daps skal give en hånd med på serveren i første kamp.

Liquid bekræfter: Coach er stand-in i Pro League

Den 30-årige canadier kommer for en stund tilbage på serveren.

Når Liquid onsdag skyder gruppe D i gang ved ESL Pro League, hvor Virtus.pro venter, så bliver det ikke med den vanlige startfemmer på serveren.

Som Dust2.us i weekenden kunne berette, er Patsi nemlig løbet ind i visum-problemer, hvorfor russeren ikke er rejst med Liquid til Malta, hvor ESL Pro League spilles.

I stedet får NAF, YEKINDAR og co. glæde af deres coach, daps, der kommer til at være stand-in for Patsi. Det bekræfter Liquid på X mandag aften.

Sidst 30-årige daps var i kamp var tilbage i april 2022, hvor han med mixholdet Orgless prøvede lykken i den amerikanske BLAST Showdown-kvalifikation. Som aktiv spiller har canadieren også tørnet ud Gen.G, Cloud9, Evil Geniuses og NRG

I opslaget på X skriver Liquid desuden, at hvis alt går vel, så kommer Patsi til at være med i de resterende kampe af ESL Pro League.

Liquid er som nævnt havnet i gruppe D, der også består af Virtus.pro, Cloud9, G2, Complexity, Eternal Fire, Lynn Vision og 9INE. Gruppe D skydes i gang onsdag eftermiddag i denne uge.

Liquid stiller med følgende fem i første kamp:

  • Canada daps

  • Canada NAF

  • USA oSee

  • YEKINDAR

  • Rainwaker

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.