Snappi lagde ikke fingre imellem, da han blev interviewet.

Kritiserer BLAST for åben skærm

Efter avancementet til Legends Stage langer danske Snappi ud efter BLAST.

Med en overraskende sejr mod FaZe er Snappi og kompagni videre til Legends Stage ved majoren i Paris, da de spillede sig problemfrit gennem Challengers Stage, hvor de formåede at gå 3-0.

Den danske ENCE-kaptajn blev interviewet kort efter kampen, og her havde han følgende ord på hjerte:

Selvfølgelig føles det godt. Vi er med i denne BLAST-turnering, hvor vi har slået tre BLAST partnerhold. Jeg håber, at de vil overveje at ændre deres format i 2024, fordi mange hold viser, at de hører til i BLAST Premier.

Udover at der er en lettelse at ane i Snappis svar, så sender han en stikpille til BLAST, og det er faktisk ikke første gang, at netop Snappi langer ud efter dem og deres turneringsformat BLAST Premier.

Tiden skal nemlig blot spoles tilbage til slutningen af marts måned, hvor der også var utilfredshed at spore hos den danske IGL.

Utilfredsheden kom dengang i kølvandet på, at Evil Geniuses stillede med deres akademihold til den amerikanske BLAST Premier Showdown-turnering.

Samtidig fik ENCE ikke muligheden for at kvalificere sig til turneringen, hvilket fik danskere til tasterne:

I mellemtiden kunne vi ikke engang gøre et forsøg på at kvalificere os til Showdown, siden BLAST lagde deres nordeuropæiske kvalifikation samtidig med gruppe D i ESL Pro League. De holder det lukket for de storslåede partnerhold stadigvæk, skrev Snappi på Twitter.

#1(Med 0 svar)
9. maj 2023 kl. 20:41
BakedDK
Preach 🙌🏼
#2(Med 8 svar)
9. maj 2023 kl. 20:45
V1cc0
helt enig, men manden har lige tabt til astralis, som må siges at være et af de dårligere blast hold haha
#8(Med 0 svar)
9. maj 2023 kl. 22:12
BEDST
Tror han taler om LAN : )
#11(Med 6 svar)
9. maj 2023 kl. 22:35
Hunt
I en turnering ingen giver ret meget for?

Hvordan går det astralis til majoren?
#12(Med 5 svar)
9. maj 2023 kl. 22:42
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Ja goddav, Astralis er ikke med din nød
#13(Med 1 svar)
9. maj 2023 kl. 23:02
BEDST
boomers <3
#15(Med 0 svar)
9. maj 2023 kl. 23:08
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Jeg er ikke Astralis-fan, inden du begynder at antage for meget.
#14(Med 1 svar)
9. maj 2023 kl. 23:02
Hunt
Troede jeg ellers siden V1cc0 mente det ellers gik så godt for dem, med at slå store hold som ence og c9...

No shit...
#18(Med 0 svar)
9. maj 2023 kl. 23:38
V1cc0
har aldrig sagt det går godt? det er noget som du antager :D
#16(Med 0 svar)
9. maj 2023 kl. 23:17
Tyze
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Præcis 😅
#3(Med 7 svar)
9. maj 2023 kl. 21:40
zongrel
Snappi udviser stadig ingen forståelse for scenen generelt og tænker udelukkende på hans egne lille snævre verden. Er han klar over hvor mange penge TO's og team orgs taber år efter år mens spillerne bliver millionære med deres vanvittige lønninger?
Nu vil han så have TO's skal tilpasse deres setup for at tilgodese ham og derved miste flere penge, men det er jo ligemeget så længe han får sin 20k $ løn om måneden.
Jeg syntes spillere som ham ville have godt at et år måske to hvor TO's som ESL og blast helt forlader scenen for så at se ENCE og de andre tåge rundt i ligegyldige CMT / Home Sweet Home events og hvad de ellers hedder, med minimal price pools.
#4(Med 2 svar)
9. maj 2023 kl. 22:01
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Måske BLAST og ESL ville få flere seere, hvis de ikke blev ved med at betale Evil Geniuses for at komme og tabe?

