n1Xen topper tre kategorier i Performancecenteret.

Her er grundspillets bedste spillere

Med grundspillet overstået er det tid til at kigge på, hvem der har klaret sig bedst i den 24. sæson af POWER Ligaen.

Specielt én spiller står over resten i grundspillet af denne sæson i POWER Ligaen, og hans performance er ikke bare til pynt, da hans spil har været med til at sikre hans hold førstepladsen i grundspillet.

Det er selvfølgelig n1Xen fra Sashi Esport, der er tale om.

20-årige n1Xen topper hele tre af Performancecenterets fem statistikker og er i top 6 i de to resterende.

Det bliver spændende at følge n1Xens karriere fremadrettet, da tidligere topperformere i POWER Ligaen har fået et skud i tier 1 hos bl.a. Astralis.

Rating
KAST
ADR
K/D
HS%

Sashi-spilleren er ikke den eneste, der gør sig bemærket på scoreboardet.

Det gør bl.a. Exzentriq Uniteds holzt også, selvom hans hold skal spille relegation for at sikre overlevelse til endnu en sæson i POWER Ligaen.

holzt topper listen i KAST-kategorien, der tæller andelen af runder, hvor en spiller har fået et kill, assist, overlevet eller er blevet traded. Han gør sig også godt til over spillere med højest ADR og headshot-maskinerne.

Den sidste kategori, hvor stor en andel af ens kills, der stammer fra headshots, er der delte meninger om brugbarheden af.

Her er det f.eks. koei fra MASONIC Academy, der topper listen med hele 75%, men hans hold formåede kun at vinde en enkelt ud af 14 i grundspillet. Lidt finurligt er det også den eneste kategori, der har en Astralis Talent-spiller med i top 5.

Hvem, synes du, er gået ubemærket hen i grundspillet?

#1(Med 0 svar)
14. november 2023 kl. 13:09
Kristja
Der må være nogle hold længere oppe, som holder godt øje med ham pt. vester har også haft en pæn sæson, og så er jeg faktisk positiv overrasket over at se Basso optræde på listen 🔥
#2(Med 0 svar)
14. november 2023 kl. 14:21
Bedstefar
Vester og vster 😅
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.