notaN er tilbage i MASONIC efter et kort ophold hos SASHI.

blaq om udskiftningerne: "Ikke stabilt nok"

MASONIC har atter engang skiftet ud, og det har blaq nu sat ord på.

Først var det vester, der fik sparket, og tidligere i dag skete det samme for jarko og kiR.

I den forbindelse er notaN vendt tilbage, mens fr0slev ligeledes gør comeback som spiller. Begge kommer fra et ophold hos Sashi.

Ifølge MASONICs direktør blaq skyldes udskiftningerne, at holdets spil ikke er stabilt nok, og at spillerne ikke fungerer sammen på serveren.

Behovet for at ændre noget nu, ligger i det større billed for holdet og klubben. Den retning, som vores spil er på vej i, er ikke det vi ønsker og ikke stabilt nok. Derfor er vi nødt til at ændre på flere positioner, som er én af de grunde til, at vi vælger at skifte netop de to spillere, forklarer blaq.

Udover det, så mener jeg at en "spillerkarriere" er noget af det helligste, der er i CS:GO, og når jeg kan se, at spillere ikke fungere sammen på serveren på trods af et ihærdigt forsøg, så er det bedst at ændre det af ren respekt for, at spillere gerne skal flytte sig i en positiv retning.

blaq lægger dog heller ikke skjul på, at resultaterne ikke har været som man kunne have håbet, og at der er nødt til at ske udskiftninger for at fortsætte på samme niveau, som MASONIC havde mod slutningen af 2022.

Vi er et sted, hvor vi gerne vil holde det niveau, vi havde inden årsskiftet, og nu er vurderingen, at der skal noget andet til end det kiR og jarko kan give os, før at vi kommer i mål med det.

Resultaterne har heller ikke været, som vi har håbet på. Vi havde en OK start på året men, så er vores resultater med tiden, særligt internationalt, blevet dårligere.

KiR kom på prøve i MASONIC i starten af januar, mens jarko kom ombord senere på måneden. Det blev altså til godt to måneder i MASONIC, der også har testet vester uden at finde den rette holdsammensætning.

Nye positioner og en dedikeret ingame leader

Nu er det altså fr0slev og notaN, der skal forsøge at sende MASONIC tilbage på sporet, og i første omgang skal de testes på forskellige positioner.

Inden notaN i december skiftede fra MASONIC til SASHI var han rotationsspilleren, men nu skal han testes som anker og lurk.

Den seneste tid er det holdets AWP-spiller J3nsyy, som har måtte løfte opgaven som ingame leader. Han bliver nu aflastet, da fr0slev skal overtage ansvaret.

Vurderingen er, at fr0slev bidrager med en ledelsesstil, der passer holdet godt både personligt og på serveren. Hertil, vil han gerne spille en stil, der minder meget om det, vi har gjort indtil nu i MASONIC. Jeg tror, holdet kan være rigtig gode for ham som IGL og omvendt.

Det er altså et større puslespil, der skal gå op, når MASONIC ryster posen med roller og positioner i håbet om endelig at finde den rette startfemmer.

Mandag spiller MASONIC deres sidste to kampe i POWER Ligaens grundspil, når de møder Atlantic og Flames Ascent.

MASONIC består af:

  • Danmark J3nsyy

  • Danmark Tauson

  • Danmark Anlelele

  • Danmark notaN (På prøve)

  • Danmark fr0slev (På prøve)

#1(Med 1 svar)
11. marts 2023 kl. 15:32
FBM
Hvem kommer Masonic til at spille med i ligaen? nu hvor notaN og fr0slev er registreret hos sashi? kiR og Jarko?
#2(Med 0 svar)
11. marts 2023 kl. 15:34
ZaNwish
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det er først fra næste sæson,.
#3(Med 0 svar)
11. marts 2023 kl. 22:18
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Et par gode makkere.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.