Stem her: Hvem er Ugens Spiller?

Efter endnu en veloverstået uge i POWER Ligaen, skal vi have kåret Ugens Spiller.

POWER Ligaen er tilbage for fuld musik, og mandag i denne uge fik vi også de sidste to mandskaber i ilden, da både Sashi og IMA PROBLEM tog hul på deres sæson.

Førstnævnte gjorde rent bord og tog tre sejre, og det smitter af i denne uges udvalgte, som er med i opløbet om titlen som Ugens Spiller.

Sejrene over henholdsvis Exzentriq, MASONIC Academy og IMA PROBLEM sendte Sashi på førstepladsen, og det skyldtes ikke mindst Speedy og n1Xen, som begge er nomineret til Ugens Spiller.

Særligt mod MASONIC Academy havde n1Xen indstillet sigtekornet perfekt, og den 19-årige Sashi-spiller diskede op med hele 20 headshots i den kamp, svarende til en HS-procent på 74.

Den tredje og sidste nominerede til Ugens Spiller finder vi hos IMA PROBLEM-mandskabet, der voldt problemer for både Atlantic og Exzentriq i mandagens kampe. Det var ikke mindst takket være notaN, som snupper nomineringen.

Den erfarne spiller, som har vundet POWER Ligaen tre gange, var især mod Atlantic velspillende, hvor han diskede op med 30 kills og en rating på 1.43.

Afstemningen denne gang lukker fredag formiddag klokken 10:00, så skynd dig at få stemt i bunden af denne artikel.

Vinderen kan se frem til fem kasser Red Bull, .

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.