Falcons har bænket bodyy.

Nu begynder det: Falcons bænker alle undtagen én

BOROS er den eneste spiller tilbage på Falcons' holdkort.

Efter uger fyldt med et utal af rygter begynder udskiftningerne for alvor hos Falcons, da det saudi-arabiske mandskab har bænket fire spillere.

Det skriver Falcons søndag på X.

Fra den nu gamle startfemmer er BOROS, som var rygtet til at blive på holdet i forbindelse med genopbygning, den eneste tilbage på holdkortet. Alle af hans fire nu tidligere holdkammerater ryger direkte på bænken.

Det betyder derfor, at bodyy, mhL, LauNX og NBK- skal i søgen efter et nyt hjem, da de med stor sandsynlighed skal gøre plads til NiKo, Snappi, Magisk og muligvis også m0NESY.

Holdets nyeste spillere kan derfor regnes med at blive annonceret inden alt for længe. Senest takkede Magisk farvel til Vitality, mens NiKo og Snappi angiveligt allerede har indgået en mundtlig aftale med Falcons.

Falcons består derfor nu af:

  • BOROS

  • Danmark zonic (Coach)
    --

  • bodyy (Bænket)

  • NBK-(Bænket)

  • mhL (Bænket)

  • LauNX (Bænket)

#1(Med 0 svar)
5. november 2023 kl. 16:34
RasmusRoev
Voldsomt!
#2(Med 8 svar)
5. november 2023 kl. 17:01
JakobHelms
Tænker vi først ser noget til januar, men det bliver godt nok noget af en annoncering. Når nu både Snappi og Magisk angiveligt har kontrakter der udløber ved årsskiftet virker der mærkeligt at købe dem fri, i hvert fald - der er heller ikke rigtig nogle turneringer, der matcher deres niveau inden da.
#3(Med 3 svar)
5. november 2023 kl. 17:35
zEden
Der er 61 dage til major kvals, så tror det derfor de ender med at købe dem ud
#4(Med 2 svar)
5. november 2023 kl. 18:17
JakobHelms
Ja, det er jeg godt klar over, men jeg tror ikke, at det kommer til at have en effekt på situationen medmindre Falcons hiver pengepungen langt op ad lommen (og det virker det selvfølgelig også til, at de har ressourcerne til). Særligt G2 har jo ikke det store incitament til at sælge deres to bedste spillere lige op til BLAST World Finals, kontra at sælge dem efter. Det er trods alt 3 forskellige orgs Falcons skal blive enige med, mens en del af ellers kan ordnes af sig selv.
#7(Med 1 svar)
5. november 2023 kl. 18:52
MeRo
"Særligt G2 har jo ikke det store incitament til at sælge deres to bedste spillere lige op til BLAST World Finals, kontra at sælge dem efter."
Altså, G2 har jo netop meldt afbud til CS Asia Championships 2023 som begynder om 3 dage, så det kunne da godt lyde som om, at et NiKo transfer er lige om hjørnet.
#9(Med 0 svar)
5. november 2023 kl. 20:16
JakobHelms
Nu kræver det jo uanset hvad alle 5 mænd på serveren at komme i gang, og intet har tydet på at ENCE møder op uden Snappi - men ja, jeg er helt enig med dig i, at det tyder på et transfer på sigt, omens jeg ikke tror det er lige om hjørnet.
#6(Med 0 svar)
5. november 2023 kl. 18:21
DOMINA7HOR
Tænker det samme. Og det gælder også for NiKo, som angiveligt også har kontraktudløb ved årsskiftet.
#13(Med 2 svar)
6. november 2023 kl. 00:21
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Hvis holdene ved, at spillernes fremtid er et andet sted med kun 2 måneder på kontrakten, så vil de typisk være interesseret i at sælge:

A: De hælder ikke lønkroner ud på noget uden fremtidsudsigt.

B: De kan være heldige at få nogen midler, de kan bruge på deres erstatning.

Jeg skal være ærlig at sige, at jeg ikke har tjekket op på, hvad Vitality og ENCE har tilbage i år, og det spiller selvfølgelig også ind.

Jeg tror ikke, det er så urealistisk med annoncering før januar :)
#14(Med 1 svar)
6. november 2023 kl. 00:46
JakobHelms
Alle de her ting ved du jo godt, at jeg ved :-). Jeg forstår godt, at man får penge, når man sælger noget.