Ang. lønninger, så er det jo netop partnerholdene, der betaler mest i løn. Når Astralis / EG betaler 30k$ om måneden, men ikke engang kvalificerer sig til majoren, så er det da ikke en bonus for BLAST.
#6(Med 1 svar)
9. maj 2023 kl. 22:06
zongrel
Hele idéen med partner teams er jo at TO's kan brande deres "produkt" meget mere effektivt, hvilket giver dem langt større chancer for gode sponsor og investeringsaftaler. Derudover fungerer partner teams jo også som medejere af disse turneringer og har derfor selv et incitament i at brande turneringer så meget som muligt. Det er jo ikke tilfældigt at RIOT udelukkende køre med lukkede partner circuits, rent financielt giver det bare mere mening.
#9(Med 0 svar)
9. maj 2023 kl. 22:12
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Det forstår jeg godt, og det forstår Snappi også.

Ingen af os foreslår at afskaffe ideen om partnerhold, selvom jeg personligt ikke vil have noget imod det, men i første omgang bare ændre på formatet, så der er en bedre balance mellem partnerhold og ikke-partnerhold til turneringerne.
#5(Med 2 svar)
9. maj 2023 kl. 22:05
Kristja
Det kommer vel an på hvad der tæller som seer værdi, som må være lig med de penge TO's tjener på? Hvad er der flest penge i, de bedste hold mod hinanden, eller de største orgs med dybeste lommer?
#7(Med 1 svar)
9. maj 2023 kl. 22:12
zongrel
Umiddelbart tror jeg en kamp mellem Astralis og eG ville tiltrække langt flere end ENCE vs Mongrelz.
Derudover vil jeg mene det er langt vigtigere hvilken aftale Blast fx har med sine sponsorer. At de får provision alt efter hvor mange der ser kampene giver jo god mening, men hvor meget provision og hvad der ellers er inkluderet i deres aftale afhænger jo af hvor godt et produkt Blast har og hvordan de er i stand til at sælge det. Hvis de skal sælge en turnering som: tjaaa vi har nogle kvalifikationsrunder og så ser vi hvem der ender med at gå videre til den store turnering vil jeg mene de har et ret svagt produkt. Har de derimod nogle faste store navne de kan garanterer vil være der er det en helt anden sag for sponsorerne
#10(Med 0 svar)
9. maj 2023 kl. 22:19
Kristja
Der er no way Mongrelz will kvalle. Men jeg forstår din pointe. Og jeg er også enig med dig i det meste du skriver der. Hvilket jo giver meing. Men eksempelvis EG har vel ikke meget seer værdi længere, så ringe som de er og har været?
- Jeg tænker det eneste der ville kunne rette op på lidt af problematikkerne, ville jo være at gøre så bla ENCE har en reel mulighed for selv at kvalle og bevise sit værd. Og så må BLAST vel også tage en snak med orgs som EG, og høre om de har planer om at fixe deres mess, eller om de skal ud og søge efter en ny partner, der kan byde på mere værdi for seere bla :)
#17(Med 0 svar)
9. maj 2023 kl. 23:26
Snappi
Major deltager
ENCE
Jeg forstår udemærket hvordan scenen er. At flere hold er økonomisk uansvarlige, og at spillere forventer højere lønninger end de er værd, det er ikke mit problem. Jeg er ikke imod partner hold, selvom at jeg helst så det ikke var en ting, har jeg også accepteret, at det er utopi. Det er måden BLAST kører deres partner system på, der er mit issue.

Jeg har haft 6-7 tilbud fra da jeg joinede ENCE og efter, hvor lønnen har været 2-4x hvad jeg får på nuværende tidspunkt. Nu kommer ENCE med deres 2022 denne måned, og jeg kan afsløre, at ENCE har profit på lidt over 1 million euro. Så kan du jo selv tænke over, om jeg vitterligt får 20k $ i grundløn i måneden her. Jeg så gerne min og alle andres løn halveret, hvis det betyder et åbent system, hvor de bedste spiller mod de bedste. Jeg har massere at falde tilbage på, jeg har aldrig spillet CS for lønnen. Når det kommer til TOs, så kunne det være at udgifter som business class, solo rooms og tusinde andre ting, kunne skæres mere til benet.
#19(Med 0 svar)
10. maj 2023 kl. 08:15
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Snappi er klart en af mine yndlingsspillere! Og jeg er enig. Partnerhold er et forfærdeligt koncept, som totalt har dræbt min lyst til at se CS. BLAST’s format med qualifiers til qualifiers til qualifiers er virkelig også skod men ESL begynder også at nærme sig med formater, hvor man åbenbart ikke må kunne ryge ud, når man taber 🙃

Og fri mig fra argumentet om høje spillerlønninger er grunden til det her. Hvem er det lige, der har givet spillerne de høje lønninger?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.