Mr. Heroic kunne ikke blive enig med organisationen om ændringer.

cadiaN afslører: "Jeg ville have nogle ændringer"

cadiaN har åbnet op om fremtiden i et større interview med Dexerto.

Der var uenigheder i synet på fremtiden af Heroic.

Det afslører cadiaN over for Dexerto, som har interviewet den danske kaptajn efter afgangen fra Heroic.

Vi snakkede om, hvordan vi skulle komme videre og udvikle os.I sidste ende havde vi forskellige syn på, hvordan vi kunne opnå de mål, fortæller cadiaN og uddybder:

Jeg ville have nogle ændringer, men andre ville gøre det på en anden måde.

Den danske kaptajn tror selv, han havde fundet nøglen til fremtiden, men Heroic ville det anderledes.

Jeg tror, de (udskiftningerne red.) ville have gjort os mere konkurrencedygtige i de store turneringer og på den store scene, men de ville gøre det på en anden måde. Det ville heller ikke have skabt den rigtige sammensætning for fremtiden, hvis vi mødtes i midten.

Åben for rolleskift

Selvom at cadiaN først onsdag aften har meldt ud, at han er færdig i Heroic, har han allerede kig på fremtiden.

Over for Dexerto fortæller han, at han allerede er i gang med at grinde CS2, mens han også afslører, at han er begyndt at kigge på potentielle fremtidige arbejdsgivere.

Jeg tror på, at mange af de ting, vi har gjort rigtigt i Heroic, er noget, jeg kan tage med til det næste sted, jeg skal hen. Jeg ved, jeg kan komme med de fem procent, andre hold mangler for at vinde.

Jeg har allerede idéer om, hvilke hold jeg kunne gøre bedre med det samme, og hvilke hold, der kan overveje, eller i hvert fald bør, at involvere mig. I sidste ende er det dog ikke op til mig at beslutte, hvilke hold der er interesserede i mig, fortæller danskeren.

Når cadiaN skal vælge sit fremtidige hold, bliver der dog ikke gået på kompromis med niveauet, slår han klart og tydeligt fast over for Dexerto.

Jeg overvejer kun at slutte mig til hold, jeg kan vinde med.

Det betyder også, at den nu tidligere Heroic-kaptajn er åben for at skifte roller, således han ikke både skal have IGL- og AWP-hatten på på samme tid.

Det sker dog kun, hvis det rigtige tilbud kommer.

Jeg har fundet en rytme for at få begge roller til at fungere sammen, men for det perfekte match, er jeg villig til at adskille fra en af rollerne.

Og ikke være AWP'er?

Eller ikke være IGL, slutter cadiaN af.

Hvorvidt cadiaN fortsætter som AWP og IGL, eller blot en af rollerne, må fremtiden vise.

For nu bliver det i hvert fald spændende at se, hvor en af de mest vindende danske IGL's i nyere tid fortsætter sin karriere.

#1(Med 8 svar)
4. oktober 2023 kl. 20:32
wazorntB
Er det utænkeligt at se ham i Liquid? 🤔
#2(Med 7 svar)
4. oktober 2023 kl. 20:38
Awwdor
Cadian Stavn NAF Yekindar og patsi
#3(Med 6 svar)
4. oktober 2023 kl. 20:45
wazorntB
Det ville da ikke være et skidt hold set på papiret, men jeg har endnu ikke set nogle rygter om, at stavn skulle være på vej ud af holdet også.
#4(Med 5 svar)
4. oktober 2023 kl. 20:57
Awwdor
Nej nu var der heller ikke rygter om at Cadian skulle væk. Mine tre bud er Falcons, Liquid eller NIP
#5(Med 4 svar)
4. oktober 2023 kl. 21:03
wazorntB
Det er vel også de tre mest realistiske bud.
Nu har threat jo også været ude at sige, at der vil komme ændringer i nip og de mangler lederskab.
#6(Med 3 svar)
4. oktober 2023 kl. 21:06
Hunt
Hvad med faze? Broky har ikke spillet super godt i lang tid og karrigan virker færdig.

