Tætte kampe på første dag i CS2 i 1. division

Så blev det holdene i POWER Ligaens 1. division, der fik lov til at prøve kræfterne af i CS2.

Tirsdag aften fik budt på en del tætte kampe i 1. division.

Dagens første kamp startede i en tæt affære på Vertigo mellem XI Nordcom og Sashi Academy, der begge er godt med i toppen af 1. division.

Boye fra XI, var den helt store stjerne i kampens ordinær tid, da han sluttede med 35 kills inden de skulle ud i overtiden. Sashi mandskabet lignede et hold, der var på vej til at tabe kampen, men i slutningen af kampen fik de vist sig godt frem, og herfra vandt de kampen i overtiden med cifrene 19-15.

n1Xen fik sin første kamp for Sashi Academy efter, at han er degraderet til akademiholdet, der hermed overtager tredjepladsen i 1. division, hvor kampen om pladserne i slutspillet er tæt.

Esports Harte med en god dag

Esports Harte stod som sejrherre i de næste to kampe, da de først vandt over Floki Esport med 16-9. Floki vandt senere på aftenen 16-7 mod Kronjyllands Main.

Efterfølgende stod Harte overfor et SERA hold, der har skiftet to spillere ud inden denne kamp. Det skulle sig vise at være en tæt kamp, der endte 16-14 i Esports Hartes favør.

Aftens sidste kamp i 1. division stod SERA igen for en uhyre tæt kamp, da de skulle i ovetiden mod Catchii, der inden kampen havde skrabet tre point sammen i den første halvdel af 1. division.

Det blev til endnu nederlag for xanzirs mandskab, der tabte 19-16 på Nuke og hermed får nul point i løbet af deres to kampe.

Catchii forbliver på sidstepladsen i 1. division, mens SERA tager sig af niendeplads. Der er stadigvæk mulighed for at rykke op i tabellen for begge hold, da intet er afgjort endnu i 1. division.

Sashi Esport spiller igen en kamp mod Maknitude onsdag aften, inden det i næste uge går for alvor i gang i 1. division, hvor blandt andet de to tophold Preasy Rising og Falcons kommer i aktion.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.