Tilmelding til POWER Ligaen lukker
04D : 05T : 02M : 17S
Astralis er havnet i en svær gruppe.

Her er grupperne til ESL Pro League

Danskerne er blevet spredt godt ud på de fire grupper ved ESL Pro League Season 17.

ESL Pro League Season 17 løber af stablen mellem den 22. februar og 26. marts, og med hele 32 hold, burde der være lidt for enhver smag som tilskuer.

Danskerne er for en gangs skyld blevet spredt nogenlunde ligelidt ud over de fire grupper, så der er ingen derbyer i sigte før slutspillet.

Her får du et overblik over de fire grupper og åbningskampene. Alt grafik er produceret af ESL.

Gruppe A: HooXi mod roeJ og nicoodoz

Gruppe A kan ende med at blive rigtig spændende og potentielt dødsensfarlig.

HooXis G2 må ses som værende storfavoritter inden startskuddet lyder efter en flyvende start på 2023. Den danske IGL's mandskab sidder tungt på førstepladsen på HLTV's rangliste, og der ser ikke ud til at være mange hold, der kan matche dem.

Mere spændende bliver det, når man kigger på de andre hold. Hverken Outsiders, fnatic eller Cloud9 har fået nogen perfekt start på året, og det er derfor svært at forudsige, hvilket niveau de kommer ind til turneringen med.

Samtidig har både IHC og Eternal Fire vist, at de på en god dag godt kan matche flere af topholdene, og ingen kampe er derfor afgjort på forhånd.

Gruppe B: Nemt for Heroic

Heroic er havnet i den måske svageste af de fire grupper.

cadiaN skal kæmpe mod MOUZ, FURIA, BIG og Complexity om førstepladsen i gruppen, mens Imperial, SAW og Movistar Riders endnu ikke har vist, at de kan true topholdene.

Inden turneringen kommer både Heroic og Complexity med momentum efter imponerende præstationer til IEM Katowice, hvor særligt sidstnævnte overraskede med sejre over både fnatic og MOUZ.

Gruppe C: Dødsgruppen

FaZe, Vitality, NIP med k0nfig og OG.

Der er ikke plads til at sætte en fod forkert for de fire favoritter, før drømmende om slutspillet hurtigt kan blive slukket i gruppe C.

Efter dem ligger paiN Gaming, 00Nation og Grayhound nemlig og venter, og det er tre hold, som på den rigtige dag godt kan drille et stort hold, der kommer sovende til opgaven.

Spændende bliver det også at følge med i Vitalitys kampe, da de ikke spiller med dupreeh i gruppespillet. Den danske riffelstjerne er i stedet hjemme, hvor han holder barsel. Derfor benytter Vitality sig af JACKZ i stedet og har derfor et fransk flag for første gang siden august 2022.

Gruppe D: Kan Astralis matche topholdene?

Til sidst har vi Astralis, der skal bide skeer med Liquid, NAVI, ENCE, og Spirit. Udover det indeholder gruppen også altid farlige forZe.

Det er på nuværende tidspunkt svært at udtale sig om de primære konkurrenters form ved ESL Pro League, men det er allesammen organisationer med både ambitioner og spillermateriale til at konkurrere om titler ved de største events, og det kan derfor godt ende med at blive svært for Astralis i gruppe D.

De danske stjerner skød sig med nød og næppe videre til RMR-turneringen efter en 2-1-sejr over sAw. Det blev dog meget tæt, og niveauet skal derfor hæves gevaldigt, hvis device og kompagni skal matche NAVI, Liquid og de andre tophold i gruppen.

#1(Med 0 svar)
27. januar 2023 kl. 22:32
JakobHelms
Godt nok gratis for Heroic, Vitality og FaZe at gå videre i det mindste. Svært for Astralis, tror egentlig ikke ikke de kan slå hverken Spirit eller NaVi. G2 mod Cloud9 og Fnatic mod Outsiders kunne blive meget spændende kampe.
#2(Med 4 svar)
28. januar 2023 kl. 16:06
Onychiax
Sidder og ser Astralis mod NIP.
Gla1ve og Xyp skal bare væk!
#3(Med 3 svar)
28. januar 2023 kl. 22:35
-Bach
Xyp ud, men synes nu Gla1ve skal blive.
#4(Med 2 svar)
29. januar 2023 kl. 10:47
MrFreeze
Så er det godt at Xyp næsten lige har tegnet en 2 års kontrakt.
#5(Med 0 svar)
29. januar 2023 kl. 17:49
-Bach
Forstår det ikke, han er så elendig.
#6(Med 0 svar)
29. januar 2023 kl. 18:21
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
#7(Med 1 svar)
22. februar 2023 kl. 07:33
RAF
Tænker Astralis har en chance mod spirit og hvis så forze skulle lave et upset mod navi er der måske en chance for at gå videre der. Men mon dog... Sidst jeg så en kamp med Astralis havde de problemer med at holde det site hvor device eller blame ikke var og det så heller ikke ud til at blame og device har lært at spille sammen endnu, ihvertfald foretrækker blame at gemme sig når det spidser til.
#8(Med 0 svar)
22. februar 2023 kl. 08:22
An0nym
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Baitf
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.