Underdogs skabte store problemer i POWER Ligaen

POWER Ligaens anden spillerunde blev mandag aften skudt i gang, som bød på ni kampe og et par overraskelser.

Blandt aftenens første opgør mellem Sashi Esport og IMA PROBLEM, blev der plads til to hold, der endnu havde deres første kamp til gode. Dette betød også, at begge hold fik æren for at spille hele tre kampe på samme aften.

Tre kampe, ni point

Efter en turbulent opstart, præget af udskiftninger på holdkortet, fik Sashi vist sig godt frem i deres første kamp i POWER Ligaen, hvor de vandt over 16-7 IMA PROBLEM på Mirage.

Sashi fortsatte deres gode form fra den første kamp, da de senere på aftenen stod overfor MASONIC Academy og Exzentriq United.

Sashi mandskabet fik hurtigt skovlen under MASONIC Academy, da de vandt i overlegen stil med cifrene 16-5. I deres tredje kamp på aftenen vandt Sashi overbevisende 16-4, og kunne dermed sende Exzentriq United tidligt i seng. Exzentriq skal tilbage til tegnebrættet, efter de også tabte 16-5 til IMA PROBLEM tidligere på aftenen.

Dermed kan Sashi mandskabet sætte sig på en delt førsteplads, med de ni point de fik sikret sig til anden spillerunde i POWER Ligaen.

Kamp om førstepladsen

De forsvarende mestre i POWER Ligaen, Astralis Talent og Atlantic, som begge stod med 3 point efter første spillerunde, skulle atter i aktion mandag aften.

Astralis startede dagen ud med 16-8 sejr over MASONIC Academy, som har spillet godt i forhold til forventningerne, da de blev spået til direkte nedrykning.

I Astralis’ anden kamp, som blev spillet på Inferno, kom Astralis bagud 6-1 på deres CT-side mod CEPTER BITSKINS, og det lugtede af en lille overraskelse. Efterfølgende fik Astralis dog vundet deres ecorunde, og derfra fik de vendt kampen til deres fordel. Alle på nær en runde i resten af kampen gik til Astralis, og dermed sikrede de sig alle seks point mandag aften.

CEPTER holdets aften blev endnu værre, da de senere på aftenen tabte 16-6 til XI Esport, og dermed er de sammen med MASONIC uden sejr.

Overraskelsen på Nuke

Atlantic er et af de hold, der på forhånd havde høje forventninger til en plads i slutspillet. De startede mandag aften ud mod XI, hvor de vandt 16-5.

Efterfølgende stødte Atlantic ind i store problemer, da de mødte et veloplagt IMA PROBLEM, som tidligere på aftenen tog fusen på Exzentriq, og de fik netop vist hvorfor de hedder IMA PROBLEM.

Kampen mellem Atlantic og IMA PROBLEM blev POWER Ligaens første kamp, hvor begge hold endte med tocifret antal af runder. IMA PROBLEM endte dog i sidste og 30. runde med at blive sejrherre, da de vandt 16-14 på Nuke. Specielt notaN og vester skabte en masse ravage for Atlantic, der hver havde 30 og 27 kills. De tog fusen på et af favoritholdene, og dermed sikrede de sig seks på point på en imponerende aften fra deres side.

Sådan ser stillingen ud efter anden spillerunde:

Næste mandag den 25. september venter der et par topopgør for Sashi Esport, der både skal spille mod Astralis Talent og Atlantic.

Derudover vil der være seks andre kampe på programmet, hvor vi får et klarere billede af styrkeforholdet mellem holdene i POWER Ligaen.

#1(Med 0 svar)
19. september 2023 kl. 09:30
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Tak for en god debut iaften. Ses i næste uge til nogle neglebidende kampe mod AlexMedEnVildFortid og alderspræsidenten i ligaen Smølfine(smF)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.