kroK og Atlantic har ni point efter tre kampe.

Atlantic suser derudaf

Efter dagens to sejre ligger Atlantic suverænt på førstepladsen.

Inden dagens kampe havde Dust2.dk fat i en selvsikker Basso, og efter aftenens resultater forstår man godt, hvorfor han var det.

Det blev nemlig til to sikre sejre i Atlantic-lejren, da Basso og kompagni først nedlagde CEPTER 'Shitskins', inden de bagefter gjorde det samme mod Prosapia.

Efter dagens kampe suser Atlantic derfor væk fra holdene omkring dem, da holdet nu har tre ud af tre mulige sejre og samtidig seks point ned til nærmeste udfordrer.

I sidste uge blev det til et nederlag i POWER Ligaen-debuten for Exzentriq United, men oprykkerne fik i den grad rejst sig mandag aften, da det blev til to sejre.

Også Prosapia og CEPTER var i aktion i to omgange her til aften, og for begge hold blev det til to nederlag, hvilket placerer dem på en delt sidsteplads.

Tirsdag aften står den på to kampe i POWER Ligaen, hvor Sashis nye startemmer får debut, når de møder Astralis Talent og Exzentriq United.

#1(Med 0 svar)
25. april 2023 kl. 08:09
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Flot start af Atlantic!
#2(Med 0 svar)
25. april 2023 kl. 13:38
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Kunne godt ligne endnu en hård sæson for Prosapia. Taber "hjemmebane" opgøret til Exzentriq og Brøndby lignede ikke et hold der rykker ud i deres første kamp, men alt for tidligt at drage konklusioner selvføgelig.
#3(Med 0 svar)
25. april 2023 kl. 19:03
Thorbek
Flot start og så fortjent til den hårdt arbejdende Toni!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.