Altekz blev i juli præsenteret i Preasy.

Elektrisk danskerderby: "Vi vinder denne gang"

ADVARSEL: Høj spænding! Torsdag står Danmarks nummer tre og fire overfor hinanden i et sandt danskerderby.

Torsdag eftermiddag bliver vi forkælet med hele to danskerderbyer, når både Preasy og ECSTATIC møder hinanden i YaLLa Compass Fall-gruppespillet, samt Heroic og Astralis brager sammen i BLAST Premier Fall Final i København.

Det er dog førstnævnte, vi fokuserer på i denne artikel.

De danske mandskaber er rangeret som henholdsvis Danmarks nummer tre og fire, efter Preasy er rykket op over ECSTATIC. Altekz og co. er dog endnu ikke lykkedes med faktisk at slå ECSTATIC i et direkte opgør, men nu får de endnu en chance.

De to hold stod overfor hinanden for bare to uger siden, hvor ECSTATIC løb med sejren i en ellers tæt Bo3-kamp. Siden har Preasy været tilbage ved skrivebordet og rette op på fejlene, fortæller Altekz.

Sidst vi mødte ECSTATIC var gejsten ikke så høj. Vi havde svært ved at finde et stabilt niveau, samtidig med at de spillede en god kamp. Så vi har selvfølgelig set kampen igennem og prøvet at ændre de ting, der gik galt sidst, fortæller Preasys Altekz til Dust2.dk.

Der er desuden sket en stor udskiftning siden sidst, de to hold mødtes. Preasy har nemlig fået roeJ ombord, og det er heller ikke gået ubemærket hen i ECSTATIC-lejren.

Jeg synes, det er fair at sige, at begge hold ligger ekstremt tæt i niveau, og det viste sig også i vores sidste Bo3, hvor det kom ned til marginalerne. Dog har de fået roeJ på holdet, hvilket må siges at være en kæmpe upgrade, og det viser de jo allerede fra start ved at hive en førsteplads hjem i CCT Online Finals - og kæmpe tillykke med det til dem og Alex (Altekz, red.), fortæller ECSTATIC's IGL, Patti.

Patti fremhæver dog også, at udskiftningen hos Preasy kan komme ECSTATIC til gode, da de har holdspillet og strukturen på plads.

roeJ er en super stærk spiller. Jeg har set alle deres kampe fra Online Finals, hvor de viste solidt spil. Man kan dog godt se, at de spiller meget løst, og at det er begrænset, hvor mange træningsdage, de har haft med roeJ. Jeg føler klart, at vores spil er mere struktureret, og at vi har bedre holdspil. Så der mener jeg, at vi har den største fordel.

Jeg synes, de står noget stærkere, end de gjorde sidst, vi mødte dem, og derfor forventer jeg også, at det bliver en tæt kamp igen, hvor vi selvfølgelig kommer ud med sejren.

Selvom det endnu ikke er blevet til så mange træningsdage med roeJ ombord, føler Altekz sig alligevel sikker på, at de kan slå ECSTATIC denne gang.

Mine forventninger er, at vi møder op til kampen og tager en runde ad gangen. Vi har stadig ikke haft særlig mange pracc-dage med roeJ, så vi skal ind og spille det løse men gode CS, som vi har gjort den sidste uges tid. Jeg forventer helt klart, at vi vinder denne gang.

Prikken over i'et

Som altid når det gælder et danskerderby, er der mere end bare point på spil. Man kan nemlig også vinde håneretten.

Altekz og Patti forlod begge Astralis Talent tilbage i juli for at skifte til henholdsvis Preasy og ECSTATIC, og for førstnævnte betyder det da også noget særligt, når man står overfor tidligere holdkammerater.

Det er selvfølgelig altid anerledes at spille mod danske hold. Især når det er gamle holdkammerater, man møder. Det er altid fedt at have håneretten.

Jeg vil selvfølgelig vinde hver evig eneste kamp, jeg spiller, men med det sagt, så går jeg ikke grædende i seng, hvis ikke vi vinder over dem. Vi har trods alt haft nogle resultater, der viser, at vi er det tredje bedste danske hold lige nu. Men det ville da være prikken over i'et med en sejr.

Det fylder dog ikke det store for Patti, der har blikket skarp rettet mod endnu et point i gruppen.

Vi går ind til kampen, som vi ville gå ind til alle andre kampe: med god forberedelse og 110% energi. Hvis man vil være den bedste, skal man kunne slå alle og tage alle kampe 100% seriøst, så det betyder ikke noget særligt, at vi skal op imod vores landmænd, afslutter Patti.

Begge hold har en 1-0-score i swiss-gruppen, hvorfor ingen af dem hverken ryger ud eller går videre efter dagens kamp.

De danske mandskaber stiller med følgende holdkort.

Preasy:

  • Danmark Altekz

  • Danmark nicoodoz

  • Danmark roeJ

  • Danmark refrezh

  • Danmark TMB

ECSTATIC:

  • Danmark Patti

  • Danmark Queenix

  • Danmark salazar

  • Danmark kraghen

  • Danmark Nodios

Kampen kan følges herunder fra klokken 13:00.

Preasy
0 - 2
ECSTATIC
Alle maps
Preasy K - D +/- ADR KAST Rating 2.0
Danmark Ismail 'refrezh' Ali 39 - 29 +10 86.3 73.2% 1.30
Danmark Nico 'nicoodoz' Tamjidi 27 - 26 +1 79.2 73.2% 1.05
Danmark Fredrik 'roeJ' Jørgensen 21 - 29 -8 59.6 75.6% 0.89
Danmark Alexander 'Altekz' Givskov 21 - 30 -9 71.3 70.7% 0.84
Danmark Thomas 'TMB' Bundsbæk 17 - 32 -15 53.9 68.3% 0.76
ECSTATIC K - D +/- ADR KAST Rating 2.0
Danmark Patrick 'Patti' Larsen 42 - 24 +18 95.2 80.5% 1.45
Danmark Tobias 'kraghen' Kragh Jensen 33 - 29 +4 91.4 85.4% 1.32
Danmark Jonas 'Queenix' Dideriksen 32 - 22 +10 81.5 78.0% 1.28
Danmark Magnus 'Nodios' Olsen 21 - 27 -6 63.4 75.6% 0.99
Danmark Jason 'salazar' Salazar 17 - 23 -6 46.9 75.6% 0.87
#1(Med 1 svar)
23. november 2023 kl. 11:21
Altekz
Flot billede
#2(Med 0 svar)
23. november 2023 kl. 11:54
Scimmed
Det er godt, at genbruge 😝
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.