degster er angiveligt et varmt navn.

Rygte: Tophold viser interesse i degster

degster har angiveligt flere bejlere.

Både MOUZ og fnatic skulle angiveligt være interesserede i at hente degster.

Det skriver sædvanligvis velinformerede OverDrive på Twitter.

Rygterne kommer en uges tid efter, at OG valgte at sætte degster til salg, hvorfor russeren ikke længere var en del af fremtidsplanerne hos det internationale hold.

Den blot 21-årige stjerne vil skulle erstatte torzsi hos MOUZ og danske nicoodoz hos fnatic, hvis han skulle ende et af de to steder.

På papiret vil det da også være en opgradering for mandskaberne. degster har nemlig leveret en solid rating på 1.15 indtil videre i 2023, mens nicoodoz og torzsi ligger på henholdsvis 1.08 og 1.05.

Vitality viste interesse i 16-årig

OverDrive var dog ikke færdig med degster-rygtet.

I samme Twitter-opslag skrev russeren nemlig, at Vitality havde den blot 16-årige donk fra Spirit Academy i kikkerten som erstatning for dupreeh.

Det skifte blev dog ikke en realitet, da dupreeh som bekendt blev erstattet af israelske flameZ, der ligesom degster har en fortid hos OG.

#1(Med 0 svar)
27. juni 2023 kl. 21:28
wazorntB
Løn og andre faktorer har selvfølgelig noget at sige, men det ville da give klart bedst mening for ham, hvis han vælger at joine mouz.
Har tidligere skrevet, at jeg gerne så ham i holdet sammen med siuhy, i stedet for dexter og torzi.
Det ville være et ungt og virkelig spændende lineup på papiret.
#2(Med 0 svar)
27. juni 2023 kl. 22:41
JakobHelms
Tror helt klart også at MOUZ ender med et stærkere lineup end Fnatic denne her sæson, specielt hvis de får hentet Degster. Der tror jeg han kunne være et godt fit.

Spændende med donk, som skulle gå direkte fra et akademi-hold til nummer 1 på HLTV, men nu er "udviste interesse for" jo også en stor størrelse. Helt klart et talent der kan bygges på der.
#3(Med 2 svar)
27. juni 2023 kl. 22:42
ClumsyRL
"tophold"
#5(Med 1 svar)
28. juni 2023 kl. 10:54
Kristja
Mouz ligger i skrivende stund nr 10 og Fnatic nr 16. Hvis du ikke definerer det som tophold. Så ved jeg sgu ikke hvad 😅
- kan gå med til at Fnatic falder udenfor kategorien eftersom de ikke er inden for top15. Men det er vidst bare midlertidigt. Om ikke andet så er det ihvertfald "top orgs" igennem mange år 😊
#6(Med 0 svar)
28. juni 2023 kl. 12:15
ClumsyRL
Alt er jo relativt :)
#4(Med 0 svar)
28. juni 2023 kl. 02:55
DOMINA7HOR
Jeg forstår på sin vis godt, hvorfor MOUZ kigger efter en ny AWPer, men så alligevel ikke helt - og det er mest taget degsters ry i betragtning. De har allerede torzsi, som er et stort talent, uden tvivl, men jeg føler bare ikke, at han er på topniveau endnu. Der mangler lige det ekstra. Med degster ville de få en opgradering, i hvert fald på serveren. Jeg er dog ikke sikker på, hvor meget opgradering det ville være uden for serveren, men det er en anden historie, og også grunden til, jeg ikke helt forstår det. Måden han forlod både Spirit og OG... Et mønster begynder at bygge sig op, og der er nogle alarmklokker som efterhånden må begynde at ringe...

Hvad angår fnatic, forstår jeg stadig ikke, hvorfor de vil erstatte nicodooz. Indtil videre er gokushima og afro blevet udpeget som mulige erstatninger... Og nu degster... Så længe fnatic selv ved, hvad de laver...

Vitality og donk ville have været sindssygt. Selv om jeg også forstår hvorfor de gik med den mere erfarne flameZ. Med hensyn til donk, vil det være godt at få noget top-tier erfaring hos Spirit main. Med ham, chopper, magixx, ArtFr0st og zont1x, mener jeg, at de har et hold, der kan gøre det rigtig godt, og levere nogle flotte resultater. Herefter kan donk få sit skifte til en af de helt store, for det kommer uden tvivl før eller siden.

Hvad angår netop Spirit, og deres snart forhenværende AWPer, w0nderful, så ser det ud til, at hans skifte til Sprout nu er en done deal.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.