Medie: syrsoN smutter

syrsoN har besluttet sig for at trække sig fra BIG's startfemmer, skriver mediet Dexerto.

26-årige syrsoN er angiveligt færdig i BIG, efter holdet røg ud af IEM Katowice på sidstepladsen efter nederlag til G2 og Spirit i gruppespillet.

Det skriver Dexerto baseret på anonyme kilder.

Ifølge mediet er det syrsoN, som selv har truffet beslutningen om at trække sig fra startfemmeren, men artiklen melder ikke noget om, hvorvidt tyskeren gerne vil prøve sig selv af på et andet hold eller om han indstiller karrieren fuldstændig.

syrsoN har dog været en af BIG's vigtigste spillere gennem lang tid, og målt på de seneste 12 måneder er han holdets højest rangerede spiller med en rating på 1,13.

Dexertos artikel kommer knap en time efter, at BIG offentliggjorde, at personlige omstændigheder holder syrsoN ude af den lukkede kvalifikation til IEM Brazil.

Her vil BIG i stedet benytte sig af organisationens akademispiller, 21-årige hyped, der over de seneste tre måneder har en rating på 1,16.

Tilbage i 2020 indtog BIG og syrsoN førstepladsen på verdensranglisten i cirka seks uger, men siden da er det gået ned ad bakke.

I 2022 var BIG's højeste placering nummer syv, mens holdet lige nu indtager 14. pladsen, så det er ikke utænkeligt, at syrsoN ikke er tilfreds med holdets præstationer.

Ifølge Dexerto har han dog en kontrakt, der løber indtil 31. december 2023, så et skifte væk fra BIG kræver formentlig en interesseret køber.

Hverken syrsoN eller BIG har forholdt sig til Dexertos oplysninger, og der er derfor heller intet officielt endnu.

Hvis Dexerto har ret, kommer BIG til at bestå af:

  • faveN

  • tabseN

  • k1to

  • Krimbo

  • hyped (Standin)

  • gob b (Coach)
    --

  • syrsoN (Bænket)

#1(Med 0 svar)
8. februar 2023 kl. 14:20
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Man når heller ingen vegne med en spiller som k1to på holdet
#2(Med 0 svar)
8. februar 2023 kl. 15:03
Butler
Han virker som en der helst vil side i sin kælder, alene. :/
#3(Med 2 svar)
8. februar 2023 kl. 15:50
DOMINA7HOR
Tror faktisk det kunne være godt og sundt, både for syrsoN og BIG. For BIGs vedkommende, tror jeg det er lige de skifte de har brug for. Der skal noget nyt til, og mindst to ændringer ville klæde dem, hvoraf den ene måtte være syrsoNs afgang. De, og ham, er gået i stå. Jeg tror BIG vil forberede sig uden syrsoN.
#5(Med 1 svar)
8. februar 2023 kl. 17:55
JakobHelms
Virkeligt? Jeg synes at syrsoN og tabseN er de to bedste stykker på BIG, og jeg har svært ved at se hvilken (tysktalende) AWPer der skulle erstatte syrsoN og være en forbedring, selv om man tager hans ustabilitet på LAN med i ligningen.
#6(Med 0 svar)
9. februar 2023 kl. 17:54
DOMINA7HOR
For mig er tabseN vigtigere end syrsoN. Nuvel, syrsoN er en dygtig AWPer, men for holdets skyld, for helhedens skyld, så tror jeg det vil være godt for dem, at skifte syrsoN. Hvis jeg var BIG ville jeg i samme fyringsrunde også skille mig af med k1to.

Jeg er enig i, at syrsoN rent individuelt, er en af de to bedste stykker hos BIG, sammen med tabseN. Noget siger mig bare, at det vil være bedre for BIG som hold uden syrsoN. Og det er mest en gut feeling, uden jeg rent faktisk har noget reelt at have det i.
#4(Med 0 svar)
8. februar 2023 kl. 17:26
Bluerose13x
SyrsoN til Astralis da de kun spiller online turneringer:) så kan tyskerne hente Woxic og Xantres
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.