Topbrag mellem lønkongerne i POWER Ligaen

POWER Ligaen har et propfyldt program mandag, hvor topholdene Astralis Talent og Sashi Esport mødes i kampen om førstepladsen.

Mandag aften byder igen på masser af god og spændende Counter-Strike, når POWER Ligaen ufortrødent fortsætter med topopgør og kampen om de første point blandt bundholdene.

I aftenens to kampe på Dust2tv følger vi CEPTER BITSKINS, som leder efter revanche fra de to første runder. Her havde det nye hold tre kampe på programmet, hvor det blev til tre store nederlag, og det skal der laves om på mandag.

CEPTER har da også to, på papiret, nemmere kampe i vente. Mandag aften venter MASONIC Academy, som ligeledes har nul point, samt sæsonens hidtil største overraskelse i form af IMA PROBLEM, som har seks ud af ni mulige point.

Aftenen slutter af med endnu et hold, som får to kampe på streamen, da Astralis Talent overtager Dust2tv fra klokken 20.

I første opgør for de ubesejrede talenter venter Exzentriq, som skuffede i anden spillerunde med nul point efter nederlag til IMA PROBLEM og Sashi.

Det er dog i aftenens sidste kamp, hvor spændingen er størst. Her støder lønkongerne i POWER Ligaen sammen, når Sashi og Astralis støder sammen i et sekspointsopgør, som meget vel kan blive afgørende senere i sæsonen.

Kampen kan også give en indikation på hvilket af holdene, som får mest afkast af de lønkroner, der bruges på spillerne.

Stillingen i POWER Ligaen er:

Mandagens kampe på streamen er:

  • 18:00 - Danmark CEPTER BITSKINS vs. Danmark MASONIC Academy

  • 19:00 - Danmark CEPTER BITSKINS vs. Danmark IMA PROBLEM

  • 20:00 - Danmark Astralis Talent vs. Danmark Exzentriq United

  • 21:00 - Danmark Astralis Talent vs. Danmark Sashi Esport

Følg med her:

#1(Med 1 svar)
25. september 2023 kl. 21:41
Lunar
Et sekspointopgør? Whatgives? Spiller de begge deres kampe nu? De kan vel ikke bare sætte dem sammen til én, winner takes All?
#2(Med 0 svar)
25. september 2023 kl. 21:57
Nazary95
Haha forstår dig godt. Det er bare et udtryk for en spændende kamp mellem to hold, hvor vi forventer, at de ender tæt på hinanden i tabellen.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.