Ved dog ikke om faze har nogen penge tilbage overhovedet?
#7(Med 2 svar)
4. oktober 2023 kl. 21:12
Awwdor
Han har 1 år af sin kontrakt tilbage og skal købes fri. Jeg tvivler at Faze har penge til det
#8(Med 1 svar)
5. oktober 2023 kl. 09:47
resiarlleh
I betragtning af Heroics generelle (blodrøde) driftsomkostninger, så tror jeg ikke prioriteten må være at få penge (i et marked, hvor alle CS hold lider) men derimod at slippe af med lønkronerne hurtigst muligt.
#12(Med 0 svar)
5. oktober 2023 kl. 12:39
Awwdor
Jeg tror de holder på ham indtil et hold er klart til at betale hver en krone Heroic forlanger for ham.
#9(Med 0 svar)
5. oktober 2023 kl. 10:22
Luc4s
Cadian + Dupreeh?, Cadian til Astralis? hmm.. uanset hvad, skal det da nok blive spændende.
#10(Med 9 svar)
5. oktober 2023 kl. 11:57
tinzuldateN
+Cadian
+Duppe
+Esetag (kunne jeg godt se hvis man skulle overtale dupreeh)

-Brollan
-headr1ck
-REZ
#13(Med 8 svar)
7. oktober 2023 kl. 05:26
DOMINA7HOR
Rygterne går på ÷Brollan og hampus. Og ja, NIP skulle, sammen med Liquid, være interesserede i cadiaN.

cadiaN, k0nfig, REZ, headtr1ck plus en femte mand, ville ikke være dårligt. headtr1ck kan sagtens fungere i en hybrid rolle som stavn.
#15(Med 7 svar)
7. oktober 2023 kl. 08:56
tinzuldateN
Ja altså er lige før jeg vil sige at han er bedre som riffel, så er noget af presset også taget af den unge mands skuldre.
es3tag ville passe sååååå godt ind på det lineup der, men han bliver nok ikke taget tilbage, han ryger nok med duppe et sted hen.
#16(Med 6 svar)
7. oktober 2023 kl. 11:29
DOMINA7HOR
Så vidt jeg ved er han, es3tag, stadig på kontrakt hos NIP, og hvis cadiaN ønsker han bliver, så er det måske alligevel ikke helt utænkeligt. Kræver så selvfølgelig også, at es3tag selv ønsker at blive hvis det kommer så vidt.
#17(Med 5 svar)
7. oktober 2023 kl. 17:41
tinzuldateN
Ville helst have han kom på et hold hvor han fik lov til ikke "bare" være support..
Men de skiller sig nok ikke af med REZ og brollan på samme tid, selvom han snart har fået chancer nok
#18(Med 0 svar)
9. oktober 2023 kl. 04:21
DOMINA7HOR
Heroic, eller rettere cadiaN, ville angiveligt have es3tag, dupreeh eller Zyphon ind i stedet for TeSeS, så der havde cadiaN nok set ham i en anden rolle end bare support. Lad os se hvor han ender.

Seneste nyt med NIP er at de angiveligt tester gla1ve i stedet for hampus. Så umiddelbart tyder det på, at det kan blive gla1ve, og ikke cadiaN. ÷Brollan rygterne står stille. Ved ikke umiddelbart om de også tester en anden i stedet for ham (eller REZ). Tror dog en af de to ender med at ryge, og det bliver nok evighedstalentet, Brollan, som måske også ville have godt af at prøve noget andet.
#19(Med 3 svar)
9. oktober 2023 kl. 16:39
DOMINA7HOR
Og du får lige den seneste opdatering med, nu vi er ved både es3tag og NIP. NIP tester ikke kun gla1ve, men også es3tag, formentlig i stedet for Brollan.

Så, som det umiddelbart ser ud, kommer NIP til at bestå af gla1ve, es3tag, headtr1ck, k0nfig og REZ. Holder de fast i dette, har THREAT og calc da sørget for et Dannebrog til NIP 😅
#20(Med 2 svar)
9. oktober 2023 kl. 17:50
tinzuldateN
Synes faktisk næsten det er synd for konfig, for han blev om noget holdt tilbage af glaive på Astralis..
Men så fede esetag er på vej tilbage, svært at have noget imod en så sympatisk fyr😊
Men esetag bliver jo i en supportrolle i den konstellation 😕
#21(Med 1 svar)
10. oktober 2023 kl. 05:19
DOMINA7HOR
Jeg tænker det er en fordel, at gla1ve kender både k0nfig og es3tag. Jeg synes ikke ligefrem k0nfig blev holdt tilbage af gla1ve. Rollefordelingen var generelt set ikke særlig velbalanceret på det hold, og det var ikke kun gla1ves skyld.

