Søger du hold til næste sæson?
04D : 21T : 39M : 42S

Slutspillet i POWER Ligaen: “Vi startede med CS, da de gik i vuggestue”

Slutspillet i POWER Ligaen er lige på trapperne.

Mandag aften byder på mange kampe i POWER Ligaens slutspil, og kampen om de eftertragtede pladser i de forskellige divisioner.

I denne anledning tager vi et smut forbi kampen om pladserne til 2. Division, hvor de tætte kampe om topplaceringerne i 3. Division har ført til fire spændende playoff kampe mandag og tirsdag aften.

Tirsdagens kamp står mellem XI GamerPay og Uppercuthummerklo Main.

XI Gamerpay spillede sig til en andenplads i 3. Division C, hvor hele tre hold endte med 39 point og kun forskellen på indbyrdes opgør gjorde, at XI ikke vandt divisionen, men måtte nøjes med en andenplads.

Uppercuthummerklo var i 3. division B, hvor de i en direkte duel i divisionens sidste kamp mod Esport Harte Unicorn, smed pladsen til direkte oprykning væk, da de tabte 16-10 og endte på tredjepladsen.

Vinderen af kampen møder HyperioN, som sluttede på en syvendeplads i 2. Division og skal dermed kæmpe for overlevelse.

XI GamerPay tror på sejren over Uppercuthummerklo, da de er fyldt med selvtillid og Bunke fra holdet, der eftersigende er i topform, efter at have skiftet mus fortæller Bune fra XI GamerPay til Dust2.dk:

Vi kommer ind med en meget stor gejst og selvtillid på, at vi godt kan vinde mod Uppercuthummerklo, selvom de er den sværeste tredjeplads man kan møde. Vi har alle på holdet spillet sådan nogle vigtige slutspilskampe før, så vi kender til det. HyperioN kender vi fra 3. Division inden de rykkede op, hvor vi slog dem begge gange i den sæson.

Jeg vil sige til Uppercut, at Bunke har fået en ny mus, og at han altså ikke har leveret under 1.2 i rating siden han fik den.

Et andet hold, som også endte med 39 point i 3. division C, er Vendetta Gaming, der fik en tredjeplads, som møder Diabolical, som endte på en andenplads i 3. division B.

Diabolical regner med sejr og oprykning til 2. division.

Hvis vi rammer vores topniveau, kan vi ikke se en måde, Vendetta ville kunne stoppe os. Med momentum fra Vendetta kampen regner vi stærkt med også at kunne tage sejren over MultiHunters.
De kommer til at have et “Vendetta” mod os, når vi dræber deres 2. divisions drømme, fortæller Schlag fra Diabolical til Dust2.dk.

"Vi startede med at spille CS, da de gik i vuggestue"

En kamp mellem de erfarne herre og unge drenge står for skud, når Persistency eSport og goatgang krydser klinger. Vinderen af opgøret møder Linx D. Legeacy onsdag aften.

Det er to hold med vidt forskellige forventninger til slutspillet.

Persistency har god tiltro til holdet og forventer at kunne rykke op til 2. Division:

Jeg vil sige, at vi på holdet er rimelig tilfreds med de to potentielle modstanderhold vi har trukket i slutspillet, og tror bestemt på, at det er muligt for os at slå dem begge.
Vi må håbe at gederne(goatgang) er klar til at blive slagtet på mandag, fortæller Just fra Persistency til Dust2.dk.

Coach og CEO af goatgang cadezzZ fortæller til Dust2.dk, at de stadigvæk har nogle udfordringer efter overgangen til CS2, men er stadig klar til at tage udfordringen op mod de unge drenge fra Persistency:

Vi har en del, som er udfordret på, at der ikke er cl_righthand 0 i CS2, og vi har stadig en, der bruger sin tommelfinger til at crouch på ctrl(mjaay). Da vi var lidt over halvvejs i ligaen, får vi en dårlig nyhed fra Sikrow, at han ikke kan spille med os mere, da hans rollespil er blevet rykket til tirsdag og onsdag. Heldigvis møder Rydex en gammel kammerat han har spillet med på et bondegårdsbesøg, og han siger heldigvis ja til at hjælpe os.

Vores forventning til slutspillet er, at enten vinder vi det eller så taber vi det. Det må tiden vise. Vi bruger ikke særligt meget tid på spillet, så vi starter allerede dårligt ud.
Vi regner med, at vi kan tage Persistency på erfaring. Vi startede med at spille CS, da de gik i vuggestue.

Sidste opgør i kampen om at komme videre i slutspillet til 2. Division, er mellem endnu et af XI Esports hold, denne gang XI Akademi, der står over for Halstedhus IF.

Vinderen af dette opgør skal møde SOAHB i kampen om pladsen til 2. Division.

XI Akademi er klar til at give kamp til stregen mod deres kommende modstandere og kommer med en klar besked til Halstedhus IF:

Vi har store forventninger til slutspillet, da vi er gået ubesejret mod alle hold i anden halvdel af sæsonen. Derfor er jeg da også sikker på, at vi sagtens kan give kamp til stregen, både mod Halstedhus IF og SOAHB, hvis vi skulle nå til dem.
Selvom vi ikke har praccet hele anden halvdel af sæsonen, så betyder det ikke, at vi ikke kan skyde jer ud af serveren. Så I skal være på dupperne mandag.

Kampene spilles mandag aften, hvor vinderene, onsdag aften skal ud i en afgørende kamp mod hold fra 2. Division, som kæmper for overlevelse.

Her er kampprogramet for runde 1 i 2. Divisions slutspil:

Mandag

  • Danmark Diabolical vs. Danmark Vendetta Gaming

  • Danmark Persistency eSport vs. Danmark goatgang

  • Danmark XI Akademi vs. Danmark Halstedhus IF

Tirsdag

  • Danmark XI GamerPay vs. Danmark Uppercuthummerklo Main

#1(Med 0 svar)
20. november 2023 kl. 18:12
Cadezz
Rollespils guden Sikrøw
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.