Atlantic-ejer: "Kan vi ikke stå inde for det, vi gør, så melder vi det ud"

Atlantic tabte begge deres kampe i denne uge, og det fik ejeren til offentligt at tage ansvar for og beklage ustabile rammer.

Onsdag delte Atlantic et opslag på X, hvor organisationen tog det fulde ansvar for holdets seneste nederlag.

Her skrev organisationen blandt andet "Vi taber og taber for tiden.. CS2 er ikke spor sjovt lige pt" og "Resultaterne skyldes IKKE spillernes individuelle performance". Der blev i stedet peget på udefrakommende faktorer og dårlig ledelse.

Atlantics ejer, Antonio Vlaisavljevic - bedre kendt som Toni, svarede selv på opslaget, hvor han med egne ord "lagde sig fladt ned", og det uddyber nu overfor Dust2.dk.

Vi har bare været mega uheldige. Vi har haft flere situationer, hvor vores spillere var ude i en periode af private årsager, som satte vores træning i skak.
Hver gang at vi har resat - så er der kommet noget nyt. Og det har bare været hårdt for mentaliteten på holdet - og det har været rough midt i et spilskifte, der i forvejen har fået en blandet modtagelse og en del spørgsmålstegn.

Alt i Alt - uheld eller ej, så er det mig, der står med ansvaret. Jeg kunne have håndteret mange af situationerne 10-20% bedre, som i sidste ende er de 10-20% vi har manglet i mange af de kampe, vi har tabt.

Ingen katastrofe

Udfra Atlantics opslag og Tonis kommentar, kunne man tro, at det er gået helt galt for Atlantic. Mens det måske har set svært ud internt med træningen, så har det dog ikke fået de helt store konsekvenser for holdets resultater.

Atlantic har rigtig nok tabt begge deres kampe i POWER Ligaen i denne uge, men det er værd at bemærke, at det er Astralis Talent og IMA PROBLEM, de har tabt til.

De to hold ligger i øjeblikket henholdsvis nummer tre og to i Ligaens grundspil, og Atlantic er da heller ikke kommet langt bagud. De ligger nemlig á point med både Astralis Talent og IMA PROBLEM, da de alle har vundet seks ud af ti kampe.

Atlantic har desuden lige skiftet ud, da de for nylig oprustede med Sukker og Inspire i transfervinduet. Man kunne derfor også spørge sig selv, om ejeren ikke kommer til at male fanden på væggen.

Men for Toni handler det om transparens og at anerkende, når der er udfordringer og forholdene ikke har været ligeså optimale, som ønsket.

Vi er en organisation, som taler til de unge og talenterne, og derfor forsøger vi at skabe faste og gode rammer. Når vi ikke kan stå inde for det, vi gør, så melder vi det ud. Vores gode placering i Ligaen kommer ikke fordi vi har været forberedt og generelt en velsmurt maskine, men nærmere på grund af dygtige spillere.

Toni fortæller også, at han er tilfreds med spillernes indsats, og han ser optimistisk på resten af sæsonen.

Jeg tror på, at vi kan vinde POWER Ligaen, hvis vi får styr på processen igen, afslutter han.

Atlantic har fire kampe tilbage i grundspillet, hvoraf de to spilles på mandag. Her møder de CEPTER BITSKINS og XI Esport SponsorWorld.

Atlantic består af:

  • Danmark Basso

  • Danmark Ryxxo

  • Danmark Vster

  • Danmark Inspire

  • Danmark Sukker

#1(Med 0 svar)
3. november 2023 kl. 01:02
kr1zzer
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
❤️
#2(Med 0 svar)
3. november 2023 kl. 01:26
Hunt
Ift hvor skidt mange andre orgs kører, så virker det her ikke til at være særlig slemt og slet ikke sportsligt heller?
#3(Med 0 svar)
3. november 2023 kl. 08:28
Luffe-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Første skridt er altid at tage ansvar. Det skal nok gå Toni, you got this :D
#4(Med 0 svar)
3. november 2023 kl. 09:29
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Dejligt med den ærlighed Toni og du som ejer har altid prøvet dit bedste for at få det til at være en fornøjelse for hold og dem omkring.
#5(Med 0 svar)
3. november 2023 kl. 09:50
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Dejlig ærlighed
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.