joel har tidligere tørnet ud for Monte.

joel reagerer: "De beskylder mig for noget, jeg ikke har gjort"

Den svenske spiller tager nu bladet fra munden, efter ESIC onsdag middag har suspenderet ham.

Onsdag formiddag annoncerede ESIC, at joel indtil videre var suspenderet, da den 18-årige svensker ved flere lejligheder i foråret havde spillet på kampe, han selv deltog i.

Nu har joel selv reageret på sanktionen. På X skriver den tidligere GODSENT-spiller, at han bliver beskyldt for ting, han ikke har gjort.

Den 30. august modtog jeg en meddelelse fra ESIC, om at de ville sanktionere mig, og jeg ringede med det samme til Ian Smith, leder af ESIC. De besluttede derefter, at der ikke ville blive foretaget yderligere på det tidspunkt. Efter min kvalifikation til BLAST og adskillige tweets fra forskellige individer tror jeg, at ESIC følte sig tvunget til at handle, og i går, den 19. september, modtog jeg endnu en, stadig den samme meddelelse om sanktion.

I dag besluttede de at komme med en offentlig udtalelse, der er ekstremt uretfærdig. De beskylder mig for noget, jeg ikke har gjort, og det er ret indlysende, men hvis jeg udtaler mig offentligt, bryder jeg fortroligheden. Jeg er stadig villig til at samarbejde med ESIC og vil give mit endelige svar omkring den 6. oktober sammen med min advokat, skriver joel på X.

#1(Med 8 svar)
20. september 2023 kl. 13:16
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
"mailbox" firma ESIC burde aldrig have så meget magt som de åbenbart har.

Der udover hvad fortrolighed har Joel han skal overholde? Hvis jeg læser rigtigt har ESIC allerede brudt den fortrolighed, så på med vanterne Joel og giv dem et læs tæsk.
#2(Med 7 svar)
20. september 2023 kl. 15:24
Hunt
Han kan vel spørge hunden hvilken advokat der er god til at skræmme ESIC væk
#3(Med 2 svar)
20. september 2023 kl. 15:34
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Jeg tænker den kikser når advokaterne sender papirerne til deres mailbox og ikke kan finde dem i UK's svar på CVR.
#4(Med 1 svar)
20. september 2023 kl. 15:47
Hunt
Tænker bare der skulle ikke meget til fra hunden(Astralis) side før ESIC ikke havde så meget at skulle sige alligevel. Så kan joel vel gøre det samme
#5(Med 0 svar)
20. september 2023 kl. 16:31
popechild
ESIC er også en kæmpe joke... De var klar med den helt store match fixing efterforskning i NA, men har ikke givet lyd fra sig i 2 år =))))
#6(Med 3 svar)
20. september 2023 kl. 18:32
Kristja
Ja eller han kan spørge resten af Heroic og Astralis, hvordan de slap for at komme i fedtefadet 🙃

Du ved jo reelt set ikke en skid om hundens sag, så hvorfor overhovedet nævne ham igen og igen og igen i diverse artikler. Kom nu lidt 😅🤦‍♂️
#7(Med 2 svar)
20. september 2023 kl. 18:36
Hunt
Der er vel 2 sager med hunden, den ene med buggen som er lukket, han fik sin staf og udstod den (eller er i gang med, tom major i København).

Den anden med deling af strats som han "kom ud af" hos ESIC skulle køres via en rigtig domstol/retssag, som jeg dog ikke aner hvor langt er.

Nævner hunden og den måde han "kom ud af" (eller hvad der skete) som en helt fair mulighed for joel hvis han er uskyldig, til bare at gøre det samme. (hvad det så end er)
#8(Med 1 svar)
20. september 2023 kl. 18:51
MeRo
Fint nok at du har din vendetta, men kan du i det mindste ikke være ærlig?
Du nævner ham fordi du kan benytte lejligheden til at sende endnu en sviner afsted efter Astralis som vist i din kommentar her: #4
#9(Med 0 svar)
20. september 2023 kl. 18:54
Hunt
Du kan lige få svaret her også... det har intet at gøre med Astralis. Så stop med at tude mere over jeg hakker på Astralis når jeg ikke gør

"Skyder bestemt heller ikke på hunden her, jeg nævner kun hvordan han "kom ud af" en dom fra ESIC. Hvorfor joel kan gøre det samme, går jeg udfra.."
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.