Jerry får ikke så meget opmærksomhed, men ifølge Hugo Byron er han værd at holde øje med.

Ekspert: Hold øje med disse tre spillere

RMR B-turneringen er fyldt med nogle af CS:GOs allerstørste stjerner, og ifølge Hugo Byron er der nogle oversete spillere iblandt.

RMR A-turneringen var gennembrudet for spillere som CYPHER, jL og andre forholdsvis nye navne på CS:GO-scenen.

Med B-turneringen lige om hjørnet kan det være, at den næste superstjerne er gemt bag skyggen af spillere som ZywOo og device.

Dust2.dk har derfor bedt Hugo Byron, som kommenterer nogle af de største turneringer i verden, give sit bud på tre spillere, man bør holde ekstra godt øje på.

hades - 9INE

Tilbage i 2022 blev hades skrottet af ENCE for at gøre plads til SunPayus.

Siden da har hades mere eller mindre genfundet sig selv sammen med sine polske holdkammerater fra 9INE, og seneste leverede det polske mandskab flotte resultater til BLAST Premier Spring Showdown.

Det går ikke ubemærket forbi Hugo Byron, der også spår, at hade og 9INE kan overraske - og måske endda gå så langt at kvalificere sig til majoren i Paris.

9INEs seneste tilføjelse er 23-årige hades. Efter at han blev fjernet fra ENCE i 2022, har hades fortsat med at arbejde hårdt og fundet sig selv komfortabelt placeret på et fuldt polsk holdkort omgivet af den næste generation af polske talenter. Mange Tier 1-hold har rost 9INE for deres resultater i træning og nogle af de tricks, de anvender i Tier 2-online-turneringer. hades har været en stor del af dette.

Som AWP'er og den højest-rangerede spiller med god margen har 9INE endda opnået nogle opsigtsvækkende sejre, især over fnatic ved BLAST Premier Spring Showdown, kvalificeret sig til IEM Rio og placeret sig som nummer 2 i ESL's seneste Challenger League. hades har meget at bevise, men ved at slutte sig til et holdkort, der har holdt sig stærk i mange måneder, er kvalifikationen til BLAST Paris Major ikke en urealistisk forventning, hvis han fortsætter med at levere de tal, han har vist online for nylig.

sh1ro - Cloud9

Meget kan man sige om Cloud9.

Holdet, der lige præcis aldrig formår at tage det ekstra skridt, som de mangler, for at vinde en af de helt store turneringer.

Men én ting er sikkert: De taber aldrig til de undertippede hold.

Det ligger også bag Hugo Byrons beslutning om at spå den russiske AWP'er en flot turnering.

sh1ro er en spiller, der ikke behøver nogen introduktion. I et hold, der gjorde sig bemærket i Counter Strike's online-æra, har han bevist sig selv fra sit soveværelse og på de største scener. sh1ro er virkelig en af de mest konsekvente spillere og AWP'ers, vi har på det højeste niveau af CS:GO lige nu. Hans konsistens vises i hans rundebidrag på 77%. Dette er højere end enhver AWP'er i gruppe B af RMR-turneringen undtagen Zywoo. Vi vil tilgive ham for det.

sh1ro og C9 æder mindre erfarne hold til morgenmad. Så på trods af den stærke konkurrence i gruppe B, forventer jeg en anden stjernepræstation fra den unge AWP'er og en endnu en kvalifikation til majoren fra holdet, der formåede at nå slutspillet i IEM Rio Major. Spørgsmålet er stadig; kan de besejre deres dæmoner og komme videre end top 8 denne gang?

Jerry - FORZE

Den eneste af Hugos tre spillere, som ikke er AWP'er, men som desuden også agerer ingame leader, er Jerry.

Jerry har været en del af FORZE i fem års tid, og når man tænker på Jerry, associerer man ham nok højest sandsynligt ikke med vanvitigge individuelle præstationer.

Det er måske ikke så meget Jerry, som Hugo anbefaler, man holder øje med, men i stedet FORZE som helhed.

FORZE er et nysgerrigt hold. Men ingen besvarer spørgsmål som Jerry. På trods af at han ikke har haft en udsmykket karriere og et fuldt trofæskab, er Jerry delvist ansvarlig for opkomsten af mange CIS-hold og -spillere gennem årene. Kaptajnen for FORZE har spillet sammen med talenter som xsepower, facecrack og FL1T i sin fem-årige periode som FORZEs ingame leader.

Hans nuværende bestræbelse inkluderer nogle af de varmeste talenter, vi har set Rusland producere i løbet af de sidste par år. Dette inkluderer en tidligere akademispiller i r3salt og en exceptionelt hurtig AWP'er i zorte. FORZEs seneste resultater har chokeret scenen, med en dominerende sejr i ESL Pro League, hvor de besejrede NAVI, Spirit og ENCE i deres gruppe og endda kæmpede tæt mod FaZe i slutspillet.

Dette bakkes op af nogle måneder med imponerende online-resultater. Jerry er her for at gøre skade i RMR-turneringen og se frem mod sin 3. major, og med dette modige hold af unge spillere ved sin side, tror jeg, at dette kan være begyndelsen på en magisk løb af IGL'en, der altid har været så tæt på at nå de store scener.

På tirsdag bliver den anden og sidste RMR-turnering skudt i gang. Dust2.dk er selvfølgelig på pletten for at høre fra spillere og trænere.

#1(Med 1 svar)
10. april 2023 kl. 17:12
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Hold øje med sh1ro...
#6(Med 0 svar)
10. april 2023 kl. 22:09
Famous
Amen.. det er jo grotesk.. blev han ikke #3 bedste spiller i 2022 ? Seriøst min hund kunne have lavet en mere relevant top 3 :o
#2(Med 2 svar)
10. april 2023 kl. 17:15
xone
Gal en gratis omgang.

Nå, så eksperten mener at 3. bedste spiller i 2022 godt kan leverer en god performance? Der kan man bare se. Eller hades der alene i 2023 har leveret en 1.17 rating også kan være et godt bud på en god performance spiller.
#3(Med 1 svar)
10. april 2023 kl. 17:23
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Haha. Tror også Astralis fans skal ligge mærke til specielt blamef og device.
#4(Med 0 svar)
10. april 2023 kl. 17:50
Bluerose13x
Rising stars
#5(Med 0 svar)
10. april 2023 kl. 18:16
JakobHelms
Super spøjst at kalde dem her for oversete.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.