CS2 ER LANDET
LIVE

Nedrykkere var meget overraskede over niveauet

YBGY og Ingen Arme regnede med at smadre alt og alle i 4. Division, men nedrykkerne blev meget overrasket over niveauet.

4. Division D er ikke for sjov.

Her ligger fire hold nemlig side om side med 24 point.

Et af de hold er Ingen Arme, som kommer direkte fra 3. Division, efter de rykkede ned i sidste sæson, hvorfor forventningerne også var, at de skulle rykke op igen.

Men det er vigtigt ikke at tage for let på tingene, og YGBY fra Ingen Arme er også udmærket klar over, at de andre tophold har niveau - men især Persistency eSport ser han som den største trussel.

Jeg tror, det må være Persistency eSport. Jeg følte, de var et skridt foran os hele kampen. Nederlagene mod HDE.Tagrende og LNO Zeolite kom på dage med mange opgør, og jeg føler lidt, det var derfor, vi tabte.

Det er især trætheden, der har været Ingen Armes største udfordring, da alle spillerne på holdet har fuldtidsarbejde, hvilket har gjort det lidt sværere at finde tiden til det hele.

Nu er vi jo et par drenge samlet, der alle har fuldtidsarbejde, så derfor struggler vi lidt med at finde tiden til at få delt kampene ud over forskellige dage. Derfor har vi især kunne mærke trætheden ramme sidst på aftenen.

Det er noget, vi tager med over i den anden halvdel af sæsonen, hvor vi prøver at sætte de lidt sværere opgør på gode tidspunkter. Så burde vi gå 3/3 i mit hovedet mod de andre tophold.

Regnede med at vinde alt, men blev meget overrasket

Kernen på Ingen Arme har spillet sammen i en håndfuld sæsoner, og inden sæsonstart regnede man med, at det ville blive en let sag at vende tilbage i 3. Division.

Jeg tror, IWERSEN og jeg er på vores femte-sjette sæson sammen, men som kerne (fryndt, IWERSEN og jeg) er det nok fjerde sæson. Efter nedrykningen sidste sæson samt sæsonen forinden, hvor vi var et map fra at rykke op, var vores forventninger til 4.Division, at det måtte blive mega-nemt.

Men det har ikke ligefrem været en barneleg for YGBY, der er blevet meget overrasket over niveauet i 4. Division.

Men det kom som en overraskelse, at der sidder sindssyge mange gode spillere, specielt i vores division.

Til trods for at niveauet er højere end forventet, regner man i Ingen Arme-lejren med stadig at rydde bordet her i den anden halvdel af sæsonen.

For at give sig selv en lidt hjælpende hånd, har holdet rystet posen med de maps, de normalt spiller for at se, om det går modstandernes næser forbi.

Målsætningen for resten af sæsonen er helt klart at rydde bordet og gå ubesejret. Så burde vi selv kunne afgøre at komme i top 1 eller 2 og få pladsen tilbage i 3. Division.

Vi har ændret lidt på de maps, vi banner og gerne vil spille. Jeg håber på, at det hjælper os på vej, da det nok ikke er gået nogle af vores modstanderes næse forbi, at vi kun har tabt på Overpass. Så det vil jeg godt afsløre her. Den bane kommer der ikke flere nederlag på mere.

Den 6. marts er Ingen Arme i aktion igen, og her møder de to af topholdene i form af LNO Zeolite og Persistency eSport.

Ingen Arme består af:

  • Danmark YBGY

  • Danmark fryndt

  • Danmark IWERSEN

  • Danmark Nordby

  • Danmark azyn

#1(Med 2 svar)
27. februar 2023 kl. 22:03
z1mZe
Super fedt med interviews fra de lavere divisioner! Tror ikke folk er klar over hvor meget det betyder for dem i 4.div og 3.div og 5. div for den sags skyld at blive set. Det her er en nice måde at gøre det på!
#2(Med 0 svar)
27. februar 2023 kl. 22:29
Zenta
Helt enig 👍
#3(Med 0 svar)
28. februar 2023 kl. 09:52
r0cket1337
Helt e9
#4(Med 0 svar)
28. februar 2023 kl. 20:12
YBGY
Guld Sæsonkort Sæson 17
YGBY :/
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.