og at alle I, der læser dette, kan forstå, hvor svært det er at gå igennem dette.

Det havde en stor indflydelse på mit mentale helbred. Få var villige til at deltage i FACEIT-kampe med mig, og jeg stod over for upassende beskeder under mange kampe, hvilket førte til følelser af dyb depression og tristhed. Samtidig var jeg i mit sidste år på det krævende naturvidenskabelige program i gymnasiet, langt det sværeste program at vælge, mens jeg spillede for GODSENT. At balancere professionel Counter-Strike og skole tvang mig til at ofre, primært søvn og personligt liv.

VIl sagsøge løgnsprederne

Tilbage i september blev joel anklaget til højre og venstre, da han og Victory ZigZag kvalificerede sig til en stor BLAST-turnering.

Her anklagede flere kendte ansigter på CS-scenen svenskeren for at matchfixe, og det er måske de personer, som joel hentyder til, når han siger, han vil tage retlige skridt mod personerne, der spredte løgnene.

Jeg har fundet mig selv uretfærdigt målrettet af falske anklager, æreskrænkelse og bagvaskelse, hvilket har haft en skadelig indvirkning på min karriere. Jeg vil gerne gøre det klart, at jeg træffer skridt for at imødegå disse uberettigede angreb.

Fremadrettet sigter jeg mod at finde løsninger og fred og søger retlige skridt mod dem, der er ansvarlige for at sprede løgne. Mit fokus forbliver på at komme over disse udfordringer og genoprette en følelse af retfærdighed og integritet i mit liv.

Til sidst slutter joel af med at vise taknemmelighed over at have fået en ny chance.

ESIC har givet mig en anden chance, og jeg er forpligtet til at gribe den. Jeg er fast besluttet på at påbegynde en vej til forsoning og udnytte denne mulighed bedst muligt.

#1(Med 3 svar)
30. november 2023 kl. 12:32
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Han har vidst fået hjælp af ChatGPT til at skrive det post der.. >:D
#2(Med 0 svar)
30. november 2023 kl. 12:41
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Hvis han læser naturvidenskab på højt niveau, er han nok ikke helt dum :D
#8(Med 1 svar)
30. november 2023 kl. 13:42
Kristja
Ikke at der er noget galt i det tbh. Men ja det er nok 80% AI 😅
#9(Med 0 svar)
30. november 2023 kl. 14:06
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
40 opladninger af en telefon for en prompt.. Han skader miljøet, miljøsvineri! XD
#3(Med 1 svar)
30. november 2023 kl. 13:02
C1rkus
Han har selv erkendt at matchfixe, det skrev i, i den anden artikel.
Hvordan kan han sagsøge nogen for at sige noget han selv erkender at have gjort?
#6(Med 0 svar)
30. november 2023 kl. 13:34
Kristja
Han har IKKE erkendt matchfixing. Han har erkendt at han har spillet på kampe, ikke at han har fixet disse kampe/udnyttet intern viden.
- nok er dobbelt post til dig, da du skrev det samme i den anden artikel ^^
#4(Med 0 svar)
30. november 2023 kl. 13:23
Scimmed
GLHF.
#5(Med 1 svar)
30. november 2023 kl. 13:27
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
måske han bare skulle lade den ligge ? :/
#7(Med 0 svar)
30. november 2023 kl. 13:35
Kristja
Jeg forstår godt hvis han vil have bla robiin ned med nakken. Han/andre var trods alt skyld i, at han mistede chancen for at spille Blast med Mertz og co.

Omend de måske var blevet suspenderet anyways eftersom deres coach fik et cheat ban.
#10(Med 0 svar)
30. november 2023 kl. 17:46
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dit hår er grønt.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.