karrigan og kompagni har fået en fremragende start på CS2.

karrigan udpeger de største konkurrenter til BLAST Premier Fall Final 2023

FaZe har været flyvende i CS2.

Dust2.dk i Royal Arena

Inden længe løber BLAST Premier Fall Final 2023 af stablen.

I morgen klokken 10:00 bliver turneringen skudt i gang, og her er det FaZe og NIP, der skal til ilden.

FaZe har vist tårnhøjt niveau indtil videre i CS2, hvor de har vundet alt, de har deltaget i.

Derfor var det i forbindelse med BLAST's mediedag også nærliggende for Dust2.dk at spørge karrigan ind til, hvad opskriften er på den hidtige succes:

Jeg tror, at en af de store faktorer er, at vi har været meget åbne omkring spillet. Jeg tror, at vi er et af de hold, der har fokuseret mest på teorien i spillet og fokuseret på basics og så bygget på efter hver turnering eller hver kamp, vi har spillet.

Så vi har brugt meget tid på teori i stedet for faktisk at pracce med andre modstandere i starten, og det tror jeg gav pote her i de første to turneringer.

Forberedelser og åbningskamp

karrigan forklarer videre, at han kan mærke, at der sker ændringer i metaen, når han og resten af FaZe spiller turneringer. Den danske kaptajn regner derfor også med, at de er lidt bagud, når der tages hul på BLAST Premier Fall Final 2023:

Vi har ikke praccet mod nogle af de andre hold i 14 dage, så de har utrolig meget, de kan vise, og vi har jo vist alt. Altså vi har jo spillet Nuke 11 eller 12 gange i CS2, så selvfølgelig er der nogle ting, hvor vi kommer til at være lidt bagud, men jeg tror, at en af de ting, vi har været gode til i de sidste to år, er at 'adapt on the fly' - også midt i kampen.

I henhold til åbningskampen mod k0nfig og resten af NIP, så er der flere ukendte variable, som karrigan af gode grunde ikke kender til.

Den danske anfører peger på, at FaZe ikke har nogen idé om, hvilke maps, der skal spilles, og at NIP har fået ny kaptajn, hvilket også kan betyde en helt ny spillestil.

Trods de mange usikkerheder så er karrigan dog ikke i tvivl om, hvordan FaZe skal gribe kampen an:

Det vigtigste er, at vi kommer ind med noget god energi. Det er en tidlig kamp for os, og nogle af os er lidt mere natte-gamers, end vi er morgen-gamers. Så for mig er det vigtigste at fokusere på i morgen og at komme med god energi og mærke passionen i spillerne.

De største konkurrenter

Dust2.dk spurgte også den danske kaptajn ind til, hvem han så som de største konkurrenter til turneringen, og her svarede han således:

Jeg tror de største konkurrenter, hvis jeg kigger på papiret, er Complexity, fordi de gjorde det rigtig godt i Sydney. Spørgsmålet er jo, om det var lige et højt niveau i et kort periode. De har ikke gjort det så godt online efter, men nu er det LAN, og det er lidt anderledes. Så tror jeg så også Vitality. Jeg tror, at ZywOo har lagt rigtig mange timer i spillet og prøvet at forstå det, så jeg tror, at de to er de største konkurrenter lige nu til at slå os. Men jeg synes, at der er mange gode hold her.

Om det bliver FaZe, Complexity, Vitality eller et helt fjerde hold, der ender med at løfte trofæet, vil vise sig den 26. november, hvor turneringens finale skal afvikles.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.