IMA PROBLEM erobrer andenpladsen i POWER Ligaen

Her til aften blev der spillet en enkelt kamp i POWER Ligaen.

Inden sæsonen blev skudt i gang var IMA PROBLEM spået til at være underdogs i den bedste danske række. Man må dog konstatere, at de fortsætter med at være et problem for de formodede tophold, hvilket de også var her til aften.

Tidligere på aftenen krydsede IMA PROBLEM klinger med Atlantic, og måtte her Ryxxo og kompagni se sig slået med cifrene 16-9. Resultatet betyder, at IMA PROBLEM nu indtager andenpladsen i POWER Ligaen, hvortil det skal nævnes, at de har spillet en kamp mindre end de øvrige tophold.

I 1. divisionen var topholdet Preasy Rising i aktion hele to gange her til aften. Første kamp vandt talentholdet 16-13 mod Esport Harte, men i andet opgør, led de et sjældent nederlag til Kronjyllands Main.

Der er dog ingen grund til at slå krisealarm for Preasy Rising-mandskabet, da de fortsat sidder komfortabelt på tronen i Danmarks næstbedste række.

I de øvrige divisioner begynder det så småt også at spidse til. Hvordan øjebliksbilledet ser ud i de forskellige rækker kan ses på ligasiden.

#1(Med 0 svar)
1. november 2023 kl. 23:30
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
De er helt syge.
#2(Med 1 svar)
1. november 2023 kl. 23:52
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg har sagt det længe, så længe Damkilde og NoProblemGuy er på serveren så bliver der givet tæsk ud. De 2 spillere jeg var mest imponeret over når jeg mødte dem, meget få fejl og utrolig stærk firepower
#3(Med 0 svar)
2. november 2023 kl. 20:14
Kristja
Men nu er det vester og notaN som ligger de største tal på bordet, efterfulgt af damkilde. Men de er alle sammen nogle dygtige spillere uagtet!

Og sjovt de ligger i toppen, især når der var flere der grad over at de havde fået en plads, og mente at de ikke hørte til i PowerLigaen og ville forringe niveauet :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.