Astralis Women består af følgende: Fra venstre er det: anja, Josefine, marie, maliTy & aurora.

Astralis Women vil spille med i toppen af divisionen

Astralis Women spiller med i 4. division C.

Astralis har ikke blot et hold i POWER Ligaen, da også organisationens kvindehold, Astralis Women, spiller med i POWER Ligaens divisioner.

Her gør Josefine, aurora og resten af mandskab sig gældende i 4. division C, og selvom resultater ikke er det endelige mål, så vil mandskabet alligevel gerne kunne konkurrere med de bedste i divisionen.

Det fortæller Josefine til Dust2.dk onsdag.

Den overordnede ambition er, at vi skal spilles sammen, opleve fremgang i resultaterne med tiden og så få en masse erfaring som hold. Vi skal i løbet af sæsonen kunne gøre os gældende og vil i sidste ende gerne være med i toppen, uanset hvor vi spiller. Men det er stadigvæk tidligt, og vi sætter ikke resultatambitioner på den måde endnu.

Astralis' kvindehold havde deres POWER Ligaen-debut tirsdag, hvor der var to kampe på programmet.

Det gik dog langt fra som håbet, idet det blev til to nederlag, men det er ikke noget, som slår 20-årige Josefine ud.

Jeg ved ikke, om der går noget decideret galt, men det var selvfølgelig ikke de resultater, vi havde håbet på. De individuelle præstationer var egentlig i orden, men det er kun fem uger siden, vi blev sat sammen som hold, så der er masser at arbejde på, og vores mappool skal på plads. Generelt synes jeg, vi har fået en god start, og det er virkelig fedt at være en del af Astralis, som bakker os op på alle måder.

Kan få revanche onsdag

Starten var ikke som håbet for Josefine og kompagni, men allerede onsdag aften kan de få revanche, når der er yderligere to kampe på programmet.

Her venter Hyperion Academy og Team Brøndby Strand, og selvom at det er to ubesejrede hold, så glæder kvindeholdet sig til at møde modstanderne.

Det er super fedt at spille mod de hold, som er i vores division, og vi glæder os til alle kampe. Vi arbejder på samme måde uanset modstander og turnering. Selvom ikke alle resultater har været der, mærker vi hele tiden fremgang og en bedre sammenhæng på holdet.

Da Astralis annoncerede kvindeholdet tilbage i starten af august lød det, at holdet på sigt skulle udvikle spillere, der kunne konkurrere i verdenstoppen.

Derfor spurgte Dust2.dk også Josefine, hvor hun så ser dem i ligasystemet på lidt længere sigt, og her er håbet, at man skal kæmpe med om titler.

Det ved jeg faktisk ikke. Vi spiller mange forskellige turneringer, og vores ambition som blev meldt ud er jo langsigtet. Personligt vil jeg da helt klart være med, hvor det er sjovt, og hvor vi kæmper med om titler og oprykning, og det tror jeg også på kommer. Vores fokus er på at blive bedre som spillere og hold, at hjælpe hinanden og mærke fremgang hver dag. Vi har allerede set et relativt højt niveau i glimt, og de perioder skal vi forlænge. Så er vi faktisk ikke så langt fra at vinde mange flere kampe, slutter den 20-årige af.

Astralis Women spiller følgende kampe onsdag:

  • 18:00: Danmark Team Brøndby Strand v Danmark Astralis Women

  • 19:00: Danmark Astralis Women v Danmark Hyperion Academy

#1(Med 0 svar)
13. september 2023 kl. 17:08
Unlucky-Luke
<3
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.