NRG har også tidligere haft nordamerikanske mandskaber.

NRG vil have amerikansk hold

Den amerikanske organisation vil have et amerikansk hold.

NRG vil tilbage til Counter-Strike, og de vil have et amerikansk hold.

Det afslørede organisationens CEO, Andy Miller, i podcasten 'The Crossover'.

Vi bliver i NA (Nordamerika). Vi er NA hele vejen igennem. Vi er en NA-organisation, vi har NA-spillere, vi har altid gjort vores bedste for at skabe et NA-brand, fortæller Miller i podcasten.

HLTV erfarede for en uges tid siden, at NRG var på vej tilbage til Counter-Strike, og at organisationen allerede havde en kerne i tankerne, som holdet skulle bygges op omkring.

I forbindelse med podcasten nævnte Any Miller samtidig, at målet var at 'nå majoren så hurtigt som muligt', hvilket måske kan være et hint til, at et nyt hold bliver præsenteret allerede i slutningen af 2023.

De første åbne kvalifikationer til majoren i København i 2024 starter nemlig allerede den 8. januar, hvorfor NRG ikke har lang tid til at samle et hold, skulle den næste major være målet.

Se Andy Millers udtalelse herunder:

#1(Med 2 svar)
11. november 2023 kl. 00:53
DOMINA7HOR
Dejligt at de satser på NA! Vi skal have NA mere på banen igen, for "sportens" skyld, og det er et godt tidspunkt med CS2. Synes CS2 har været med til at skyde lidt nyt liv i NA-scenen, hvilket er glædeligt, og selvfølgelig skal NRG være med der! Så giver det også god mening i forhold til den "lettere" RMR-vej.

oSee er allerede nævnt som første nye navn hos NRG. Det ligger i kortene, at han forlader Liquid inden længe, ikke mindst med cadiaNs ventede ankomst. Derudover er skullz også vej ind hos Liquid, akkurat som rygtet. paiN har i dag bekræftet, at skullz skal videre i karrieren.

Apropos oSee, så var han også kort rygtet til maNkz' M80. De har ledt efter en erstatning for WolfY, som er på vej ud. Det tyder dog gevaldigt på, at de henter slaxz i stedet for oSee. ALTERNATE aTTaX har også bekræftet, at de har solgt slaxz til en anden org.

Måske Brehze også stadig har noget at skyde med, og et comeback til CS - og NRG - kunne være en mulighed?!
#2(Med 1 svar)
11. november 2023 kl. 12:49
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg vil være overrasket, hvis Brehze kan følge med i tier1. Han var vild med SG’en, da det var meta. Ellers synes jeg ikke, at han har vidst niveau til at spille med i toppen :)
#3(Med 0 svar)
11. november 2023 kl. 13:39
DOMINA7HOR
USAs svar på Brollan, sådan groft sagt 😅

Han har ikke grindet en del CS2? Måske sulten stadig er der, og han har mod på et sidste skud. Tænker stadig han har noget at bidrage med, om end ikke så i hvert fald erfaring.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.