Fulgte du med i kampen mellem Liquid og Heroic inde i CS:GO, hørte du måske noget ret voldsomt.

Overhørt samtale: "Hvorfor er spillere nogle dovne 'cunts'?"

En samtale, som det nok ikke var meningen, den almene seer skulle være vidne til, kunne man høre inde i CS:GO via GOTV.

"Hvorfor er spillere nogle dovne' cunts'?".

Disse ord hørte du muligvis, hvis du sad og fulgte med i kampen mellem Liquid og Heroic på Mirage via GOTV inde i CS:GO.

Igennem kommentatorlyden på kampen kunne man nemlig høre en unavngivet person svine spillerne ved blandt andet at kalde dem for "dovne 'cunts'".

Flere har spekuleret, hvem personen, der sviner spillerne, er, hvor rygtet i øjeblikket går på, at det var James Banks, som er interviewer til turneringen, der sagde ordene.

Om det er ham, der sagde ordene er uvist, og overfor for det svenske CS:GO-medie Fragbite.se ønskede selvsamme person ikke at kommentere på situationen.

Udover at kalde spillerne for dovne 'cunts', kan man også høre den unavngivet person sige:

Spille vores eget spil, og sutte en masse pik i den her kamp også.

Se episoden her:

#1(Med 0 svar)
14. maj 2023 kl. 21:03
Rall0w
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
offensive language alligevel! men det lyder da lidt som James Banks! :D
#2(Med 0 svar)
14. maj 2023 kl. 21:05
yairi
Det er grove løjer og bør fyres.
#3(Med 1 svar)
14. maj 2023 kl. 21:10
zongrel
whyp.it/tracks/97415/banks-hot-mic?token=d9c1i

Her er et forstærket lydklip, som en fra reddit lavede.
Det er ret tydeligt Banks. Lyder til, at ham og maniac (tror jeg) gør grin med en spiller Banks interviewede.
Banks: "Why are players such lazy cunts"
Maniac: "eeeh we're just gonna focus on our shots"
Banks: "Play our own game and suck a bunch of dick in this game as well"

Derudover siger Banks noget midt i lydklippet om at "smash their heads in". Hvis det er sådan han snakker om spillerne bag deres ryg kan der vidst ikke være tvivl om konsekvensen.
#4(Med 0 svar)
14. maj 2023 kl. 22:18
JakobHelms
Jeg synes virkelig det lyder som om han kalder på Dinko i starten, inden han så kalder spillerne for dovne. Helt enig i at det virker til at Banks er sur over det materiale han som interviewer får at arbejde med. Jamen så burde han da måske kigge indad og stille nogle mindre bovlamme spørgsmål.

Og ja, "One day[...]I'll go really mental[...]What I'll fucking do[...]Smash their head in with a[...]" - er en rimelig grum omgang. Selvfølgelig skal man ikke snakke med sin kollega om at gå amok og smadre hovedet ind på spillerne.
#5(Med 7 svar)
14. maj 2023 kl. 22:23
nylsnej
Banks joker med en kollega om at mange spillere kommer med røvsyge svar i interviews.

Ingen grund til at trække cancel-kortet endnu, snowflakes.
#6(Med 6 svar)
14. maj 2023 kl. 22:55
Lemmy
Det kan sgu da være lige meget hvad de siger, det har jo intet med ham at gøre. Hans arbejde er at stille spørgsmål og få svar.

Intet hate mod ham, men det er sgu ham selv der stiller op som interviewer
#7(Med 5 svar)
14. maj 2023 kl. 23:34
3k2
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Og en del af spillernes arbejde er at gøre deres del for broadcastet - det er vitterligt grunden til at de kan have et ekstremt lukrativt og eftertragtet job. Fair nok at brokke sig lidt, når de ikke fatter det og bare leverer minimum effort. Who cares at han så er lidt grov i munden off broadcast? Ikke hans fejl at den mikrofon broadcastes
#8(Med 1 svar)
14. maj 2023 kl. 23:40
JakobHelms
Og det er Banks job at få dem til det, deraf titlen som interviewer. Det er bogstaveligt talt hans job at sørge for at det bliver et godt interview. Han går gang på gang kløjs i det, når han skal tale med spillere, der har tabt. Det er ikke alle spillerne der skal levere på den måde Cadian kan gøre det - det er Banks, der skal sørge for, at det bliver godt.
#12(Med 0 svar)
15. maj 2023 kl. 08:11
3k2
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg er overhovedet ikke stor fan af Banks, så jeg ser sku heller ikke mange af de interviews han laver, så det kan sagtens være han også bare stiller skrald spørgsmål. Men mange spillere har også bare en pis-attitude i forhold til at forstå at de rent faktisk ikke er deres løn værd på nuværende tidspunkt og de kun bliver ved med at kunne få den fordi en masse folk håber at de måske bliver den værd i fremtiden.
#9(Med 2 svar)
15. maj 2023 kl. 00:19
Lemmy
Gøre deres del til broadcasten? Mate de er CS spillere? De skriver under på en kontrakt for at spille CS. Interviews medfølger det siger sig selv, men de skriver sgu ikke under på at levere end fed broadcast. Det ikke paradise hotel.

Om det hans fejl eller ej, så synes jeg sgu bare det ikke er iorden at gå bagom folk og snakke mens de andre ikke lytter. Så må man sgu enten blive bedre til at få de resultater man søger, eller leve med det. Uheldigt ja, men shit happens
#11(Med 1 svar)
15. maj 2023 kl. 08:11
3k2
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Og cs-spiller eksisterer som et job pga. broadcastet, så hvis de tænker længere end et par uger frem, så er det meget kraftigt i deres egen interesse at bidrage til at showet er interessant på alle fronter.
Og havde han nu siddet og kaldt en specifik spiller ud, så kan jeg forstå det du siger med at "gå bagom folk", men det er jo slet ikke det der sker her :D Generel brok til en kollega om at en gruppe folk man arbejder med måske ikke går så meget op i det som en selv synes jeg ikke man kan klandre nogen for.
#13(Med 0 svar)
15. maj 2023 kl. 09:53
Lemmy
Ser din pointe :D. Men jeg vil nu ikke mene at det er cs spillerens ansvar at give Banks et super interessant svar til et interview. Primært synes jeg for det meste at IGL’er og coaches giver de bedste svar på selve kampen, men i sidste ende er det ham som skal komme indtil spilleren og få det svar han ønsker. De fleste inklusivt mig synes nok at det er mest spændende bare at se kampene.
#10(Med 0 svar)
15. maj 2023 kl. 00:54
Frankyou
Håber, det er Banks. Han er så pisse irriterende i forvejen, og ville elske ikke at høre ham snøvle sig gennem flere interviews.
#14(Med 0 svar)
19. maj 2023 kl. 13:22
majez
Var det ikke også noget med han var glad for coke, eller var det Richard Lewis? :D.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.