Søger du hold til næste sæson?
07D : 08T : 35M : 54S
Den tidligere Astralis Talent-spiller havde ikke ligefrem et godt ophold hos Sashi.

Bænkede spillere taler ud om Sashi: "Det er vanvid"

vigg0 og brzer sætter endelig ord på opholdet hos Sashi, der beskrives som "vanvid" og "sejler fuldkommen".

Sashi løber i øjeblikket med alle overskrifterne, men det er desværre ikke i nogen positiv forbindelse.

Den forholdsvis nye, danske organisation skifter nemlig ud til højre og venstre, og senest gik det udover de to tidligere Astralis Talent-spillere vigg0 og brzer.

Nu har de to bænkede spillere endelig sat ord på, hvad der er sket bag lukkede døre hos Sashi.

"Det er vanvid dét, der foregår hos Sashi"

Mod starten af det nye år var vigg0 og brzer blandt de nye navne hos Sashi.

Det var en kort fornøjelse hos POWER Ligaen-mandskabet, da begge spillere efter lidt mere end én måned blev bænket.

Man var blandt spillerne udmærket klar over, at en udskiftning var nødvendigt, men det skifter dagligt hvem og hvor mange, der skal ud.

Der sker det, at det sejler fuldkommen, og alle på holdet, inklusiv træneren, er enig i, at der skal ske én udskiftning, og det var egentlig det, jeg troede planen var, fortæller vigg0 til Dust2.dk og fortsætter:

Det var det så ikke. Inden alt det her sker, hvor brzer og jeg bliver bænket, hører jeg dagligt planer om flere udskiftninger, så det skifter lidt i løbet af ugen, hvor mange der skal ud og hvem.

Sashi-projektet beskrives som "vanvid", men vigg0 er ikke tvivl om, at D0KT0R3N havde gode intentioner, da man startede projektet, men nu er det stukket helt af.

Ifølge vigg0 blev han også rådgivet af flere om at holde sig væk fra Sashi, og den 23-årige erkender nu, at de havde ret.

Det er vanvid dét, der foregår hos Sashi desværre. Jeg tror, Claus (red. D0KT0R3N) har haft gode intentioner dengang, han startede det, men det er stukket helt af, og det er helt klart en forkert person, der er blevet ansat til at få styr på tingene. Jeg blev advaret på forhånd af flere på scenen, og de fik sku ret.

Spillere tæt på sparket hele tiden

Tilbage i januar blev Mark Kristensen hentet ind i varmen af Sashi som sportsdirektør, og det var en udskiftning, som de fleste regnede med ville vende skuden.

vigg0 havde en helt anden oplevelse, da det ifølge ham var sportsdirektøren, han var mest utilfreds med.

Desuden afslører den tidligere Astralis Talent-spiller, at han og resten af holdet ikke engang var førsteprioritet, da Tricked var øverst på ønskelisten.

​​Jeg er utilfreds med organisationen pga. den såkaldte sportsdirektør. Simpelthen vil jeg beskrive det som værende helt på månen. Først starter det vist ud med, at de vil have hele Tricked-holdet, hvilket er forståeligt de langt bedre end os som hold, afslører vigg0 overfor Dust2.dk.

Atter engang florerede der udskiftninger i luften hele tiden, og det skulle efter sigende ændre sig fra uge til uge, hvem der måske fik sparket.

Det, der så sker efter, er jeg fuldstændig i chok over; de beslutninger, der bliver taget, og hvor mange nye der skulle skiftes ud. Hver anden uge var det den ene og den anden, der skulle kickes, udtaler vigg0.

"Jeg mistede alt respekt"

Da man i februar smed vigg0 og brzer på bænken, fik Sashi det til at ligne, det handlede om et spørgsmål om, at holdet ikke fungerede udenfor serveren, hvilket blev vægtet højere end resultater.

Ifølge vigg0 er det helt misvisende, og det var prikken over i'et - for nu havde han mistet alt respekt overfor dem.

Og det tweet de laver omkring brzer og jeg er totalt misvisende. Jeg mistede alt respekt for den organisationen, og især den dag jeg bliver bænket, modtager jeg nogle skøre beskeder, jeg desværre ikke vil komme mere ind på, men som virkelig også er helt væk.

Situationerne hos Sashi blev ikke afholdt professionelt, da folk i ledelsen ændrer mening fra dag til dag.

Jeg vil dog sige, jeg tror, at "mr. twoface" (red. Mark Kristensen) leger lidt med de andre i ledelsen. Og det føler jeg tydeligt, da man hiver fat i "mr. twoface" og siger, man har et problem med det her, og han er så helt enig lige indtil dagen efter, hvor han så har skiftet mening efter en snak med folk længere oppe end ham.

Ingen advarsel

Også brzers situationen blev afviklet meget spontant, da han blev bænket uden nogle form for advarsel eller "heads up".