ENCE skal spille Asia Championship fra onsdag og en uge frem, og så har både G2 og ENCE Blast World Finals senere på året. Det er nemmere for Vitality når de jo allerede har en erstatning på plads for Magisk, og ikke har den store grund til at beholde ham som reserve.

Det kræver bare meget der falder på plads ellers. Hvis vi antager at ENCE køber f.eks. Gla1ve, så giver det i mine øjne bedst mening at holde på Snappi indtil han er på plads, og så er det lige pludseligt ret mange puslespilsbrikker der skal gå op. Jeg tror bestemt gerne på at Falcons vil præsentere deres startfemmer og få gang i træningen hurtigst muligt (og ditto de andre hold), men med de rygter der kører om dyb forhandling mht. mONESY og ingen underskrevne kontrakter endnu, så tror jeg simpelthen ikke på at det hele er på plads og ordnet til om små 3 uger, og at Falcons præsenterer de fire nye spillere d. 1. december.
#21(Med 0 svar)
6. november 2023 kl. 22:45
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det virkede bare ikke som om, at du havde taget det med i dine overvejelser, når du udtalte dig relativt skråsikkert. Hvis det fornærmede dig, så beklager jeg.

Efter nyheden om NiKos afvisning, har jeg dog skiftet mening og er nu tilbøjelig til at give dig ret. Du så det bare tidligere end jeg :)
#5(Med 0 svar)
5. november 2023 kl. 18:20
DOMINA7HOR
Akkurat som rygtet, så mere ventet end overraskende. BOROS får lov at blive. Og det synes jeg også er på sin plads. Talentet er stort, han er stadig lidt rå i kanterne, men det tror jeg sagtens zonic og co. kan finpudse.
#8(Med 2 svar)
5. november 2023 kl. 20:13
Awwdor
Zonics interview med Dexerto “ zonic insisted that everyone on the team will have “a fair chance” to prove their worth and that he will not be going into this project looking to tear the team apart”
#10(Med 0 svar)
5. november 2023 kl. 21:10
rALF
😂😂
#12(Med 0 svar)
5. november 2023 kl. 23:50
nylsnej
De var nok ikke i stand til at bevise sig mere værd end hvad der kunne købes andetsteds ;)
#11(Med 5 svar)
5. november 2023 kl. 22:49
JernLars
Vent ville Zonic ikke give spillerne en fair chance... Og så må vi forstå at det naturligvis stadig er pga. nye udfordringer at han er taget til Falcons og ikke pga. pengene
#15(Med 4 svar)
6. november 2023 kl. 08:57
RasmusRoev
OG HVAD SÅ HVIS HAN ER TAGET DERNED FOR PENGENE!!!

Stop nu altså!
#16(Med 3 svar)
6. november 2023 kl. 12:21
JernLars
Så kan han da bare sige det i stedet for at fremstå utroværdig
#17(Med 0 svar)
6. november 2023 kl. 12:29
RasmusRoev
Og hvordan tror du SÅ at 2023 folkene vil reagere ;)
#18(Med 1 svar)
6. november 2023 kl. 12:57
majez
Du finder da ikke mange der vil stå frem og sige de tog jobbet for pengene? Hvordan ser det ikke ud hvis du siger det i en virksomhed? Så føler chefen da virkelig han har valgt den rette til posten hvis det kun er penge der har drevet nyansættelsen.

Havde du lavet hvad du gør nu uden penge? Nej vel? :D

Det er højst sansynligt sandt at det er pga. Pengene, men det får du aldrig nogen til at sige offentligt :)
#19(Med 0 svar)
6. november 2023 kl. 13:07
Kristja
Det faktuelle handler vel om grådighed i sådan en situation hvor, det handler om Saudi-arabien, hvis der har været andre job tilbud på bordet, som også har været godt lønnet, men måske ikke lige så lukrative.

Så man kan ikke bare lige sammenligne det sådan, trods jeg forstår din pointe.

På den anden side, så er det vel også spændende for zonic, at sammensætte et nyt superteam, og se om de kan vinde noget.

Der er flere aspekter i hans valg, som jeg ser det på godt og ondt :)
#20(Med 0 svar)
6. november 2023 kl. 13:47
Jigsaw
CS er dødt, who cares. Ikke engang Simple gider spille det mere.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.