brzer er klar til POWER Ligaen, når han skal tørne ud for CEPTER BITSKINS.

CEPTER BITSKINS henter brzer

brzer er blevet annonceret som ny mand i CEPTER BITSKINS.

Fra dagens dato skal brzer styre den store grønne for CEPTER BITSKINS, da de fredag aften har annonceret tilgangen via det sociale medie X.

Transfervinduet i POWER Ligaen er lige begyndt, og det har CEPTER BITSKINS allerede valgt at udnytte ved at hente brzer ind til holdet.

CEPTER BITSKINS har tidligere på dagen offentliggjort afgangen af Hansi, hvilket nu har givet plads til brzer på holdkortet.

brzer giver et par ord op skiftet på det sociale medie X:

Det er fedt at være tilbage i en klub. Specielt med CS2 ude. Der er altid gang i den i og omkring CEPTER BITSKINS, så da muligheden opstod gik forhandlingerne nemt. Rent sportsligt skal potentialet på holdet forløses snarest. Og jeg er klar til at gå ind og tage ansvar og afgøre de vigtige runder.

Den danske AWP’er brzer har blandt andet tidligere spillet for hold som Astralis Talent, Sashi Esport og ECSTATIC.

Den 26. august blev brzer smidt på porten for anden gang i sin karriere af Sashi Esport, kort inden den 24. sæson af POWER Ligaen.

CEPTER BITSKINS består nu af:

  • Danmark LUMSEN

  • Danmark leakz

  • Danmark brzer

  • Danmark Gnøffe

  • Danmark buNNy

#1(Med 0 svar)
7. oktober 2023 kl. 05:20
DOMINA7HOR
Uden at tale ondt om hverken brzer eller Hansi, er det så ikke bare et lille skridt til siden? Synes Hansi har set lovende ud. Nuvel, brzer har måske lidt mere erfaring, men ellers synes jeg denne udskiftning er rimelig... status quo-ish.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.