Kamp til stregen i divisionerne

Der bliver spillet tætte kampe i 2. division, men stillingen ser dog slet ikke ligeså tæt ud som i 4. division, hvor fire hold deler førstepladsen.

Onsdag aften er POWER Ligaens divisioner atter rullet over skærmen. Der er blevet spillet intet mindre end 30 kampe på tværs af divisionerne.

I 2. division A har aftenen budt på en række tætte opgør i denne spillerunde.

XI Esportal, der får hjælp af ingen ringere en Pimp, sikrede tre point med en 16-13-sejr over Luxera. Det blev dog til et snævert 14-16-nederlag til eSpuma sidst på aftenen, hvorfor de fortsat ligger i bunden af tabellen á point med Sørby Esport og Esport Harte Forza.

eSpuma vandt til gengæld begge deres kampe, da de også slog Harte. Harte måtte ligeledes se sig slået af Luxera, der løb med en 16-14-sejr.

Ingen af dem kommer dog i nærheden af banjo og co. fra Hypersonic, der blot har tabt to kampe i sæsonen indtil videre og derfor topper gruppen.

Hverken Hypersonic eller Sashi Academy var på serveren her til aften. Det skal de dog i næste uge, når de to tophold onsdag står overfor hinanden i et opgør, der potentielt kan blive afgørende for, hvem der rykker direkte op i 1. division i næste sæson.

Stillingen i 2. division A:

17-årig riffelspiller skyder sit hold til tops

Længere nede i divisionerne udspiller sig et sandt drama. Efter aftenens kampe har LNO Zeolite nemlig sikret sig yderligere seks point, hvorfor de tilslutter sig Persistency eSport, HDE.Tagrende og Ingen Arme på den delte førsteplads i toppen af tabellen med 24 point.

LNO løb med en sikker 16-5-sejr over gruppens bundhold Rombus, hvor N4XX1S præsterede en K-D-score på 35-8. N4XX1S var også flyvende i kampen mod Cracket Esport, hvor de akkurat sikrede sejren med cifrene 16-14.

Den 17-årige riffelspiller er da også at finde i performance centeret med en gennemsnitlig K/D på 1.54 og divisionens højeste ADR på hele 109.

LNO Zeolite har slået både Ingen Arme og Persistency eSport, hvorfor mandskabet har gode muligheder for at spille sig op i 3. division, så fremt N4XX1S fortsætter det gode spil sæsonen ud.

Stillingen i 4. division D:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.