Han, gla1ve, ved hvad han får med de to, og jeg synes egentlig der er en fin balance på holdet, sådan umiddelbart. Om det fungerer på serveren, er en anden side af sagen. gla1ve (IGL, lurk/roam), k0nfig (entry/opener), es3tag (support/anker), REZ (2nd entry/closer), headtr1ck (AWP).

At det så stadig er med es3tag som support, er hvad det er. Han er rigtig dygtig og solid i den rolle. Plus, han er en dynamisk spiller, som kan omstille sig til andre roller, alt afhængig af hvad spilsituationerne kræver af ham.
#22(Med 0 svar)
10. oktober 2023 kl. 10:24
tinzuldateN
Har bare ikke været vild med glaives meta forståelse, men kan også være han kan drage nytte af en es3tag, som har meget at sige og sikkert kan være en glimrende 2nd caller. Tror bare glaive har manglet device i den forstand med at han i starten af runder har følt noget og sagt at han lige åbner lang eller whatever.
Men omkring k0nfig, er bare kæmpe fan når k0nfig bare bliver sluppet løs og ikke er for låst i sin rolle, og det synes jeg netop han var i Astralis.

REZ er jeg virkelig bare ikke vild med, på sine få gode dage er han verdensklasse, men han falder bare oftest igennem og bliver total ligegyldig på et hold.
#11(Med 0 svar)
5. oktober 2023 kl. 12:35
Luffe-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg tror han ender i Falcons. Genial første signing under Zonic. :)
#14(Med 0 svar)
7. oktober 2023 kl. 05:41
DOMINA7HOR
Så overlevede TeSeS nok engang. Der gik ellers rygter i september om han var på vej ud. Er ikke i tvivl om, at det var én af ændringerne. Nu siger han så "nogle" ændringer, hvorfor jeg er nysgerrig på hvem han ellers ville af med. Mit gæt er Xizt.

Så, TeSeS og Xizt forlængede med yderligere to år i henholdsvis november og december sidste år. Det gjorde de sad lidt mere sikkert i sadlen, og måske ikke var så nemme at tage ud af ligningen. Derudover er der gået rygter om, at Heroic skulle have snakket med zonic, inden han endte med at vælge Falcons.

Hvis cadiaN kunne se, at de ikke var villige til at sende TeSeS på bænken, og de ikke ønskede at gå det ekstra skridt for at hente zonic, når man i forvejen havde bundet Xizt til yderligere to år, så var det vel nemmere, at sige tak for denne gang...
Men jeg gisner bare...

Nu går rygterne så på, at både NIP og Liquid er interessede i cadiaN. Hos NIP, i stedet for hampus og/eller Brollan, og hos Liquid i stedet for Rainwaker, efter han pissede sin karriere væk.

NIP ville være stærkt. Hampus er en dygtig spiller, men han virker ikke som den rette IGL for dem. cadiaN kan om nogen bringe noget fornyet energi og være den leder de mangler. Og han kan forblive på stokken, mens headtr1ck går over til en hybrid rolle, som rifler og 2nd AWPer, ala den stavn havde under cadiaNs ledelse i Heroic. cadiaN, REZ, headtr1ck, k0nfig, og indsæt selv en femte mand i stedet for Brollan, og så synes jeg egentlig NIP står med et interessant hold.

Hos Liquid er det nok lidt mere kompliceret, for så skal de nok også ud og skifte oSee, netop som han ellers langsomt var begyndt at vise lovende takter. En core med cadiaN, NAF, YEKINDAR, Patsi, plus en femte mand, er dog også interessant.

Et par gode muligheder for ham. Og for det hold som henter ham ind. Tror også det bliver godt for ham selv med noget fornyet energi og nye luftlag.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.