Flere hold kæmper om overlevelse i 1. divisionen.

I aften bliver 1. division afgjort

5 hold kæmper om overlevelse i 1. divisionen.

Preasy Rising og XI Nordcom har allerede sikret sig henholdsvis første- og andenpladsen i 1. division i denne sæson, og der er derfor ikke oprykningsmuligheder for divisionens resterende otte hold.

SERA har spillet alle deres 18 kampe og ender derfor med sikkerhed som sæsonens bundprop og skal en tur ned i 2. division.

Men for Kronjyllands Main, Esport Harte, Maknitude, Sashi Academy, Floki Esport og Catchii er der alt at spille for på 1. divisionens sidste spilledag.

Kronjyllands Main er så godt som sikret overlevelse med 24 point og to kampe til at udbygge forspringet til forfølgerne. De skal ikke bare tabe begge deres kampe, men resten af kampene skal også falde ud på en meget specifik måde, før Kronjyllands stolthed ender i relegation.

Herefter ligger Esport Harte, Maknitude, Sashi Academy og Floki Esport alle med 21 point og en enkelt eller to kampe på programmet. Det kan meget vel gå hen og blive indbyrdes score på tværs af flere hold, som afgør hvem, der er sikret endnu en sæson i 1. division, og hvem der skal spille relegation.

Til sidst har vi Catchii, der højst sandsynligt skal vinde begge deres kampe i aften for at undgå direkte nedrykning. Med blot én sejr taber de stadig det indbyrdes opgør med de andre hold på 21 point.

Men det er ikke kun i 1. divisionen, at skæbner bliver afgjort i dag.

Selvom der er endnu en spilledag i morgen, onsdag, for 2. divisionerne og nedefter, så kan flere hold allerede i aften sikre sig den direkte oprykning fra deres respektive division.

Det sætter vi også fokus på i aftenens sendeplan på Dust2tv.

Dagens sendeplan ser ud som følger:

18:00 - Danmark XI Esportal vs. Danmark Ølgod Efterskole
19:00 - Danmark Whois vs. Danmark Floki Ragnarok
20:00 - Danmark Floki Esport vs. Danmark Maknitude
21:00 - Danmark Vendetta Gaming vs. Danmark Copenhagen Esport | Imperials
22:00 - Danmark Fjerritslev Gymnasium vs. Danmark Vendetta Gaming

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.