Snappi og ENCE havde en hård dag.

Skuffet: "Generelt spiller vi uden selvtillid i dag"

ENCE er ude af majoren efter et nederlag til NIP.

Snappis ENCE er færdige i Paris, hvor de er blevet slået ud 1-3.

Dødsstødet blev leveret af NIP, som ganske komfortabelt vandt begge maps i mandagens åbningskamp, og spørger man Snappi, ved han godt allerede, hvad der går galt.

Vi spiller ikke vores A-game, og så taber vi 8/8 pistoler og andenrunder på vores sidste fire maps. Vi får ingen af de her selvtillidsrunder, vi får ingen af de lette runder og skal hele tiden kæmpe med lav økonomi.

På Ancient havde vi en forkert gameplan i dag. De havde lavet ændringer fra deres sidste kamp, og vi faldt lidt i ift. at prøve at ramme dem på sitesne, da de plejer at spille meget Mid og Cave, og det gjorde de ikke i dag. Kudos til dem for at ændre deres spillestil.

Vi fik nogle dårlige T-sider og generelt spiller vi uden selvtillid hele kampen, og derfor går det galt, fortæller en tydeligt skuffet Snappi til Dust2.dk efter nederlaget.

På første map skød ENCE sig til nul T-runder, mens det blot blev til tre af slagsen på Ancient.

Også det fortalte Snappi om, da Dust2.dk mødte IGL'en efter kampen.

På Mirage var vi bange for at spille. Vi taber pistolen og er bagud 11-7, og da vi når våbenrunderne er det som om, at folk er så lave på selvtillid, at de ikke går ud for hinanden. Nogle løber alene ind på de forskellige sites, nogle er bange for at peeke, så derfor bliver det noget rod.

Mens ENCE er ude af majoren, så er deres overmænd NIP fortsat med. Her har k0nfig og co. én kamp tilbage, som skal vindes, hvis de skal i slutspillet

#1(Med 4 svar)
15. maj 2023 kl. 15:24
Mads_Miskat
Husk han er den bedste danske IGL:

dust2.dk/nyheder/36142/jeg-er-den-bedste-danske-in..
#3(Med 3 svar)
15. maj 2023 kl. 18:45
WeiZ
Ja desværre har vi ikke den bedste danske igl med til playoffs til sidste major i csgo :(
#4(Med 2 svar)
15. maj 2023 kl. 19:50
Snappi
Major deltager
ENCE
“Jeg mener, at alle fem af os (Snappi, gla1ve, karrigan, HooXi og cadiaN, red.) sandsynligvis bør tro, at vi er de bedste, fordi vi er konkurrenter og står over for hinanden”

“Jeg har så meget respekt for karrigans præstationer, især i løbet af det sidste år. For alle og for mig har karrigan været den bedste ingame leader i verden i det sidste halvandet år, men jeg er også nødt til at tro på, at jeg er god nok til at slå dem.”

Men i kan jo sidde og være skadesfro derhjemme og læse en overskrift. Jeg sagde aldrig at andre skal tro jeg er den bedste, jeg sagde jeg er nødt til selv at tro det, når jeg møder dem. Jeg siger netop at karrigan har været den bedste, og udefra set har cadian klart resultaterne til at claime nummer 2 og potentielt nummer 1 snart.
#5(Med 0 svar)
15. maj 2023 kl. 22:29
FlaskeN
''og jeg synes, at jeg er god. Jeg har tro på mig selv og det nuværende hold. Det gør mig ikke noget, hvis det er en skør ting at sige, men jeg tror, at jeg i øjeblikket er den bedste.''

Selvfølgelig er det IKKE en skør ting at sige.
Man blir' sku nødt til at tro på sig selv.
Op på hesten igen & held og lykke fremadrettet. :-)
#6(Med 0 svar)
16. maj 2023 kl. 06:03
WeiZ
Respekt for det du har gjort. Jeg læste hele artiklen. Men der er bare noget i mig, som krummer tær, når man selv går ud og siger “jeg er nummer 1”. Beklager. Selvfølgelig skal du tro på dig selv. Og er da ked af, at i ikke nåede playoffs. I var ellers flyvende. Mon ikke det sker i cs2!
#2(Med 0 svar)
15. maj 2023 kl. 15:30
DOMINA7HOR
Igen i dag. Det startede ellers så lovende for dem i Challengers, men luften røg i den grad hurtigt ud af ballonen i Legends. De har været helt væk de sidste par maps, hvilket virker lidt underligt når man tænker på hvor gode de så ud i Challengers.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.