Astralis Talent vinder vigtigt topbrag

POWER Ligaen spidser til.

Mandag fortsatte CS2 i POWER Ligaen, og her blev stillingen endnu mere spændende.

Der var seks kampe på programmet og to af disse stod Astralis Talent for, da både Xi Esport og Atlantic ventede.

Mange ville nok have troet, at det var kampen mod sidstnævnte, der blev sværest, men sådan skulle det ikke være. Astralis Talent startede nemlig ud med et nederlag til XI, som kort forinden havde fået tæsk af CEPTER BITSKINS.

De tre missede point mod XI blev dog hentet i aftenens sene kamp, som var topbraget mod Atlantic. Efter en flot præstation hentede talentholdet nemlig selv en 16-11-sejr, hvilket bringer dem op på 18 point efter ti kampe.

Spiller sig væk fra bunden

Et hold der udelukkende havde en god aften var CEPTER BITSKINS, der som det eneste mandskab hev seks point hjem mandag.

Først gjorde de det fremragende mod XI Esport med en 16-4-sejr, inden der var et opgør mod bundproppen MASONIC Academy ventende forude. Da de mødtes tidligere i sæsonen hev Gnøffes og kompagni en 16-11-sejr hjem, og det blev endnu bedre mandag aften, da de spillede i CS2.

Her fik MASONIC Academy nemlig blot ti runder, da CEPTER sikrede en 16-10-sejr. Derfor spillede de sort- og hvidstribede sig op på 15 point efter ti kampe og blander sig derfor i slutspilspladserne, som pludselig ikke ser usandsynlige ud længere.

Exzentriq spillede sig også lidt væk fra bunden, da de fordoblede deres point mandag. Det gjorde larsens mandskab med en meget imponerende sejr over førstepladsen Sashi, da de vandt 16-9-

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.