NoProblemGuy har blæst alle bagover i POWER Ligaen.

"Nogen på holdet har flere timer i Pro Cycling Manager end i CS"

Der bliver knap nok spillet Counter-Strike 2 i IMA PROBLEM-lejren, der har overrasket stort i POWER Ligaen.

Inden POWER Ligaen blev skudt i gang, spåede de fleste, som følger ligaen, og Dust2.dk's eksperter, at IMA PROBLEM ville have en svær sæson i vente.

Men det er blevet total modbevist.

Efter 12 spillede kampe ligger IMA PROBLEM-mandskabet i øjeblikket til at snuppe en plads i slutspillet. Og det skyldes uden tvivl holdets gode moral og kemi.

Det tror jeg helt sikkert, at det har (godt kendskab og venskab, red.). Vi har god kemi på holdet, og alle møder op med et smil hver mandag, så det gør det bare nice at spille. Samtidigt når vi hygger os, tror jeg også, at vi alle spiller bedst - det er i hvert fald min opfattelse, fortæller NoProblemGuy til Dust2.dk.

Det er aldrig før nu blevet afsløret, hvorvidt IMA PROBLEM rent faktisk træner sammen, eller om de lukkende fungerer som et mixhold.

Det er udelukkende et mix. Vi spiller lidt FACEIT nogle af os i løbet af ugen, men det er ikke det store længere. Før i tiden har vi spillet meget sammen, som også gør, vi kender hinanden godt, men det bliver ikke til mere end et par FACEIT-kampe om ugen, afslører NoProblemGuy.

Da Dust2.dk foretog en halvvejsstatus sammen med s0mmer og Zeas, der kommenterer POWER Ligaen hver mandag, spåede kommentatorerne, at CS2 meget vel kunne blive en stærk ændring for PROBLEM-lejren.

Den vurdering er NoProblemGuy dog ikke helt enig i, da han og holdet knap nok spiller nok FACEIT, for at det giver særlig meget pote - faktisk bliver der prioriteret andre spil over CS2.

Jeg kan godt forstå deres begrundelse, men vi grinder nok ikke så meget FACEIT, som folk tror, og derfor ville jeg faktisk tro, at vi er lidt bagud næsten fra start af i forhold til mange af de andre spillere og hold. Man skal ikke lede længe på Twitter (nu kendt som X, red.) for at se notaN kun har to timer i spillet over de sidste to uger, og jeg kan også godt afsløre, at nogen på holdet har flere timer i Pro Cycling Manager end i CS.

I øjeblikket ligger NoProblemGuy og kompagni inden i top 4, som vil give adgang til slutspillet, der bliver afviklet i Astralis Nexus i København.

Sæsonen er dog langtfra ovre, og IMA PROBLEM-spilleren er udmærket klar over, at den fjerde plads i slutspillet med stor sandsynlighed skal udkæmpes mod XI og CEPTER.

Det må vi se (om IMA PROBLEM kommer i slutspillet, red.). Det ville være fedt at komme til slutspillet, men det bliver svært. Vi har både XI og CEPTER, som begge træner en del, så for dem ville det nok være noget af en skuffelse, hvis vi snuppede et slutspilsspot foran nogle af dem. Men vi vil gøre vores bedste for at give vores MANGE fans en god slutning, slutter NoProblemGuy.

#1(Med 0 svar)
9. november 2023 kl. 12:05
Vester
Meget fin overskrift her
#2(Med 7 svar)
9. november 2023 kl. 12:07
Kristja
Alt respekt for deres resultater. Men det er godt nok ærgerligt, at den bedste danske liga skal byde på mix hold der bare hygger.
- måske hemmeligheden til succes er cykel manager?
#3(Med 5 svar)
9. november 2023 kl. 12:35
Hunt
Er du klar over hvor meget cycling manager karrigan har spillet op mod cs2?
#4(Med 4 svar)
9. november 2023 kl. 13:31
Kristja
Haha nej! Del gerne 😂
#7(Med 3 svar)
9. november 2023 kl. 16:20
Hunt
Ingen ide, men en del tænker jeg siden han og faze gik fra at struggle i csgo til at vinde i cs2 ;)
#8(Med 1 svar)
9. november 2023 kl. 17:15
Lunar
Faze major 1 (+en grandslam)
Heroic major 0
#9(Med 0 svar)
9. november 2023 kl. 17:28
Hunt
Faze flere timer i pcm end heroic?
#10(Med 0 svar)
9. november 2023 kl. 20:21
Kristja
😂
#6(Med 0 svar)
9. november 2023 kl. 15:48
LAUKAMP
enig, daxy er slet ikke god nok til ligaen. Han hygger alt for meget
#5(Med 0 svar)
9. november 2023 kl. 13:48
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
PCM er også et klassespil!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.