Da spillerne blev bænket, havde de desuden fået at vide, at "man ikke kan have både vigg0 og brzer på holdet".

Der sker det, at et par dage efter bootcamp, så ringer Mark til mig og siger, jeg er blevet bænket helt uden nogen form for “heads up” eller advarsel, og hans begrundelse er egentlig, at man ikke kan have både mig og vigg0 på holdet. Så han vælger at bænke begge spillere åbenbart, hvilket jeg var lidt uforstående overfor, da jeg tidligere på ugen havde spurgt holdet omkring, hvad jeg eventuelt kunne gøre bedre, eller hvad jeg skulle arbejde på. De sagde, at alt var helt fint, og at jeg var virkelig nice at spille med. Der var ikke noget, jeg skulle arbejde på. Så det kom lidt som et chok for at være ærlig, fortæller brzer til Dust2.dk.

Derfor trækker vigg0 sig fra CS:GO

Til sidst slutter vigg0 af med at takke farvel til CS:GO på konkurrenceplan. Det skyldes blandt andet den dårlige opførsel hos Sashi, men "selvindsigt til at se, jeg ikke kommer til at gå hele vejen".

Jeg vælger at trække mig fordi, at hold CS ikke er noget for mig, Jeg kommer fra elitesport, hvor at dynamikken på et hold er noget helt andet med en del jokes og banter, og det hører desværre ikke helt hjemme her. Jeg har hørt fra så mange, at folk tror, jeg er toxic pga. jeg laver lidt sjovt med folk online. Oveni det har jeg nok selvindsigt til at se, jeg nok ikke kommer til at gå hele vejen, så derfor vælger jeg at stoppe og få mig en karriere et andet sted.

Begge spillere afslører overfor Dust2.dk, at de er ude af kontrakten hos Sashi om en uges tid.

#1(Med 0 svar)
7. marts 2023 kl. 18:55
-repseJ
Sølv Sæsonkort Sæson 16
oooooog det fortsætter…
#2(Med 0 svar)
7. marts 2023 kl. 19:07
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hvis man hopper ind på doktorens twitch og ser kampen fra i går er det jo også helt på månen. Den måde ham og hans kammerat (er det "Mark"?) påtaler de forskellige situationer og især spillerne på er jo helt skudt ..

Det er så ærgerligt, når man har en organisation som Sashi som, tilsyneladende, har et ganske fornuftigt økonomisk grundlag, ender med at pisse det hele væk som her. Luk organisationen ned, start en ny organisation med nogle folk som faktisk ved hvad de laver, og vær' silent partner indtil der er ro på ..
#3(Med 0 svar)
7. marts 2023 kl. 19:08
mupzgxDD
Reality kings - money talks
#4(Med 0 svar)
7. marts 2023 kl. 20:21
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sjovt, jeg sad med fornemmelsen, at det var vanvid til trods for KarK, som har et godt navn (og også her på sitets kommentarspor).

Det her tyder da på, at han er en del at problemet, og ikke en del af løsningen.
#5(Med 0 svar)
7. marts 2023 kl. 21:16
turbotroels
#6(Med 4 svar)
7. marts 2023 kl. 21:42
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Hvad har vigg0 spillet på eliteplan?
#7(Med 3 svar)
7. marts 2023 kl. 21:46
brzer
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Fodbold
#9(Med 2 svar)
8. marts 2023 kl. 10:12
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Fed! Hvor henne?
#10(Med 0 svar)
8. marts 2023 kl. 12:15
bennO
Borghaven IF
#11(Med 0 svar)
8. marts 2023 kl. 14:55
lilja
Brøndby
#8(Med 0 svar)
7. marts 2023 kl. 23:23
JKN
Doktoren. Gaven der bliver ved med at give.
#12(Med 5 svar)
9. marts 2023 kl. 08:25
Bestiarium
Det er godt nok en ensidig artikel. Uanset, at Sashi sikkert er skurken i det her ville normal praksis være at de også kom til orde.
#13(Med 0 svar)
9. marts 2023 kl. 08:44
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sashi har jo nægtet at udtale sig. Mig bekendt, så har de fået muligheden op til flere gange. Det kan selvfølgelig være, at der er for mange lange ord i henvendelsen fra Dust2, så D0kt0r3n skal have hjælp fra en voksen.
#14(Med 3 svar)
9. marts 2023 kl. 11:04
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Dust2.dk har i flere omgange henvendt sig til Sashi for at give dem mulighed for at give deres side af sagen. De har dog aldrig ønsket at vende tilbage, som Hateville skriver.
#15(Med 2 svar)
9. marts 2023 kl. 12:48
Bestiarium
Men det fremgår ikke af artiklen.
#16(Med 1 svar)
9. marts 2023 kl. 13:38
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det gør det i de fleste andre artikler rettet mod Sashi.
#17(Med 0 svar)
9. marts 2023 kl. 15:09
Bestiarium
Det ændrer ikke ved, at det tydeligt bør stå her.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.