PR1mE og MASONIC fik aldrig tingene til at køre som håbet.

Vraget MASONIC-spiller: "Vi knækkede aldrig koden"

MASONIC vinkede fredag farvel til fire førsteholdsspillere.

PR1mE, kristou, mAnGo og fez er alle fortid i MASONIC

Fredag offentliggjorde organisationen nemlig, at de ville sige farvel til de fire spillere, da fokus fremadrettet skal ligge endnu mere på talentudvikling hos MASONIC.

Derfor står de fire nu tilbage uden hold, og det ærgrer da også PR1mE, at tiden i MASONIC er ovre.

Jeg er super trist over, at jeg ikke længere skal repræsentere MASONIC, da jeg ikke synes, vi har været tæt på at nå ambitionerne for både organisationen og holdet. Vi havde flere muligheder for at vise os frem i CCT-turneringer, ESEA og Thunderpick, men vi fik aldrig bolden til at rulle for os. Vi havde små øjeblikke, hvor vi formåede at spille nævneværdig CS, men vi knækkede aldrig koden til at få det mere konsekvente frem i vores spil, desværre, fortæller PR1mE til Dust2.dk.

Efter en tid, hvor ambitionerne ikke blev nået, er det også en skuffet PR1mE, Dust2.dk får fat i kort efter nyhedens offentliggørelse.

Den unge riffelstjerne, som også har en fortid i Tricked, er dog ikke skuffet over de enkelte spilleres engagement til projektet, slår han klart og tydeligt fast.

Man sidder 100% tilbage med en skuffelse over vores præstationer, men sådan er det desværre nogle gange. Jeg synes egentligt, at alle spillere, som var inde over projektet, gjorde deres bedste at vi kunne lykkes. Selvom vi i flere omgange var i stor modgang, forsvandt viljen til at lykkes som hold ikke, så jeg er ikke skuffet over vores indsats, fordi alle gjorde deres, for at vi kunne lykkes.

Selvom at PR1mE er tydeligt skuffet over at skulle sige farvel til MASONIC nu, så forstår han dog godt organisationens valg om at sige farvel.

Af og til må man bare se tingene i øjnene for det, de er, og tingene fungerede bare ikke på holdet, som peakede som nummer 137 i verden, fortæller han.

Det har været en super lærerig oplevelse, selvom den desværre blev en lidt for kort én. Det er super træls, at vi som hold ikke fik længere tid til at vise os frem, men nogle gange skal man også erkende, at tingene bare ikke fungerer, og der synes jeg egentlig, at beslutningen fra MASONICs side af giver fin mening, slutter PR1mE af.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.