kRYSTAL mistede lysten til at spille efter episoden.

Tysk organisation skylder over en halv million lønkroner

kRYSTAL er en af de spillere, der har et stort udestående.

Da den tyske organisation Cowana Gaming lukkede tilbage i december 2022 lovede den at betale alle udeståender inden udgangen af året.

Næsten et år efter Cowana Gaming lukkede har en række spillere stadig ikke modtaget deres penge. Det skriver mediet Dexerto.

Én af de spillere er tyske kRYSTAL, der tilsluttede sig organisationen tilbage i august 2021. kRYSTAL vurdere at han mangler at få udbetalt omkring 245.000 kroner efter skat, fortæller han til Dexerto.

Foruden kRYSTAL har Dexerto også talt med advokaten Marco Pirolo, der repræsenterer fire af Cowanas tidligere CS:GO-spillere samt en tidligere VALORANT-spiller. Pirolo er hyret af den tyske non-profit organisation Esports Player Foundation.

Selskabet Cowana GmbH, der stod bag Cowana Gaming, har indgivet konkursbegæring, og det ser derfor ikke ud til, at nogen af spillerne får, hvad de blev lovet.

Ifølge Pirolo var der i august mere end 100 kreditorer, der gjorde krav på en samlet sum af mere end 24,5 millioner kroner. Han fortæller desuden, at der kan gå mere end et år, før nogen af pengene bliver udbetalt. Derudover kan de forsøge at søge kompensation hos den tyske stat.

Chancen for nogensinde at få udbetalt pengene i en konkurssag er meget lille, og det er kRYSTAL da også klar over, hvorfor han har sat sine forventinger lavt.

Jeg håber på at få det hele, men jeg forventer at få intet. Jeg vil ikke have en forventning om at få det hele, for så bliver jeg bare skuffet igen.

Det var sådan det var hele tiden. Michael Wamser (Cowanas CEO, red.) ville snakke med os eller han ville snakke med mig, og mine forventninger ville vokse, og så ville jeg blive skuffet igen og igen. Det dræbte glæden og det hele, fortæller han til Dexerto.

kRYSTAL har lagt musen på hylden til dels grundet de dårlige oplevelser med Cowana Gaming. Han er i dag assistenttræner for Bad News Eagles.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.