n1Xen er den højest ratede spiller fra POWER Ligaens grundspil.

n1Xen: "Mit nuværende mål er at være den bedste i POWER Ligaen"

Sashi-talentet fortæller om sin stærke sæson og udsigten til slutspillet.

n1Xen er den højest ratede spiller fra grundspillet i POWER Ligaen og vinder af den sidste "Ugens Spiller".

Derfor er forventningerne selvfølgelig høje til det unge talent fra Sashi Esport, der samtidig er favoritter til at vinde POWER Ligaens slutspil i sæson 24.

Men det virker ikke til, at det øgede fokus og pres er noget problem for n1Xen, så længe forberedelserne til slutspillet er i orden.

Det føles selvfølgelig rigtig godt, at vi ender med at vinde grundspillet. Det er fedt at skabe resultater som et hold, og jeg er glad for, at jeg kan være med til at bidrage til, at vi ender med sådan en flot placering.

Vi har haft nogle rigtig gode måneder, hvor vi er blevet rystet godt sammen som hold, og så tror jeg helt sikkert, at det kommer til at gavne os, at vi er til bootcamp lige op til slutspillet. Vi stoler på hinanden som individer og som hold, og det - sammen med vores grundige forberedelse på modstanderne - gør også alting mere trygt, så jeg ser meget frem til slutspillet.

Sashis coach, HUNDEN, fortalte tidligere på sæsonen, hvordan han og n1Xen besluttede sig for, at det unge riffeltalent skulle prøve sig af som AWP-hybrid. Den omstilling har ikke været nem, men timingen var den rette, fortæller n1Xen.

Det er uden tvivl noget, der kræver tilvænning, det med at skifte fra rifle til AWP fra den ene dag til den anden, også oveni at CS2 er kommet ud, men det er noget, vi følte os klar til at teste af nu, og indtil videre er det faktisk gået rigtig fint til træning. Men som sagt er det noget vi tester af, og hvis det ender med at vise sig at være en genial løsning, er det jo kun godt.

Tilføjelsen af den omdiskuterede coach har været et stort plus for n1Xen, der bliver motiveret af at arbejde sammen med en, som har været hos de bedste i Danmark.

Det er klart en fordel at have en som HUNDEN som træner, da han jo bringer mange års erfaring som tidligere spiller og som tidligere træner for de helt store hold som Heroic og Astralis.

Selvfølgelig er forventningerne til én højere, når man har en træner som HUNDEN, men det ser jeg kun som en fordel. De høje forventninger til os kommer, fordi han ved, vi har det, der skal til for at nå toppen, hvis vi er villige til at lægge kræfterne i det.

Tidligere topspillere i POWER Ligaen er endt som spillere i Astralis, som f.eks. Staehr, Lucky og Buzz. Hvad er din drøm at opnå i Counter-Strike?

Jeg spiller Counter-Strike for at udvikle mig og for at blive den bedste. På nuværende tidspunkt er målet at være den bedste i POWER Ligaen, men mine mål rykker sig jo i takt med at delmålene bliver opnået.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.