Rainwaker er ifølge Dust2.us havnet i kulden hos Liquid.

Medie: Liquid bænker europæer inden BLAST Showdown

Der kan allerede være udskiftninger på vej hos Liquid.

Rainwaker skal ikke med Liquid til ESL Pro League.

Det skriver russiske OverDrive søndag, mens Dust2.us ligeledes har fået fortalt af kilder, at Rainwaker ikke skal med Liquid til BLAST Premier Fall Showdown.

Ifølge Dust2.dks søsterside, er det dog ikke sikkert, at Rainwaker endegyldigt er færdig i Liquid.

I stedet vil Liquid evaluere muligheder, roller og sammensætning af holdet, hvorfor der er en chance for, at Rainwaker kan finde sin vej tilbage til holdet, lyder det fra kilder til Dust2.us.

Skulle rygtet holde stik kommer Liquid til at stille med daps, som er holdets coach, til BLAST Showdown, som starter om blot tre dage. Til turneringen skulle canadieren angiveligt overtage IGL-rollen fra YEKINDAR.

Hård start hos Liquid

Liquid tog den drastiske beslutning i spillerpausen at kigge væk fra den nordamerikanske scene, da holdet tog en skarp vending og kiggede mod Europa i stedet.

Her blev russiske Patsi samt bulgarske Rainwaker hentet ind, og særligt sidstnævnte har haft svært ved at tilpasse sig det øverste niveau.

I de seneste tre måneder har den 22-årige riffelspiller leveret en rating på 0.96, hvilket er lavest af alle fem Liquid-spillere, og det har altså angiveligt været nok til at få Liquid til at kigge andre veje - i hvert fald for en stund. '

Liquid stiller angiveligt med følgende til BLAST Showdown:

  • Canada NAF

  • USA oSee

  • YEKINDAR

  • Patsi

  • Canada Daps

  • Rainwaker (Bænket)

#1(Med 0 svar)
1. oktober 2023 kl. 22:04
JernLars
Hvornår kan det på nogen måde være en god ide at smide coach ind i stedet for en spiller hvis man ikke er sikker på at der er en endelig beslutning???
#2(Med 0 svar)
2. oktober 2023 kl. 03:15
DOMINA7HOR
Nærmest helt EG-agtigt af Liquid. Inden længe er de vel tilbage med et rent amerikansk lineup.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.