regalis præstationer i OG-trøjen har sikret ham en permanent aftale.

Nu er det officielt: OG præsenterer nye ansigter

OG har nu annonceret hvilke fem spillere, der skal repræsentere organisationen fremover.

Rygterne har længe svirret omkring OG's fremtidige startfemmer, men nu er den officielt præsenteret.

Fra holdets seneste officielle kamp mod MOUZ i slutningen af maj måned er det kun F1KU og regali, der stadig er at finde på holdkortet. Dog er alting ikke som på daværende tidspunkt, da regali nu har en permanent aftale.

Holdets kaptajn bliver nexa, der er vendt retur fra sin pause for at stå i spidsen for det nye mandskab.

Yderligere har OG fået fingrene i FASHR, som har en fortid i fnatic, samt k1to, der har en længere fortid i BIG, hvor han blandt andet var med til at indtage førstepladsen på HLTV's rangliste over verdens 30 bedste hold tilbage i 2020.

Offentliggørelsen af de nye spillere er sket på Twitter, hvor organisationen skriver, at de fem ovenstående spillere skal vise sig frem i OG-trøjen i den kommende sæson.

Hvad den tilbagevendte nexa samt de to nye ansigter FASHR og k1to kan udrette i OG må tiden vise.

Allerede om små to uger får de dog chancen for at bevise deres værd i en kamp mod FaZe i BLAST Premier Fall Groups 2023.

OG's startfemmer ser nu sådan ud:

  • F1KU

  • regali

  • nexa

  • FASHR

  • k1to
    --

  • degster (Til salg)

  • NEOFRAG (Til salg)

#1(Med 0 svar)
1. juli 2023 kl. 13:02
Kay
Er det stadig Ruggah på Coach'rollen? :-D .. Synes at der var lidt rygter om ham også nemlig.. :-) .. Kunne nu være fedt, fortsat at have ham i OG ! :-P
#2(Med 0 svar)
1. juli 2023 kl. 14:48
JENS_LYN
Der er meget skepsis og skuffelse omkring den her lineup, men jeg tror faktisk at de kommer til at overraske positivt. Forestiller mig at de kommer til at arbejde super hårdt, uden store egoer og at de har spillerne der gider at spille de svære roller, så andre spillere kan blomstre.
#3(Med 3 svar)
2. juli 2023 kl. 12:03
Groggster
Jeg begriber stadig ikke, at man skiller sig af med degster :O
#4(Med 2 svar)
2. juli 2023 kl. 18:37
Lemmy
Gratis skifte for ham til et top 10 hold tænker jeg bare... Kunne sagtens se NIP, Mouz, Ence, Liquid osv være interesseret i sådan en spiller! Regali har kæmpe potentiale så forstår godt at man tager chancen, det gør man vel med hele det her hold. Men degster er bare en sikker vinder i sin rolle.
#5(Med 1 svar)
2. juli 2023 kl. 19:31
Groggster
Ja, jeg er med på regalis potentiale, men man glemmer nogle gange lige, at degster kun er 21 år, og han har nogle gange været et decideret bæst for et meget svingende OG, så jeg ville ellers have troet, han var en selvskrevet hjørnesten i ethvert roster for dem, men nuvel - der er nok nogle, der ved mere end jeg :)

Helt enig i, at de nævnte hold sagtens kunne bruge ham. Han ville da være en klar forstærkning for alle de nævnte hold i mine øjne.
#6(Med 0 svar)
3. juli 2023 kl. 02:52
Lemmy
Ja synes også det er lidt mærkeligt for OG at smide ham af, med mindre det er ham som har lagt transferen ind. Hvis jeg var liquid lige nu, så havde jeg smidt sparegrisen efter ham.. Yekindar, Naf og Degster er altså ikke en dårlig trio!!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.