SERA har et nyt hold med i 1. division i næste sæson.

Efter oprykning: "Vi er det bedste SERA-hold"

SERA Esportal er det hold i organisationen, som er tættest på at nå POWER Ligaen.

Op- og nedrykningsspillet i divisionerne er afgjort, og vi kender derfor alle de hold, som skal konkurrere på højere og lavere niveau i næste sæson sammenlignet med den netop færdigspillede sæson.

Et af holdene, som er rykket op, er SERA Esportal, som sikrede sig en plads i 1. division efter et vellykket op- og nedrykningsspil, hvor de besejrede Esport Harte for at spille sig op i den næstbedste række.

Det var derfor også en utrolig glad og tilfreds ZimZe, der er træner for SERA Esportal, som Dust2.dk fangede til et interview efter oprykningen

Jeg var jo en del af det hold, der sidste sæson rykkede ned fra 1. division til 2. division. Vi besluttede på daværende tidspunkt at skrotte det gamle roster og samle et nyt hold fra bunden. Det var en længerevarende proces, hvor vi i forløbet blandt andet mistede en spiller til MASONICs akademiprojekt.

Vi gik til sæsonen med en målsætning, der hed oprykning, og det er jo pisse fedt at kunne sidde på den anden side og have indfriet den målsætning, selvom vi oplevede en del bump på vejen, fortæller ZimZe til Dust2.dk.

SERA Esportal skal som bekendt spille 1. division i næste sæson. Netop det gjorde et andet SERA hold også i den, som netop er overstået, men det andet SERA-mandskab må en tur ned i rækkerne.

De sluttede nemlig helt i bunden i denne sæson med blot 15 point i 1. division, og hos ZimZe kan det kun betyde én ting i det interne hierarki blandt holdene.

Vi er det bedste SERA-hold. Det er måske på en lidt billig baggrund, da det andet hold havde en hård sæson med udskiftninger midtvejs og har spillet med to stand-ins den sidste halvdel af sæsonen. Egentlig har vores fokus været på vores egne præstationer og vores egen sæson, men det er selvfølgelig spændende at se, hvad der sker i organisationen, nu når vi har overhalet dem internt.

Sigter efter de sjove pladser i 1. division

Når den står på 1. division fra næste sæson, kommer SERA Esportal med sikkerhed til at møde modstandere på et højere niveau end tidligere.

Det er dog ikke noget, som skræmmer den 20-årige coach, som ikke er bange for, om holdet kan følge med i de højere rækker.

Det er svært at sige på nuværende tidspunkt. Det lyder på vandrørene, at en del hold skifter ud, så det er ikke til at sige, hvad det er for nogle hold, vi løber ind i næste sæson. Jeg føler dog, vi har et rigtig højt niveau og en fin balance på holdet, så jeg ser os bestemt ikke som nedrykker.

Har I allerede nu sat jer nogle målsætninger for næste sæson? Kæmper I for overlevelse, eller skal I spille med om de sjove pladser?

Vi har holdt evaluerende samtaler med de individuelle spillere efter den regulære sæson, og stemningen er rigtig positiv. For Chris (IGL) og mig handler det mest af alt om at opretholde det her miljø sammen med Malone (performance manager), hvor vores daglige udvikling som individer og hold er i fokus. Rent placeringsmæssigt har jeg som sagt svært ved at placere os lige nu, men jeg mener, vi har evnerne til at spille med i den øverste halvdel af 1. division, slutter ZimZe af.

SERA Esportal består af:

  • Danmark BøghmagiC

  • Danmark Fanøe

  • Danmark rekz

  • Danmark Chr1s

  • Danmark Sia

  • Danmark ZimZe (Coach)

#1(Med 0 svar)
24. november 2023 kl. 13:35
Thorbek
De gutter har gjort det godt i cs2 😊
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.