Tauson ved POWER Liga-finalen i sæson 21.

BERRY hjalp Tauson til Sprout

Tauson fortæller om skiftet til Sprout Academy, og hvordan det er at spille på et internationalt hold.

De to 17-årige talenter gjorde sig bemærkede i POWER Ligaen for MASONIC og Brøndby Esport, og nu er det næste skridt i karrieren blevet udenlands.

Tauson og sL1m3 blev håndplukket til Sprout's første talenthold - Sprout Academy.

Men ifølge Tauson, har udskiftningen af de trygge danske rammer ikke været så svær, som han havde frygtet.

Det er faktisk overraskende let i forhold til kommunikation, føler jeg. Jeg troede selv det ville være en kæmpe forskel, men det er det faktisk slet ikke. Derudover føler jeg også, det er fedt at møde nye mennesker fra andre nationaliteter. Så alt i alt har det kun været en positiv oplevelelse indtil videre.

Sprout sørgede også for, at det nye hold fik mødt hinanden udenfor serveren hurtigst muligt.

Ja, vi har faktisk lige været til bootcamp i Serbien i 10 dage sammen med main holdet som var en virkelig god oplevelse. Det er også rart og få sat ansigt på alle fra ens hold, da man jo bruger næsten alle dage sammen bare online.

Tauson nåede at spille for MASONIC i et år, og selvom den unge spiller er glad for tiden i den danske organisation, så kom skiftet til Sprout Academy på et naturligt tidspunkt.

Jeg følte mig ikke helt tilpas til sidst i MASONIC. Jeg følte, at de roller jeg havde, ikke passede mig ordenligt, og at jeg ikke havde den indflydelse på holdet, som jeg gerne ville have haft. Jeg følte også, jeg havde brug for, der skete noget nyt i min karrierer, og så gav det god mening med et skift, da mange på det daværende hold var blevet solgt til forskellige klubber.

Jeg vil dog sige at jeg har haft mit bedste år i min karriere i den her klub (MASONIC, red.) så det er jeg glad for at kunne se tilbage på, og selvfølgelig også den gode støtte jeg har fået fra klubbens side.

Du har tidligere været under BERRY's vinger. Nu har i Feed som coach på Sprout Acd., men havde BERRY en hånd i at få netop dig til Sprout?

BERRY er min rigtig gode ven, så han har naturligvis hjulpet mig ind på holdet og gjort Sprout opmærksomme på, at jeg var en god kandidat til deres projekt.

#1(Med 0 svar)
24. juli 2023 kl. 21:34
Pellyy
Community Weekend Mester - DPL A
Stjerne.
#2(Med 0 svar)
25. juli 2023 kl. 00:03
sL1m3
Godt ord Mike-T
#3(Med 0 svar)
25. juli 2023 kl. 23:54
dinesen
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Flækketid
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.